reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka, my już spowrotem. Spacer zaliczony, ploty tez, jutro powtórka.
PO sacerku cieple kakao i balkon-reanimacja Gustawa-no wyszedł bosko:-D
Mała ciągle serwowała mi mrożona herbatkę, wieć z pragnienia nie padłam:-)

Lunka nałóg nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No całe szczeście, bo już sie bałam, że leniem zalatuję, hihi

Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:
No to podpatrz te jego przepisy i nam tu wrzuć na kulinarny!!!

no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB:tak:
Malutkich nadżerek nie ruszają jeśli cyto jest oki.
Jak Ci wykasowała, to trzeba bylo wejśc w EDYCJA i PRZYWRÓĆ albo COFNIj i po krzyku nerwusku, hihi.
No mam gdzie spać kochana:-D:-D:-D:-DAlescie mi sen z powiek zegnały:-D:-D:-D

ja moim też nie podbieram ze skarbonki:no:czasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu:baffled:a julina to nawet sobie odsetki dolicza:dry:jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac:-p
Julina przedsiębiorcza kobita:-D

Ja zeszłam do skrzynki i tyle do mnie korespondencji:szok::szok:,napisali do mnie z Astro i Euro rtv adg,Bon prix i Yves Rocher:tak::-D:-D.
Dzień Świra:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Po wizycie u gin
nadżerka ładnie wygojona
tylko upławy mam-więc dostałam globulke JEDNĄ ZA 22 zł:szok: ale ponoć jedna ma wystarczyc bo to duuużo większa dawka:tak:
Teraz jeszcze wstrzemięźliwośc seksualna przez 6 dni i do roboty

Wiecie jakie mam super ciasto:-pNormalnie sernik z czerwona porzeczka a na gorze jablka z cynamonem:-pnajesc sie go nie moge:sorry2:
o boziu, ile bym dala za kawaleczek takiego łakocia teraz

No i sie nie pochwalilam 1 rysunkiem buzi Laury uszy jak antenki, fryzura ja z druta:-D:-D
Zaraz wkleje zdjecie
dawaj koniecznie!!!

reklama
A tak wogole to wisialam na telefonie:-D kolezanka dzwonila ze chce jutro wpasc ale ze ja do fryzjera ide to nie bardzo ma jak.Ma zadzwonic do drugiej kumpeli i zapytac czy jej z rana pasuje bo ja na 14 mam wizyte.A ze mam sporo wlosow czego nie widac to 3,5h nie moje:baffled: na szczescie ide z Laura wiec nie bede miala stresa ze dziecko w domu placze:-)

Dobr kobietki zwijam się postaram się wieczorkiem wpasć do was na bb:tak:
a teraz muszę się zbierac jakiś makijaż strzelić sobie chłopu kawkę zrobić i będzie git:-)
papatki:-*

Dobr kobietki zwijam się postaram się wieczorkiem wpasć do was na bb:tak:
a teraz muszę się zbierac jakiś makijaż strzelić sobie chłopu kawkę zrobić i będzie git:-)
papatki:-*

Kochana to sie szykuj. Zrob sie na bostwo;-)

Luna tylko ze laura mi wylaczyla strone:baffled: Wiec cofnac nie bylo czego:-DA z ta nadzerka to wlasnie mi powiedzial ze jak cyto bedzie ok to nic nie bedziemy robili:tak:A gdzie Gustaw po renowacji?

Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

A tak wogole to wisialam na telefonie:-D kolezanka dzwonila ze chce jutro wpasc ale ze ja do fryzjera ide to nie bardzo ma jak.Ma zadzwonic do drugiej kumpeli i zapytac czy jej z rana pasuje bo ja na 14 mam wizyte.A ze mam sporo wlosow czego nie widac to 3,5h nie moje:baffled: na szczescie ide z Laura wiec nie bede miala stresa ze dziecko w domu placze:-)

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:

Ja też uwielbiam, ale na razie jestem jeszcze na diecie :tak:

A mi sie nic nie chce:baffled:Najchetniej to bym wskoczyla do wyrka i byl spala-ale to jest raczej nierealne:no:
Oby do wieczora:-);-)

Ja tak mam od prawie miesiąca heheh:-D:-D:-D
Chociaż w ciąży też tak chodziłam heheheeh...:-D

Podziel sie babo zamiast nas tutaj tak szczuc:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie kupilam wczoraj alpejskie mleczko i zostalo mi juz tylko kilka sztuk:baffled:Ale je uwielbiam:tak::tak::tak:
mniaaaaam alpejskie mleczko:-p tylko ty chudzina jestes i mozesz to jesc bez konca a i tak nie przytyjesz:-p

Można i tak:tak:,robiłam i super;-):tak:.

Podawałam ze 4 strony temu dla Madziuli:tak:.
Zmykam,bo Julu coś mi temperatury na śnie łapie i nosek zatkany ma i się wybudza.:-(
poszukam:-p

Ehhhh a ja lece do kuchni naslesniki robic
Wczoraj ich nie zrobilam bo moj na kolacje jadl obiad:baffled: wiec dzis do zupki beda jak znalazl.Zreszta Laura juz mnie ciagnie i wola... Mama nalesniki, chodz! bedziemy razem robic:-D:-D
mniam naleśniki:-D
Lali buzia i karnawalowo :)
rewelka:-)
No to ja wrocilam od dentysty na szczescie obylo sie tym razem bez wyrywania:tak::tak::tak: W poniedzalek nastepna wizyta:baffled::baffled::baffled:
dobrze ze bez rwania:tak: o ale wiyta u dentysty nie jest nigdy mila:-D

no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:
boskie sniegusie a Gustawo jakis przystojniejszy czy cos:-D
Hej Laseczki, po dłuższej przerwie znów wracam ...
Jestem ostatnio tak zabiegana, że na komputer to nie mam praktycznie czasu...:sorry2:

Ale Ci dobrze, ja nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u fryzjera :szok: A co będziesz robić z fryzurką ??

kochana z fryzurka nic tylko podetne wloski ale ide pasemka sobie zrobic

Pochwal sie malenstwem:-)

reklama
no pieknie!!! W takim wieku takie zdolności, nonono, będzie malarką, hihi

Przedstawiam Wam moje kochane Gustawa 2.

Śniegusie:

Mrożona herbatka:

Śliczne te śniegusie :tak::tak::tak::-)

A moje dwa Skarby właśnie ścierają ser do spagetti , dziś prawdziwie włoskie, ze składników, które przywiozła moja mama :tak: PYYYCHAAA !!!
Która chętna na późny obiadek ? hehe:-D:-D:-D

O.k. Już szukam fotki syneczka :) Ale mam pyt. Jeżeli dodam do sojego albumu to tylko użytkownicy mogą je oglądac, czy wszyscy w sieci ?

Ostatnia edycja:
Do góry