reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
scully dzięki za odp. dręczy mnie to pytanie bo bardzo bym chciała zafasolkować dziś jest 26 dc a ja mam temp 37,5:baffled: do @ jeszcze 4 dni z testu to pewnie jeszcze nic nie wyjdzie a to czekanie to udręka :-(

:-) tzrymam kciukaski żeby się udało :tak:

:szok:wiek: we wrześniu 27 :szok:
:-(staranka od lipca 2008 tzn. wtedy jeszcze tak nieświadomie bez celowania ale bez zabezpieczenia ogólnie :-D

nie smutkuj :tak: ja mam we wrześniu 26 latek, a bez zabezp. od 06.2009 ;-) tylko cykl nieregularny i ciężko trafić :dry: dopiero 2 m-ce z mierzeniem temp i okazuje się, że nie trafialiśmy w owu :dry::-D

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki :tak: tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy :confused: Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(

łepek do góry :tak: będzie dobrze ;-):-)

Monisia, z całego serca zycze Ci aby scenariusz u Was był podobny do naszego :)

Agutka mnie snieg drażni, gdyż we wrzesniu zdałam prawko iiiii przez ten snieg malo jeżdże a powinnam duzo aby sie wprawić grrrr :-(

Svensonka ma racje, nie wkrecać sobie tylko działać!!!!!!!!
ja tez ostatnio mialam slaby tydzien wkrecalam sobie ze wogole mi sie odechacialo dzidziei chce isc na studja i podrozowac a nie zmieniac pieluchy
A dzis mysle inaczej z moim zdrowiem jest kiepsko wiec studja poczekaja nic sie nie stanie nie rozpuszcza sie przyjdzie na nie czas
mam lenia dzis

:-) tzrymam kciukaski żeby się udało :tak:

nie smutkuj :tak: ja mam we wrześniu 26 latek, a bez zabezp. od 06.2009 ;-) tylko cykl nieregularny i ciężko trafić :dry: dopiero 2 m-ce z mierzeniem temp i okazuje się, że nie trafialiśmy w owu :dry::-D

łepek do góry :tak: będzie dobrze ;-):-)
a witam witam weteranke he he co tam porabiasz dzis ja piore i sie nudzeeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monisia, z całego serca zycze Ci aby scenariusz u Was był podobny do naszego :)

Agutka mnie snieg drażni, gdyż we wrzesniu zdałam prawko iiiii przez ten snieg malo jeżdże a powinnam duzo aby sie wprawić grrrr :-(

Svensonka ma racje, nie wkrecać sobie tylko działać!!!!!!!!
U mnie w Sz-nie też strasznie pełno śniegu. A samochodem wyjechać z osiedla to udręka... Wczoraj była piękna pogoda na spacerki zimowe. Nie przepadam za zimą więc już nie mogę doczekać się wiosny :))

My sobie właśnie porysowałyśmy i pokleiłyśmy,a teraz Moja Córcia stwierdziła,że jest zmęczona i położyła się pod kocyk na łózko. ;-) Ciii,to może zaśnie. :-p
Ja przeglądam nasionka na allegro. ;-)

Ciesze się że u mojego wszystko oki tzn tak mi się wydaje. Mam nadzieje że USG nie wykarze żadnych niespodzianek u mnie :confused::confused:
Super, ze u Małza dobrze z armia!!!:tak: A jesli z Toba jest cos nie teges (oby nie) to niech jak najszybciej sie okaze co, bo bedziecie mogli zaczac dzialac konkretnie. Bo przeciez kobiete o wiele latwiej wyleczyc niz faceta (tak twierdzi moj gin). Powodzenia!

My sobie właśnie porysowałyśmy i pokleiłyśmy,a teraz Moja Córcia stwierdziła,że jest zmęczona i położyła się pod kocyk na łózko. ;-) Ciii,to może zaśnie. :-p
Ja przeglądam nasionka na allegro. ;-)
Co tam ciekawego zamierzasz kupic? Kwiatki czy warzywka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziwny mam ten cykl. Na maxa...
Kolejny dzień boli mnie podbrzusze. Do tego w niej kuje mnie tak,jakbym jakiegoś kołka miała wsadzonego. Krzywo albo w poprzek. :baffled: I właśnie zaobserwowałam jakieś delikatne plamienie. Sorki za szczegóły. :zawstydzona/y: Ale ten mój organizm co cykl,to coraz bardziej mnie zaskakuje. :sorry2:

reklama
Dziwny mam ten cykl. Na maxa...
Kolejny dzień boli mnie podbrzusze. Do tego w niej kuje mnie tak,jakbym jakiegoś kołka miała wsadzonego. Krzywo albo w poprzek. :baffled: I właśnie zaobserwowałam jakieś delikatne plamienie. Sorki za szczegóły. :zawstydzona/y: Ale ten mój organizm co cykl,to coraz bardziej mnie zaskakuje. :sorry2:
Jaaaaa! Czyżby czyżyk:cool2:

Do góry