reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

na pewno? a ma dokladnie ten sam? nie wiem co zrobic:-(
ale chyba inego nie kupie:sorry2:
kupie i sie okaże, jak sie nie bedzie rozkladal to poki co bede jezdzilam w tym który mam z maksem dopoki nie zacznie siedziec:tak:

medea sorki wprowadziłam Cię w błąd,on rzeczywiście rozkłada się do spania,to moja kolezanka ma podobny ale tamten się rozkłada kubełkowo a ten normalnie :tak::tak::tak::tak:moja pomyłka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam laski niedzielnie:happy:
jejku jak to brzmi nie jestem w pracy w niedzielę jupiiiiii:-D:-D:-D
po imprezce było super kaca brak:tak:antoszka spał nam od 22 do 8.30 więc my się też w miarę wyspliśmy bo poszlismy spać koło 2 :tak:mój chłopina pił z głową był wesoły wszyscy się tak uśmialiśmy że mnie dziś mięśnie brzucha bolą:szok:
zimno to chyba jednak opryszczka i ide z tym jutro do lekarza bo boli okrutnie ust dziś dobrze otworzyć nie mogę i taki mi sie na końcu biały czop zrobił:eek:zowirax nie pomaga pasta do zębów też maść cynkowa to samo więc tylko lekarz mi juz chyba został:eek:
Medea wózeczek który wybrałaś jest fajny tylko dla mnie ogromny minus to brak kosza na zakupy ale ja to bez auta jestem no i wiadomo jak idę po julię do szkoły to robię big zakupy nieomal jak anabubka ładuję pod wózek do tego juliny plecak jak ciężki worek z kapciami a jedną ręke musze miec wolną jak przechodzimy np przez ulicę:tak:no i on jest dość niski a ja raczej z tych dużych ale wizualnie podoba mi się bardzo a drugi to ten co pokazała Agnes espiro city:tak:
Patrysiu opowieś z porodu a właściwie z drogo do świetna:rofl2:a malutka no cudo:tak:
Dorotka fajnie ze mąż z imprezy wraca trzeźwy:tak::tak::tak:
Ania fotki super:tak::tak::tak:
Kerna a jak brzusio rośnie??
Martuś a co za grę ma Olek na zdjęciu?napisz mi czy chłopcą się spodobała bo chcemy dzieciakom kupić jakieś gry planszowe:tak:
Madziula oj czuję jak czule pozdrawiałaś chłopa w tej szopie:-D:-D:-Da moje dzieci to ja sama nie wiem:-D:-D:-Djulina wiem że wczoraj była u babci a adam u dziadka a jak ich migracja wygląda to ja nie wiem wiem ze 14 mają wrócić do domu:-D:-Dale zadzwoń do mojej mamy i zapytaj kiedy dzieciaki mogą podrzucić do ciebie:tak:

malinka no całuśna to dziś nie jesteś:zawstydzona/y: brrrr nie zazdroszczę:dry:. nie doradzę bo nigdy nie miałąm takich problemów:cool2: a z wózkiem to ja niedługo też bedę w temacie bo ten co mam to średnio jest wygodny a z drugim bobasem to nie dam rady..myśe o bliźniaku..ale to jeszcze mam czas do namysłu.http://www.1000bebes.com/imatges/productes/371/color1790.jpg póki co mam taki wózek
a co do brzuszka to no rośnie, ale jeszcze nie ten typoy ciażowy, tylko tak ogólnie puchne....kupiłam sobie dresy i w nich szaleję bo reszta spodni.....załamka.
M opszedł z bejbe na krótki spacerek i mam chwilkę. zaraz go położymy lulu i zabiore sie za obiadek. mamy jeszcze wiejską kurke od teściowej, rosołek już gotowy, jeszcze ziemniaki i jakaś suróweczka...mniam

Witam
My wlasnie konczymy sniadanko:tak:Zrobilam dzisiaj tosty bo mialam za duzo wszystkiego w lodowce;-):-)
Dziewczynki tak jakby lepiej ale nadal zasmarkane i Wiktoria kaszle:no:
Na dworze zimno wiec pewnie znowu w domku siedzimy:no:
Zaraz sprobuje Was troszke poczytac

Czesc mamuski witam sie niedzielnie :-)
ANKA super LALA miala zabawe .HMM czyzby jej sie zabardzo nie podobalo ze chciala do domu?.Tys to jest przykladan zona -zostawiac M aby sie napil :-) .
:-) .

Oli jak zasnela przed 21 Obudzila sie o 22 ,pozniej o 3.30 a od 6.30 juz nie spimy .Oj cos od wczoraj jakos wczesnie ona wstaje :-( .
Na dzis planow brak a szkoda bo gdzies bym poszla i cos porobila .
MILEGO DNIA
ja zawsze taka bylam
jezeli chodzi o alkohol to owszem moj moze sie napic.Alkohol jest dla ludzi oczywiscie z glowa ktorzy znaja umiar.Nie tolerowalabym tego jakby chodzil z kumplami po kanjpach i chlal.W domu czy jak jestesmy w gosciach nie bronie mu.Nawet jak widac potrafie go zostawic w gosciach zeby spedzil czas z kumplami.
A z tym wstawaniem moze Oli chcialo sie pic i dlatego sie obudzila, teraz okres grzewczy to wiesz moze za suche poietrze byylo:confused:
fotki super,widać ze Lala sie wyszalała i ze bardzo jej się podobało.

też musimy w któryś weekend wybrać sie z Oliwką na taką salęż zabaw,kiedyś bylismy i tez jej się podobało.więc musimy zacząć tam częściej chodzić :tak::tak::tak::tak:

my własnie jemy sniadanko,M zrobił jajecznice i wszyscy teraz wcinamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem zadowolona jak ja tam zabieram wczoraj jechalismy 35km zeby sie wybawila.Wole to niz zimno na placu zabaw:-D
Witaj Pati!! Poród ekspresowy, ale że zachowałaś zimną krew w drodze do....szacunek:tak::tak::tak: Niech Ci małą tak śpi już cały czas..odpoczniesz chociaż...super kurcze:-)

WIRUS!! haha:-D

no cudna czarnula:-)

no cieszę się bardzo:tak: ja też jak mojemu się udaje wyść o własnych siłach to kamień z serca mi spada bo to użeranie się z nim potem to koszmar:baffled:
A myslovitz...uwielbiam;-)

no same widzicie..wirus:-D ale bólu współczuję...ja póki co mam luzik;-)

z charakterkiem:-D:-D:-D

To się witam za dużo nie piszę bo:
1. M w domu i wiadomo
2. moderowanie zajmuje mi sporo czasu, a babeczki są w gorącej wodzie kąpane :baffled::baffled::baffled:
U nas śniegu nasypało jak przez całą zimę:szok: i sypie dalej więc dziś jedziemy na sanki. A może nawet na wyciag:happy2:.
Śniadanko zrobione dziś podajemy omlecik z warzywami i ogórasami kiszonymi......pycha. M zajada a ja na swoją porcję czekam.
Mdłości praktycznie ustąpiły, le jeszcze nie do końca niestety....:wściekła/y:
Miłej niedzieli życzę:tak:
jak chlop w domu to wiadomo o co chodzi:-D
jeszcze troche i mdlosci mina;-)
super:tak::tak::tak:

poki co bede jezdzilam w tym który mam z maksem dopoki nie zacznie siedziec:tak:

nie masz w tym wozku co kupilas spacerowki?
Nie wypowiadalam sie na temat wozka ale moim zdaniem taki wozek kupuje sie dziecku jak ma rok.Nie wyglada mi on na stabilny tzn chodzi mi o kregoslup dziecka.Wozki 2 in 1 maja jedna bardzo stabilne i mocne oparcia ktore sa jak decha gdy sie dziecko polozy.Wtedy wiadomo ze sa dobre i nie skrzywia dziecku kregoslupa.Oczywiscie zrobisz jak chcesz ale ja bym zaczekala przynajmniej do wiosny z takim zakupem:sorry2:

Witam,

wczoraj był ciężki dzień :tak:

Od teściowej wróciliśmy do domu i zaraz przyszli goście :szok: Ale M zadowolony z imienin, więc super :tak:

Pati, witaj spowrotem :tak:

Madeuska

Znajoma mi odpisała a propos wózka.

" Jeżdżę bo muszę. Koła trzeba smarować przynajmniej raz w tygodniu, skrzypią od nowości. Bardzo przeszkadza brak regulowanego podnóżka. Oparcia nie da się ustawić w pozycji pionowej. Ciężko się prowadzi. Nie polecę go nikomu.

Zdecydowanie na plus: cena, waga, składanie, wygląd."

Niezbyt pochlebna opinia :baffled:

Ale ten pierwszy niebieski, spełnia moje wymagania :-p
- sztywne oparcie rozkładane do leżenia i ustawiane w pionie
- regulowany podnóżek
- fajny kosz na zakupy
- lekki
- ładny i niedrogi :tak:

Agnes, nigdy w życiu takiego klamota :szok::no::-D miałam go

CZARNA LIMUZYNA ORA !!!mamas and papas NAJTANIEJ (891950759) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz torcik :-p Tylko proszę się nie śmiać bo to mój pierwszy :-p

p1140147.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2010-01-31

reklama
proszę bardzo wiki to jest pati Nikola :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale slicznotka:tak::tak::tak:
Fajny ten wozek i wogoel ja lubie ta firme:tak:
Ale moim zdanie Maksiu jest zdecydowanie za maly zeby jezdzic w parasolce a tym bardziej bez tej barierki zabezpieczajacej
nie ma takiej opcji żeby za meble wlazł bo jest zamkniety w kuli i w tej kuli biega po podłodze :tak::tak::tak::tak::tak:śmiesznie to wygląda ale cóż :-D:-D:-D:-D
Moja Pyska tez biegala w tej kuli i wygladalo to rewelacyjnie:tak::tak::tak:Ile razy gdzies w niej zasnela ze zmeczenia:-D
Super:tak::tak::tak:Ale sie wyszalaly
Ja planuje zrobic dziewczynkom trzy latka na takiej sali zabaw:tak::tak::tak:Ale to sie jeszcze okaze;-):-)
malinka no całuśna to dziś nie jesteś:zawstydzona/y: brrrr nie zazdroszczę:dry:. nie doradzę bo nigdy nie miałąm takich problemów:cool2: a z wózkiem to ja niedługo też bedę w temacie bo ten co mam to średnio jest wygodny a z drugim bobasem to nie dam rady..myśe o bliźniaku..ale to jeszcze mam czas do namysłu.http://www.1000bebes.com/imatges/productes/371/color1790.jpg póki co mam taki wózek
a co do brzuszka to no rośnie, ale jeszcze nie ten typoy ciażowy, tylko tak ogólnie puchne....kupiłam sobie dresy i w nich szaleję bo reszta spodni.....załamka.
M opszedł z bejbe na krótki spacerek i mam chwilkę. zaraz go położymy lulu i zabiore sie za obiadek. mamy jeszcze wiejską kurke od teściowej, rosołek już gotowy, jeszcze ziemniaki i jakaś suróweczka...mniam
Fajny ten wozeczek:-)Jak zaszlam w druga ciaze to wlasnie taki mialam kupic dla Oskarka(ten albo mutsy)ale ze okazalo sie ze sa dwie dzidzie gto musialam zmienic opcje;-):-)

MALINUS
Nie zazdroszcze opryszczki:no::no::no:Ja co prawda nigdy nie mialam ale domyslam sie ze jest to mega uciazliwe:no:

KERNUS
Gratuluje zostania moderatorem:tak::tak::tak:
A na jakim watku:confused:

Do góry