reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorota miłych ploteczek:happy2:
Joasiu coś z tymi facetami jest:baffled:mi Pietruszka tez swego czasu cos potrafił powiedzieć że mi przykro było ale jak się później okazało on to robił nieświadomie :cool2:mi było przykro nie raz się poryczałam i dusiłam w sobie aż sie kiedys mega wkurzyłam i zaczełam mu dopierniczać a on no co ty malina mi przykro....a ja taaaaa...a ja to uczuć nie mam ty mi serwujesz tak kilka razy w tygodniu!!!! i od tej pory zanim powie coś 3 razy pomyśli :sorry2:co nie zmienia faktu że czasami jak coś powie to.......ale już teraz łapie kiedy mówi swiadomie a kiedy chlapnie i nie wie że może mi być przykro:tak:
Anakonda jak dziś zdrówko???Majeczka dalej w domku czy już w przedszkolu???
mój wiecznie niezadowolony mą poszedł do banku bo zablokował sobie konto no i poszedł ustalic termin do alergologa Malinka on jest taki odkąd byl na zwolnieniu wczesniej musie zdażały takie zachowania ale sporadycznie a teraz to pzal si boze rozumiem ze martwi sie zeby dzieciom nie brakowało ale najbardziej dobij go ciaagly brak kasy zycie od 10 do 10 kazdego miesiac zycie z ołowkiem w rece zyjemy skromnie ja sie nie stroje mam jeszcze niektore rzeczy z czasów panienskich nie pamietam kiedy sobie kupowalam kurtke zawsze mam od kogos moze to tez problemy nasze małzenskie łozkowe po lekach cos sie porobiło nie wiem juz jkamu pomoc zeby myslam pozytywnie cieszył sie ze dzieci zdrowe ze mamy samochod mieszkanie ja znalazlam prace uff wyzlailm sie

reklama
Joasia,bo z facetami to jak z dziećmi...ciężko przezywa co sie w waszym zyciu dzieje i chyba nie bardzo sobie z tym potrafi poradzić.Zamiast sie cieszyć tym co macie i motywować do działania-narzeka ,to przykre bo lepiej od tego nie będzie,a i ciebie zdołuje.Powtarzaj mu do znudzenia ,a moze wstzrąsnij nim,powiedz mu do słuchu cos w stylu,że zabiera ci cała radość:baffled:
tez duzo zależy od charakteru,u nas też teraz kiepsko,ale nie jęczymy ,bo to nic nie zmieni niestety....głowa do góry Joasia mam nadzieje ,ze mu przejdzie i będzie lepiej.
Medeuska cała w-z kę:szok:sama:szok: a ja! a my!:-D
Malina ale uzębowany juz Antek:tak:

Mój tez potrafi być wredny ,ale tylko wtedy kiedy sie fest kłócimy ,to potrafi powiedzieć coś co wie,że mnie zrani,ale ja nie jestem dłuzna,w zyciu codziennym na szczęście nie ma takich sytuacji

mowie mowie do znudzenia :dry: mnie teraz nie łatwo zdołowac staram sie cieszyc i myslec pozytywnie bo tak jak piszesz Madziula narzekanie nic nie pomoże a ja to podejrzewam ze tez w pracy sytuacja i atmosfera nie do zniesienia przeczekam zobacze będe go wspierac ale czasmi mam dosc :-(

Hejka kobitki

Najpierw cytaty-póki są, hihi.

Antek chodzi po mieszkaniu i czuje zapachy pieczonego kurczaka i w kółko powtarza mniam mniam dzie mniam mniam dzie????:-D:-D:-D:-D
hehehe:-D:-D:-D:-D

Myszunia, ale to słodko musi być jak młody do dzidzi się tuli w brzusiu, oj musi...

Aha Lunka co to za chrzestna bez urazy???????/Kurcza wkurza mnie takie cos obiecac dziecku u dupa .MOja chrzestna tzn Oliwki to jest super chrzestna Oli ja bardzo dobrze zna bo czesto sie widujemy bo to moja przyjaciolka :-)
Ano kochana dupa nie chrzestna. Jak sobie pomyśłę jakich ja miałam chrzestnych, a jaką ja jej wybrałąm-jestem wsciekla na siebie

Agunia ciesze sie ze zrobilas te badania, teraz czekam na wizyte i wiesci konkretne od ginia

Medeauska zazdroszczę Ci odwiedzin u Pati, a jak jeszcze raz usłyszę, że źle wyglądasz to po prostu Cie zignoruje albo kpa wirtualnego wyślę:tak:
A widzę, że i Wy na letnich śmigacie. Mój mnie przeraża, jak wyjeżdża o 5 rano a tu śnieg i on tym aytem, później tylko czekam na tel że dojechał cały...

Agnes włos się jeży na to co opisujesz, toć to naprawdę strach na zakupy wyjść...

Marta kuźwa, co się dzieje kochana, co znowu?! Jak możesz pisz na priv. Moze da się coś ukrucić... a policja???

MH udanego tańcowania balowania i relaksowania:tak::tak::tak:

Dzien dobry laseczki:-)

ja na chwilke bo zaraz ide leżec:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D To wygodnie się ułóż kochana:-D:-D:-D:-D:-D

No i tyle, odstąpię od kompa na chwilkę, musze wyrko zasłać, wydepilować nogi i farbnąc kłaczole na głowie.
Wczoraj to chyba jakieś ciśnienie do kitu byo, mała zasnęla o 21 więc my do wyrka, dokończyliśmy film ( Księga ocalenia ) i spać. Mała budziłą się do 4 więc i ja nie spałąm tak do 6, padłam i obudziłąm się po9.
Teraz czas nadrobić chatkę. Będę z doskoku...

Joasiu bo martwi się o was jest odpowiedzialnym facetem i nie myśli jakos to będzie (co mnie czasami do furi doprowadza u Pietruszki) tylko myśli realnie:sorry2:ale weź z nim usiądź spokojnie i pogadaj powiedz mu to co ci napisała Madziula że tym narzekaniem szukaniem dziury w całym odbiera ci całą radość życia:tak:a może on ma jakąś depresję:sorry2:może trawi go właśnie to że ty chodzisz do pracy ładna z ciebie kobietka może się boi że cię straci:sorry2:że skoro w łóżku wam się teraz nie układa to ty go odrzucisz:sorry2:facetom różne rzeczy w głowie siedzą do których za diabła nie chcą się przyznać no przecież nie oni nasi maczo:baffled::baffled::baffled:
u nas też raczej skromniusio się żyje i czasami od do nie starcza:no:ale nauczyłm się nie martwić wszystkim na zapas:no:
Madziula a jak ci się ta waga na suwaczku zmienia ty sama to musisz zmieniać???
Anakonda potem ci wróżbę postawie bo narazie muszę Antochę uyć i chyba chce lulknąć:szok:

Joasiu bo martwi się o was jest odpowiedzialnym facetem i nie myśli jakos to będzie (co mnie czasami do furi doprowadza u Pietruszki) tylko myśli realnie:sorry2:ale weź z nim usiądź spokojnie i pogadaj powiedz mu to co ci napisała Madziula że tym narzekaniem szukaniem dziury w całym odbiera ci całą radość życia:tak:a może on ma jakąś depresję:sorry2:może trawi go właśnie to że ty chodzisz do pracy ładna z ciebie kobietka może się boi że cię straci:sorry2:że skoro w łóżku wam się teraz nie układa to ty go odrzucisz:sorry2:facetom różne rzeczy w głowie siedzą do których za diabła nie chcą się przyznać no przecież nie oni nasi maczo:baffled::baffled::baffled:
u nas też raczej skromniusio się żyje i czasami od do nie starcza:no:ale nauczyłm się nie martwić wszystkim na zapas:no:
Madziula a jak ci się ta waga na suwaczku zmienia ty sama to musisz zmieniać???
Anakonda potem ci wróżbę postawie bo narazie muszę Antochę uyć i chyba chce lulknąć:szok:
MALINKA on wie dobrze ze ja nie mysla o romansach (dziekuje za kmplement ) ja pisałam Wam w rowie o moich wczesniejszych problemach i jezeli chodzi o seks to mnie do obcych facetów nie ciagnie a temat wałkowany jest non stop :tak:

Joasiu ty to wiesz my to wiemy faceci czasami jak sobie do głowy coś wbiją to młotem nie wybijesz:eek::eek::eek::eek::eek:a może jest też tak jak piszesz że ma ciężką atmosferę w pracy i przenosi to do domu:eek::eek::eek:
myślę że jak z nim będziesz rozmawiała to w końcu go rozgryziesz:tak::tak:

Joasiu ty to wiesz my to wiemy faceci czasami jak sobie do głowy coś wbiją to młotem nie wybijesz:eek::eek::eek::eek::eek:a może jest też tak jak piszesz że ma ciężką atmosferę w pracy i przenosi to do domu:eek::eek::eek:
myślę że jak z nim będziesz rozmawiała to w końcu go rozgryziesz:tak::tak:
no ja mysle bo w koncu niwe wytrzymam i zrobie cos głupigo :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry