reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kilogramy ...

Kolejny dzien i kolejna porcje cwiczen wykonalam :-)
Jstem z siebie dumna . A im wiecej zaczynam cwiczyc tym adrenalina skacze i mam ochote na jeszcze .

Bede tak komentowala swoje postepy bo moze Was zmotywuje. A poza tym jak sie poprzechwalam jak to ja ladn cwicze to bedzie mi wstyd przestac ;-). Taki wlasnie podstep zastosowalam wobec samej siebie . hi hi.

Mea - i jak ta? plytke uruchomilas czy nadal leza na wierzchu ( i nie daj bog sie kurza).?

O Cindy tez slyszalam . Kolezanka mi mowila ze fajne sa te cwiczonka. No ale ie wszystko na raz. Najpierw opanuje Swoj program a potem cos moze zmienie o ile mi zapal nie minie.

Marta - a ja cycoli nie cwicze bo juz ich nie mam prawie :).
To może i ja się zaczne chwalić- ćwiczyć jeszcze nie chcę- najpierw wizyta. Ni i sesja więc uczyć się trzeba. Ale postanowiłam że się z jedzeniem opanuję. Bo ciągle żrę słodycze:zawstydzona/y:
Wczoraj były tylko 2 krówki a nie 15 i efekt- dzis na wadze pół kg mniej;-) Chociaż to pewnie też efekt lekkiego stresu. Dziś pożarłam pół czekolady:szok: No ale może nie będzie tak xle- w porównaniu z poprzednimi dniami i tak jest o niebo lepiej. No i staram się cześciej a mniej wszamać

reklama
a upilam actimele 0fat i jak mam ochote cos sldkiego do buzi wlozyc to wypijam actimelka.a w szafce ze sloyczami postawilam 3 male buteleczki wody. i po nie siegam jak juz ta szafke otworze.

jest jszcze j metoda. wstawic badz przyklic na lodowce lub przy slodyczach swoje najlepsze zdjecie lub zdjcie jakiejs super laski. to daje do myslenia zanim sie zje kolee ciacho w czekoladzie.

no i mam zamiar zrobic salatke warzywna i kilka galaretek bez cukru z owocami bo ja musze miec jakies przekski jak siedze w domu.

Nie no, ja wiem że dam radę. Dziś ta czekolada to na rozładowanie stresu- pozwalam sobie na trochę słodyczy ale nie na takie zabójcze ilości jak do tej pory. Waga spokojnie leci ładnie w dół więc nie widzę powodu żeby całkiem rezygnować;-)
A jak mam ochotę a wiem że nie powinnam to robię sobie ciepłą herbatkę owocowa i zawsze pomaga

reklama
Dzien dobry:-)my juz jakis czas na nogach,noc nie byla zbyt ciekawa no ale nie byla tez najgorsza.Nie wiem ale wydaje mi sie ze moj synus robi kupki z odrobina sluzu juz jakis czas i teraz nie wiem co robic?Jak myslicie?

Do góry