marela
Podwójna marcóweczka ;)
missiiss - wszystko bedzie dobrze zobaczysz , trochę odpoczniesz, przygotujesz organizm i niedlugo my bedziemy podziwiac twoje maleństwo. A teraz zero stresu
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
za to mąż chodził kilka razy, zatruł się czymś, albo zaraził grypą żołądkową, w pracy kilka osób miało, mam nadzieję, że na mnie to nie przejdzie!!
ale za to mężulek bedzie w weeknd to sobie znowu na zakupach poszalejemy
wczoraj wylicytowalam 5 czapeczek za 20 zł
oczywiscie róż i biel dominuje
nie wiem czy sie cieszyc czy nie bo pranie samo sie zrobi szkoda ze samo sie nie wyprasuje
no cóż...
lecz nie zawsze jest tyle personelu przy porodzie zeby połozna Wam masowała krocze...a z dwojga złego wole żeby mi nacięli niz mam pęknąć w 4 strony świata
to ja chyba 3:-)
dzisiaj jedziemy podpisać umowe przedwstępna kupna mieszkania, i się stresuję jakoś, zwłaszcza że będziemy musieli wpłacić 20 tysięcy zadatku, no i wtedy juz maszyna rusza i nie ma odwrotu, kurcze najbardziej przeraża mnie te wszystkie opłaty notarialne, bo strasznie dużo hajsu trzeba im dać, masakra![]()
stresa mam niezłego.....
Dzisiaj podpisywaliśmy ostateczny akt notarialny i wyszło 8.000zł
plus oczywiście druga część prowizji dla pośrednika 3.000zł
Naszczęście nie zaczęłam rodzić
;-)i jestem teraz w domku
Ogródek wygląda jak z baśni,pięknie tak biało..ale co zrobić z taką ilością śniegu?Pokruszyłam ciasto dla ptaków i nasypałam na dróżkę,może zjedzą nim im zasypie.Szkoda mi ich,bo na pewno ptakom ciężko w taką pogodę.

ja pokłócona z M, znaczy nie oddzywam się
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę
taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin
- był po 5 minutach
a ja durna przez te hormony, rozryczałam się i jeszcze mu nagadałam
i w ogóle nie mogłam spać, bo dostałam skurczy i brzuch mi twardniał
wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić![]()
Mój M jak podpadnie, to też pozniej chodzi jak w zegarku, bo mu glupio, a jeszcze bardziej mu glupio jak tak od razu mu wybaczam :-) Jeszcze nie zlapal mnie na tym, ze ja to bezczelnie wykorzystuje, ale to pewnie kwestia czasu
moze to przez to, ze cwicze ostro miesnie kegla
na szkole rodzenia nam zalecili, wiec trenuje 
Mi chyba odbiło.Zamiast leżeć i wypoczywać toomyłam gary,zamiotłam i umyłam podłoge...a jakby mi było mało to odśnieżyłam schody i drużkę w ogródku.Jeszcze o praniu myślałam ale płynu nie mam
Ogródek wygląda jak z baśni,pięknie tak biało..ale co zrobić z taką ilością śniegu?Pokruszyłam ciasto dla ptaków i nasypałam na dróżkę,może zjedzą nim im zasypie.Szkoda mi ich,bo na pewno ptakom ciężko w taką pogodę.
;-) Masz leki na skurcze więc dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj
Wiesz,z reguły jestem leń ale jak się nakręce to szaleje:-)Tylko nie lubię w sobie tego,że robię to za szybko,nie umie po woli...Ty tak nie szalej;-) Masz leki na skurcze więc dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj
![]()

Ale to było okropne.. nie wiem czy to skurcz czy kto tam wie co
Najważniejsze, że przeszło.. ale się wystraszyłam ciut bo myślałam, że rodzic zaczynam

Ja panstwowo chodzę i miałam już 5 usg;-):-)czy te które z was chodzą państwowo do gina to miały robione choć jedno usg??? Bo ja chodze od początku i ani razu mi nie robili, tylko sama muszę płacić i chodzić prywatnie na usg![]()