reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak cos wymyslisz to daj znac. Ja tez staram sie zajmowac Maxa ile wlezie zeby sie nie nudzil . A na rece nie wezme za cholerke bo nie chce nauczyc (no casem biore:)).
U nas z rozrywek
- od wczoraj mata
- karuzela w lozeczku
- hustawka (przygladanie sie mamie jak sprzata, bierze prysznic lub cwiczy)
- obrazki na scianach
- przygladanie sie mamie jak robi miny i gada glupoty

Cos nowego by sie przydalo.
U nas z rozrywek to:
- grzechotki - Mała lubi słuchać jak grzechoczą i czasem wodzi za nimi wzrokiem. Nie wiem czemu, ale ma grzechotkę króliczka, któremu non stop język pokazuje:-) Reszcie grzechotek nie:-p
- moje kanarki. Mała lubi jak fruwają, w ogóle jak się ruszają to na nie spogląda. Jak śpiewają to jeszcze nie robi to chyba na niej żadnego wrażenia albo będąc w brzuchu już się nasłuchała i ma dość:-p
- dzwoneczki - takie wiszące z sufitu. Lubi jak ktoś je popchnie i grają sobie:-)
- karuzelka - fruwające zwierzaczki, czasem nawet łapkami ich dotknie. Muzyka wydaje mi się z karuzelki ją uspokaja.
- zwiedzanie domku - na rączkach uwielbia być:-p I nasz błąd, nauczyliśmy ją.
- dziś oglądanie rybek wprowadziłam, jakieś oznaki zainteresowania są:-)
- mucząca krówka i byczek - maskotki - lubi ich dźwięki, przysłu****e się z zainteresowaniem.
- kolor czerwony - maniaczka czerwonego czy co, ale wstążka czerwona, która na jemiole jest stale przyciąga jej uwagę, tak samo czerwony wazon:p Non stop by na to patrzała:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczynki :)
my dzis zaliczylismy pierwszy spacerek:) skorzystalam z zerowej temp i sloneczka i wyruszylismy w krotki rejs:) od razu czlowiekowi lepiej hehe juz mialam dosc tych czterech katow mam nadzieje ze juz bedzie mozna czesciej wyjezdzac z maluszkiem i mrozow nie bedzie!
dzis mamy male swieto bo Antosiowi odpadl pepuszek:) a juz sie balam ze za dlugo sie trzyma i jak zaczelam panikowac to odpadl:)

Hej laski wpadam, żeby powiedzieć, że dziś dostałam @ jeny jakie to dziwne uczucie. Aż mi się ręce trzęsły jak to zobaczyłam :)))) no cóż znów trzeba się zmagać z comiesięczną dolegliwością

Ja już mam trzeci dzień @:-) Mocny, ale bez przesady:-) Taki jak przed ciążą.
Mnie najbardziej w szok wprawiło to, że taki mocny-normalnie kapie ze mnie. Nigdy aż tak nie miałąm, może dlatego, że po cesarce?:confused:

Aaa miałam Ci napisać-na zdjęciach na nk oglądałam Martynkę i zauważyłam, że strasznie przypomina mi mojego Aleksa:-D mama myślała, że wkleiłam zdjęcie Alusia w różowym jak jej pokazałam fotki:-D:-D:-D:-D

Mnie najbardziej w szok wprawiło to, że taki mocny-normalnie kapie ze mnie. Nigdy aż tak nie miałąm, może dlatego, że po cesarce?:confused:

Aaa miałam Ci napisać-na zdjęciach na nk oglądałam Martynkę i zauważyłam, że strasznie przypomina mi mojego Aleksa:-D mama myślała, że wkleiłam zdjęcie Alusia w różowym jak jej pokazałam fotki:-D:-D:-D:-D
Ahaha:-D:-D Nieźle. No trochę są podobni:tak:

reklama
up sobie , kup. Bo to fajna sprawa. Tak jak napisalam z tego rogala jest uzytek na kilka sposobow i na wiecej miesiecy. Nawet jak dziecko ma 5,6miesiecy i zaczyna siadac to sie podklada.
Ja przy pierwszym synku nie mialam bo chyba jeszcze wtedy nie bylo takich poduszek a teraz uwazam ,ze to jeden z najlepszych "pomocnikow" mamy. :)

emwu ja rogala tez sobie bardzo chwale !! zwlaszcza jak po karmieniu mala musi lezec glowka wyzej to w rogalu ma przynajmniej swietny punkt obserwacyjny :) i wiadomo ze jest to najwygodniejsze do karmienia !! ja nie zaluje ani jednej z wydanech na to 35 zlotowek :)

Czysta pielucha, nakarmic, umyc, sprawdzic czy nic nie boli, stopery w uszy i cierpliwosci. Najlepiej nie patrzec bo sie serce bedzie krajalo. Zajmij sie sprzataniem albo goowaniem ;-)

hardcore !! ale na spokojnego mi sie narazie udaje przynajmniej w dzien ... wieczorkiem sie przytulamy :)

Hej laski wpadam, żeby powiedzieć, że dziś dostałam @ jeny jakie to dziwne uczucie. Aż mi się ręce trzęsły jak to zobaczyłam :)))) no cóż znów trzeba się zmagać z comiesięczną dolegliwością

cholera jest mozliwe zebym miala okres tylko 2 dni ?? bo dzs juz mi sie calkiem skonczylo !! nie wiem czy to jeszcze popologowe czy juz faktycznie okres ... ale wygladalo to totalnie okresowo !!

Do góry