o gdyby nie Wy to bym pewnie zbzikowala tyle miesiecy w ciazy lezenia i teraz tez nie ma do kogo geby otworzyc...siedze sama z malym i tylko z wami gadam:-)NO pewnie fajnie ze mozna tu sie podzielic swoimi problemami o kupkach i butli hihi i od razu czlowiek poinformowany i lepiej mu
reklama
a mozna dac mineralke?? zagotowana lub nie??Ja zwykla wode z kranu tylko filtruje ja w takim dzbanku filtrujacym zelmera i potem ja gotuje i ja mam na mleczko i tez tym malego poje![]()
kopciuszek2107
Fanka BB :)
NO i mowila mi ta dr ze jak mleczko z cycka to na zadanie obojetnie kiedy a tego mu tak dawac nie mozna![]()
Tak to prawda

ja ja probowalam to nie jest taka slodka ale jest okropna w smaku bo nie nawidze takich ziolowych herbat!!!!! z tym ze ja podaje jak kaza i teraz juz julka pije ta po 1 mcu z bobovity i tam juz 1,5lyzeczki sie sypie. ja bede mniej herbatki podawac jak julka bedzie miala juz zabka zeby strzec ja przed prochnica.
Nie dajcie sie zwariowac,przeciez od herbatki nie beda od razu zeby wylatywac

karnitynka1982
A myslisz ze ja coo gdyby nie Wy to bym pewnie zbzikowala tyle miesiecy w ciazy lezenia i teraz tez nie ma do kogo geby otworzyc...siedze sama z malym i tylko z wami gadam:-)
karnitynka1982
Ja chcialam w sumie na poczatku dawac ale nie bylam przekonana bo rozne sa opinie ze np mineralki maja za duzo tych roznych pierwiastkow a w mleku modyfikowanym tez sa mineraly itd i ze za duzo by bylo sa takie z oznaczeniem ze dla dzieci ale tez czytalam artykul ze producenci kupuja sobie te certyfikaty i jakis maluch mial zielone kupki po zywcu a jak odstawil to bylo git wiec ile ludzi tyle opini ja sie zdecydowalam w koncu na kranowke i kupilam specjalnie ten filtr bo po pierwsze mialabym problem ciagle kupowac te butle wody bo jestem sama i bym musiala chyba tylko wode nosic do domua mozna dac mineralke?? zagotowana lub nie??
karnitynka1982
Nie no wiadomo ze nie beda zeby wylatywac hehe i tez troche herbatki bede dawac ale my w domku np pijemy tylko wode nieraz kupimy jakis sok albo cos gazowanego i tez bym chciala zeby maluch pil wode bo jak sie nauczy to ja zwyczajnie polubiTak to prawda
Nie dajcie sie zwariowac,przeciez od herbatki nie beda od razu zeby wylatywacczemu wy nie pijecie gorzkiego?Dajcie troche luzu tym dzieciaczkom.
karnitynka1982
NIe wiem jak mi sie to robi ze podwojnie mi posty wskakuja.
hehe to zapraszamy do nas:-)A myslisz ze ja coJestem sama raz na tydzien albo poltora wpadnie do mnie kolezanka i raz na tydzien jak dobrze pojdzie mama ze swinoujscia przyjedzie i tyle t wraca 16 marca dopiero bo musial zostac 10 tygodnie a nie 8 jak zawsze zeby magisterke dokonczyc ale ccoz przezylam te szpitale i choroby teraz w domku musi byc juz tylko lepiej ale towarzystwa mi brakuje nie ma to jak maz wraca wieczorkiem po pracy do domu ale nic nei ma co marudzic bo ja mojego pozniej mam na okraglo przez 8 tygodni
![]()
mnie znajome olaly jak przestaly mec przystan u mnie w mieszkaniu...
teraz zaczely dzwonic jak sie maly urodzil...ale teraz mam je gleboko..bo calaa ciaze nikt mnie nie odwiedzil...nawet jak w szpitalu bylam tyle razy...
D
daffodill
Gość
nie dajcie sie zwariowac,przeciez od herbatki nie beda od razu zeby wylatywacczemu wy nie pijecie gorzkiego?dajcie troche luzu tym dzieciaczkom.
ja podaje herbate tak jak nalezy ale pozniej nie zmaierzam calkiem rezygnowac tylko bede mniej podawac.
reklama
u nas jes tak syfiasta woda ze filtr i tak nie pomaga a mam brite...;/Ja chcialam w sumie na poczatku dawac ale nie bylam przekonana bo rozne sa opinie ze np mineralki maja za duzo tych roznych pierwiastkow a w mleku modyfikowanym tez sa mineraly itd i ze za duzo by bylo sa takie z oznaczeniem ze dla dzieci ale tez czytalam artykul ze producenci kupuja sobie te certyfikaty i jakis maluch mial zielone kupki po zywcu a jak odstawil to bylo git wiec ile ludzi tyle opini ja sie zdecydowalam w koncu na kranowke i kupilam specjalnie ten filtr bo po pierwsze mialabym problem ciagle kupowac te butle wody bo jestem sama i bym musiala chyba tylko wode nosic do domua po drugie filtr kosztuje 50 zl powiedzmy i zwraca sie po miesiacu jakbym miala codziennie zywca kupowac a i my skorzystamy.
kamienia fulll...az zielony czajnik se robi co kilka dni musze g czyscic..dltego malemu gotuje mineralke i z niej robi mleko i herbatki..