reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

auto juz "naprawione"
znaczy jezdzi ,ale stacyjke nowa trzeba kupic o teraz odpala tylko na kostce a nie na wejsciu na kluczyk:baffled: no blokada zdjęta załkiem, bo pękniete było:baffled:

ale co z tego że jezdzi jak sniegu po pachy a zimówek w nim nie ma:sorry2::-D:-D:-D:-D

reklama
Meduska jakie to szczęście że Maks ma swoje 4 koła:-D:-D
Anabubka zdrówka my też rano wstaliśmy z Pietruszką z bólem gardła mi jakoś tak przeszło Pietruszka się smarczy i mówi ze w gardle go drapie:baffled:no i mi tu mówi że przez neta od was wirusa choroby ściągnełam:-D:-D:-D:-D

Meduska jakie to szczęście że Maks ma swoje 4 koła:-D:-D
Anabubka zdrówka my też rano wstaliśmy z Pietruszką z bólem gardła mi jakoś tak przeszło Pietruszka się smarczy i mówi ze w gardle go drapie:baffled:no i mi tu mówi że przez neta od was wirusa choroby ściągnełam:-D:-D:-D:-D

no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki

Anabubka świetny ten aqapark:tak::tak:fajnie ze blisko was może w ferie się wybierzecie z dziewczynami:tak::tak:
Pietruszka w pracy dostaje karnety do aqaparku w gryfinie ale się zamienia na bilety do multikina bo my bez auta to ciężko dojechać a tak zawsze mamy co 3 m-ce 12 biletów do kina:tak::tak:

Wy tu gadu gadu a ja zrobilam prasowanie:-)

Laura wcina rogala i nadal oglada bajke z tym ze jak jak prasowalam to ona bardziej patrzyla na to co robie niz na baje:-D

malinka cos w tym wirusie musi byc:-D fajnie z tymi biletami do kina tez bym tak chciala.W sumie to ostatni raz bylam w kinie na Kod Davinci:baffled:

Medeuska to teraz nic tylko odsniezac:-D:-D

Anabuba milego, milego:tak:fajny ten aquapark

Ania ja dzisiaj 2 godziny przy żelasku tańczyłam a w poniedziałek powtórka bo dziecakom pościel zdjełam jak wyjechali i wszystkie ich brudy z kątów i kącików wywlokłam :dry:no i przez weekend się do zbiera więc w sobotę jedna pralka prania w niedzielę druga w poniedziałek trzecia to i pasować będzie co:baffled:a pościeli to ja prasowac nie lubię a dzieciaki niestety mają taka co ją trzeba prasować i to cięzko:sorry2:

Witajcie.
Ja tylko przelotem.:-D:-D:-D
Prawie wszystko spakowane.
Tzn najważniejsze to dla małego jedzenie:
serki,deserki,parówki,pieczywo tostowe toster,puszka mleka ,kaszki ryżowe itp
Jeszcze nabój z gazem i palnik ale to na koniec.
Dziś odebrałam małego "dowód osobisty " ha jak to dumnie brzmi.:-D:-D:-D
Zakupki udane w sumie ponad 2000 mniej w portfelu :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:,ale wyprawka gotowa.
Najbardziej jestem z butów zadowolona.
Przedwczoraj oglądałam za 225 zł i 289 no załamka...:baffled:
Dziś pojechaliśmy i szok prawie takie same tylko kolor inny cena 69 zł.:szok::szok::szok::-):-):-)
no takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D

Kochane życzę Wam cobyście się fajnie na forum bawiły a sobie życzę co byście mało pisały.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście żart.
Trzymajcie za nas kciuki ,bo długa i trudna droga przed nami.
Jak dojadę prześlę ,którejś z dziewczyn smska.
Trzymajcie się kochane.
Buziaczki.:happy2::happy2::-)

no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki
no to rewelka!!
oglądała ziemi tam u Was-niedrogie:tak::-)
jak sie kiedys dorobimy...:sorry2: i bdziemys ie budowac to chcemy kupic gdes w centrum ziemie:tak::tak::tak:
Anabubka świetny ten aqapark:tak::tak:fajnie ze blisko was może w ferie się wybierzecie z dziewczynami:tak::tak:
Pietruszka w pracy dostaje karnety do aqaparku w gryfinie ale się zamienia na bilety do multikina bo my bez auta to ciężko dojechać a tak zawsze mamy co 3 m-ce 12 biletów do kina:tak::tak:
ojj kiedy ja osttani raz w kinie byłam:baffled: rok temu na walentynki z M zby uczcic to ze jestem w ciazy:-D

reklama
jestem Wikuś co chciałaś???
Witam laski ja dopiero teraz:baffled:
od rana miałam urwanie tyłka:dry:
wpadłam rano poczytałam i tyle musiałam odwalić tone prasowania chałpkę ogarnąć ,dzieciaki spakować ,potem przyjechali rodzice wypili kawkę i zabrali dzieci a poza tym chłop mi się tu pod nogami plącze więc same wiecie jak to jest:-D
Iwcik jak to co będziesz mieć no kobitkę we wrześniu na rozpoczęcie roku szkolnego się urodzi:-D:-D:-D:-D
jutro mamy domową imprezkę a niedzielę mam wolną od pracy jak to pietruszka powiedział na trzeźwienie:-D:-D
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:

Do góry