Pauluś89
Grudzień 2009
a np u mnie przewijak nie zdał egzaminnu wolę małego przewijać w nocy na biurku-rozkładam koc i kosmetyki, pampersy i jest mi wygodniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakachMea- mam to samo- wieczorem kładę mała do łóżeczka a po nocnym karmieniu i tak zostaje u nas. No i niestety chyba w viągu tego tygodnia przyzwyczailiśmy naszą księzniczkę do noszenia na rękach, trzeba będzie coś z tym zrobić...
Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia...Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach
terazjestem załamana i w szoku:-
Mi mały by za bardzo się obudził po jedzeniu jakbym zmieniałaU mnie to samotylko ze ja go przewijam po karmieniu
przed to za bardzo by mi sie wybudzil a po drugie czesto robi kupke podczas jedzonka
![]()

A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okresa ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samo
normalnie nie wierze ze to juz
ja nie chce
![]()
ja to sie wam przyznam ze moja silna wole trak szlafil !! i tez biore mala do lozka ... narazie dosypia do drugiego karmienia - tak na oko kolo 4-5 biore ja do lozka ... to jest dla mnie najciezszy czas a poza tym ona do rana spi juz bardzo czujnie i czesto sie budzi a jak nas ma obok to czasem jeszcze przysypia jak kwilenia nie skutkuja zabawai tym sposobem do 9 potrafimy byc w lozku co nie powiem bardzo mi odpowiada
gorsza sprawa jak tatus teraz spi po nockach ... wtedy kiedy on chce spac to mala jest najbardziej marudna i szybko musimy sie ewakuowac z sypialni bo inaczej on nie wypocznie ...

jarek da mi popalic jak wroci z Warszawy ,jak tylko pojechal to ja cyk malego o 3 do wyra jak sie wybudza ,tlumacze se to sobie ze zasmarkany jest i pokasluje ze niby wole miec go obok siebie jak by zaczol kaszlec ( ale jakos ani jednej nocy nie kaszlal narazie
) a ja wiem ze i tak to robie z lenistwa
. Ciekawe czy bedzie klopot jak Jarek wroci a trzeba bed
ie mlodego odlozyc do wyrka ahhahaha ! A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okresa ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samo
normalnie nie wierze ze to juz
ja nie chce
![]()

Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia...Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach
Tez jestem w szoku tym bardziej ze wpo tamtej ciazy dostalam dopiero jak odstawilam od cycaterazjestem załamana i w szoku:-
wściekła/y:
Co do seksu to uwazajcie bo teraz najszybciej mozna zaciazyc![]()

Narazie na gumkach jechalismy ale to jak by lizaka przez papierek lizac 
. Musze sie wybrac do gina zas i zdecydowac sie juz konkretnie bo nie pragne majstrowac nastepnego bobasa!