reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam sie popołudniowo:-) no i nadal 2 w 1;-)

super,że już następna Lutóweczka będzie miec "już to z głowy":tak:
MamoAlexa trzymamy ogromne kciuki by jak najmniej bolało i trwało jak najkrócej!;-)

my już wróciliśmy od rodziców i..bierzemy sie za 100% leniuchowanie..tzn leżakowanie brzuchem do góry:tak:
kurde Wy też tak puchniecie?mało sie ruszam na spacery raczej już sie nie wybieram a tak puchnę..:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Ja tylko skoczyłam do Castoramy na zakupy a 4 strony do czytania ;)
My nadal 2w1.
Leze a M w piwnicy tnie z tata drewno zeby nam grubasom było ciepło

Oj, też tak mam :shocked2::-(
Ostatnio to nie mogłam nawet butów włożyć, tak mi stopy spuchły :dry:
Już nie wiem co robić...
najlepiej to juz urodzic i miec to z głowy,nasze narzekania na puchnące stopy i wogle..
chociaz z drugiej strony jak maluszki już z nami bedą to pewnie też na cos bedziemy narzekały:confused:taki już nasz los;-):sorry2:

cześc dziewczyny

ja naszczęście nie puchne strasznie, mam tylko lekkie obrzęki na kostkach, stopach i dłoniach, ale znośne są.
dziś mam strasznie dziwny dzień, spałam strasnie długo (zawsze wstaje o 8, a dziś o 10 ledwie zlazłam z łóżka) i przez cały dziń chce mi sie jeść, już nie wiem gdzie mi sie to jedzenie mieści, ale nie potrafie nic zrobić bo myslę tylko o jedzeniu:szok::szok::dry:

cześc dziewczyny

ja naszczęście nie puchne strasznie, mam tylko lekkie obrzęki na kostkach, stopach i dłoniach, ale znośne są.
dziś mam strasznie dziwny dzień, spałam strasnie długo (zawsze wstaje o 8, a dziś o 10 ledwie zlazłam z łóżka) i przez cały dziń chce mi sie jeść, już nie wiem gdzie mi sie to jedzenie mieści, ale nie potrafie nic zrobić bo myslę tylko o jedzeniu:szok::szok::dry:

Mi nogi troche puchna ale naprawde niewiele,wiec sie ciesze jak glupia ze ta ciaza jest bez zadnych obrzekow:-)

A co do spania to ja moge spac caly czas jakas jestem zmeczona mimo iz sie nie wysilam,chyba to przed porodem organizm chce odpoczac;-)

carla już wpisałam Cię (Was) na listę TU https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/lista-lutowek-sniezynek-2010-a-28150/ i TU https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/rozpakowane-sniezynko-lodoweczki-o-33870/ :-D

P.S. Miałabym taką prośbę (taki jest regulamin na BB), żebyś nie pisała post za postem jak Ci się coś przypomni tylko dała "edytuj" i dopisała to co zapomniałaś lub to co chciałaś:-):-D dzięki wielkie

Mama Sówka - bardzo dziękuję :-) A z tymi postami - postaram się zgodnie z regulaminem ;-)
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Mi nogi troche puchna ale naprawde niewiele,wiec sie ciesze jak glupia ze ta ciaza jest bez zadnych obrzekow:-)

A co do spania to ja moge spac caly czas jakas jestem zmeczona mimo iz sie nie wysilam,chyba to przed porodem organizm chce odpoczac;-)

edyta01 - mam podobnie jak Ty ;-), tzn. mi nic nie puchnie - jeszcze ;-) i spać, spać, spać mogę również sporo... W nocy jest ciężej - bo dzieci się kręcą, ale w dzień nadrabiam :blink: Może zbliża się poród? Słyszałam, że bliźniacze mamy szybciej się rozpakowują :-D:-D
Pozdrawiam

Do góry