reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTA naprawde nie wiem na co mój chłopaczek wyrosnie , ale chyba Tiry kroluja u niego , zawsze powtarza ze zostanie kierowcą tira , a tatuś mu mówi ze bedzie siedział za biurkiem i kasa sama bedzie leciała :-):-):-):-)

Ja właśnie obrzeram sie kanapkami z nutella , a to wszystko przez Maksa bo on zawołał kolacje i herbatke gotuje bo w termosiku sie skończyla :-):-):-)

reklama
DOROTKO niejadłam jescze takiej kompozycji naleśników bedzie trzeba spróbowc :tak::tak::tak:
\
ANKA do układanek jak dziecko woła ile ma sie sam bawic :-):-):-):-)
Laura umie sie ladnie sama bawic ale czasami ma odchyly i mnie wola:-D
Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow
nie przejmuj sie mama
najwazniejsze zeby Wam to odpowiadalo a jak mamie sie to nie podoba to tylko moze sobie pogadac to Wasze zycie i nie daj sie nikomu!!!!
Ja ja juz nie przesadzaj z tymi korepetycjami:-D:-D:-D
No wiesz meczyc mnie nie mecza ale kazda wizyta nie jest przyjemna dzis zrobila mi kolejna 2 zeby :tak::tak::tak:

No ciekawa jestem ile tam bedziesz siedziec wiesz jak by sie Lali tam nudzilo to podrzuc ja domnie albo daj znac to ja po nia podejde bo tu zut beretem odemnie:-D:-D:-D

wiesz kochana mesko zawsze najlepiej smakuje w piatki:-D:-D:-D:-D

M poszedl sie kompac z Emily wiec jak myk szybko do kompa
Dzis mamy w planie wieczorem obejzec jakis filmik i zamowic pizze:tak::tak:
A potem sie okaze co dalej.........:-D:-D:-D:-D:-D
No dlugo balowac nie bedziemy bo m jutro na 4 rano do roboty:-:)-:)-:)-(
ja nie przesadzam z korkami:tak:zapitalasz po niemiecu ze hej:szok:ja to moze za 10 lat tak se pogadam:-D:-D
Co do fryzjera to dziekuje ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle bo ta laska ma 2 dzieci
A wieczorek widze milusi.My wlasnie grzanca robimy
M szuka pracy w necie i na chwilku udało mi się dopchać:tak::huh::huh::huh:.

Póóóóóźniej będę;-):tak:.
trzymam kciukasy
Witam
Mąż teściową odwozi to ja szybciutko na bb:-p:-p:-p
Maja niestety rozkłada się na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i wstała już z gorączką tak więc choroba raczej nas nie ominie:-:)-:)-(
mnostwa zdrowka dla Majeczki.A jak wrazenia z balu?
MARTA naprawde nie wiem na co mój chłopaczek wyrosnie , ale chyba Tiry kroluja u niego , zawsze powtarza ze zostanie kierowcą tira , a tatuś mu mówi ze bedzie siedział za biurkiem i kasa sama bedzie leciała :-):-):-):-)

Ja właśnie obrzeram sie kanapkami z nutella , a to wszystko przez Maksa bo on zawołał kolacje i herbatke gotuje bo w termosiku sie skończyla :-):-):-)

oj tak!!maksio bedzie jezdzil na tirach:-D:-D:-Dfirme zalozy i tate zatrudni!!
Chleb z nutella:baffled: beeeeeee fujjj

Dobra spadan na film hihihihi

LWCIK I ANKA dzieki za slowa pocieszenia :-)
ANACONDA zdrowka dla Maji .

G wrocil o 20 .Wlasnie usypia Oliwke ale ona jakos usnac nie chce :-( .
Chwile gadalam z G jak bylo i dowiedzialam sie ze jutro chce tam isc ze mna i Oliwka,wiec jak nie bedzie tak mocno wialo to pojdziemy :-).

Mowil ze za tydzien w niedziele gdzies tam z nimi jedzie na miting.A w wakacje wszyscy mamy jechac kajs :-) .Widze ze jak narazie G sie podoba tam .

Macie racje jak G bedzie chcial chodzic tam dziennie to niech chodzi i moja mama ma guwno do gadania .

Oliwka wlasnie zasnela.Poloze sie z M zaraz wiec wejde do was jutro.
DOBRANOC

WITAM POPOŁUDNIOWO
Ale natchnełyście mnie na coś dobrego do jedzenia,mniam ,zjadłabym jakiś pyszny obiadek a na deser pasowałby sernik który Anka reklamuje :-D

Pewnie ,że chorobom trzxeba zapobiegać i nie mozna oszczędzać na zdrowiu ,ale wszystko rozbija sie o grubiość portfela niestety i jak ktoś ma w portfelu 200 zł.na tydzień na jedzenie,to nie zaszaleje,nawet na witaminy z apteki nie ma:tak:
Ja na przykład teraz nie mam kasy i choć miałam jechać z Ksawkiem na badania to muszę jeszcze czekać ,bo to droższa impreza,no tak sie złożyło po prostu i juz.

Ni pojadę na ten basen raczej @ sie rozkręca ,boli mnie głowa od zatok,gardło sie dokłada i raczej taki baesn na zdrowie mi nie wyjdzie:-(

Coś mnie żoładek po zurku pobolewa ,co za ?????a przecież mniam był ,a nic innego nie jadłam:szok:

Wiktoria no nie posiedziałaś z nami:-D

Dowikla Kacperek jeszcze u ciebie??
Oj tak szybko uciekłam :-D:-D
Lali buzia i karnawalowo :)
Śliczna
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
Śliczne foteczki:tak:
Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

Ja też uwielbiam, ale na razie jestem jeszcze na diecie :tak:

Ja tak mam od prawie miesiąca heheh:-D:-D:-D
Chociaż w ciąży też tak chodziłam heheheeh...:-D
Gratuluje dzidziusia
Śliczne te śniegusie :tak::tak::tak::-)

A moje dwa Skarby właśnie ścierają ser do spagetti , dziś prawdziwie włoskie, ze składników, które przywiozła moja mama :tak: PYYYCHAAA !!!
Która chętna na późny obiadek ? hehe:-D:-D:-D

O.k. Już szukam fotki syneczka :) Ale mam pyt. Jeżeli dodam do sojego albumu to tylko użytkownicy mogą je oglądac, czy wszyscy w sieci ?
Tylko użytkownicy bedą widziec fotki
O.k. medeuska zapraszam na spagetti :-D

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
Jaki sliczny.Gratuluje jeszcze raz
Kur.. moja mama jest popierd..... :-(
Teraz sie chwile z Oliwka bawia .Ona podeszla do mnie i pyta sie mnie jak dlugo tam G jeszcze bedzie .Mowie ze nie wiem ,ze tam jest do 20
A ona Tak on sobie tam teraz bedzie chodzil codziennie po pracy I bedzie zadowolony.Pojdzie do pracy ,po pracy tam i Pierdo.. co sie w domu dzieje .
Chodzilo jej o to ze on sie Oliwka nie zajmnie .Powiedzialam jej kilka niemilych slow i mam juz dosc :-(
Bark mi slow
Przykro mi bardzo ze takie słowa usłyszałas.
Witam
Mąż teściową odwozi to ja szybciutko na bb:-p:-p:-p
Maja niestety rozkłada się na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i wstała już z gorączką tak więc choroba raczej nas nie ominie:-:)-:)-(
Zdrówka dla Maji.:tak:Oby szybko jej przeszło

reklama
Lali buzia i karnawalowo :)
Super:-)Sliczny rysuneczek:tak:
My tez dzisiaj rysowalysmy,kolorowalysmy i naklejalysmy:tak::tak::tak:
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
Gustaw no rewelka:tak::tak::tak:A herbatka mrozona wyglada na smakowita hehe;-):-)
Chyab tez sobie walne balwana na balkonie jak mi sie jutro bedzie chcialo:-):tak:
mniaaaaam alpejskie mleczko:-p tylko ty chudzina jestes i mozesz to jesc bez konca a i tak nie przytyjesz:-p
Odezwala sie ta najgrubsza;-):-p:-p:-p:-)
O.k. medeuska zapraszam na spagetti :-D

A to nasz JAŚ :tak::-) Jak miał 5 dni :tak:
Sliczny:tak::tak::tak:
A jaki duzy jak na 5 dni:tak::-)
A tu obiecana fotka króla Melchiora , który składa dary:-):-):-)
A jakie świetne owieczki:-D:-D:-D
Super

Ja zaraz myje dzieciaki i klade Ich spac:tak::tak::tak:Byl u mnie brat na kawce a zostal jeszcze do wieczora i zamowilam pizze:tak::tak::tak:Niedawno pojechal:-)

MADZIULKA
Kacper juz wczoraj popoludniu pojechal do siebie:tak::tak::tak:

Do góry