reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurczę Oliwka mi cały czas popłakuje,nie może zasnąć,nie wiem o co jej chodzi moze ją te dziąsła bolą co jej te górne piatki wychodzą?
chwila spokoju a zaraz sie zanosi i ryczy :sorry2:
juz która godzina a ona jeszce nie śpi :no::no::no::no:

Kernuś jak ja do swego tylko w odwiedziny przyjezdżłam to i do kibla też mogłam z nim chodzić a teraz....kotek idź zaspy w 15 minut nie dojdziesz:-pa on bidulek tak malinuś ale mam jeszcze 45 minut:-D:-D
śpij dobrze no i daj znać co i jak po usg:tak::tak::tak:
ja tez czuję po kościach że Anabubka z kilometrowcem nadciąga:-D:-D

Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled: A niech tam się stosunkuje ale o odpowiednich porach. :-D
Spoko, spoko... co rusz mnie namierza.:dry:
Jak nie sms-y to dzwoni.:wściekła/y: Zaspanym głosem odpowiedziałam , że już śpię.:-D:-D:-D

co się nie da jak się da:cool2::cool2:
A to Anabubka dzis zbierze furę głasków i przytulańców od Was
:tak::-)
a ja jutro idę w końcu na usg.....wieczorkiem dopiero o 18. No i stresik oczywiście jest. A podobno u niej można filmiki nagrywać to mam nadzieję, że pamiatka będzie:tak:
czekamy:tak:
Kernuś czy się cieszę to zależy jak kkiedy jak mam ochotę na zakupy to nie bardzo ale tak na codzień to i owszem nawet bardzo:-p:-D:-D:-D:-Dbo chłop w domu to jak kula u nogi:-D:-D:-D
Ale się nas zleciało wieczorkiem :szok:a wiem wszystkie się boją że jutro neta nie będzie:-D:-Dtfu tfu:-)
a jak u mnie deszcz to wiesz jak zaleje pradu napewno nie bedzie:-D
teraz jak żadko przyjeżdza to do kibla bym za nim chodziła:-D:-D:-D
:-D:-D
[B ile można samej ten akumulator ładować:baffled::baffled::-D:-D[/B]

:-D:-D:-D:-D

Trzeba bylo kupic ladowarke do akumulatorkow:-D:-D

Jak nie sms-y to dzwoni.:wściekła/y: Zaspanym głosem odpowiedziałam , że już śpię.:-D:-D:-D
Justyś ten zaspany głos:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kwiczę:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boziu chyba Pietruszkę do niego na nauki wyślę bo chłop madrze gada a to to ze stosunkiem płciowym na ból głowy to już sama prawda:-D:-Dja bym mojemu codzienni chorobę migrenową wmówił żeby tylko wierzył w ten cudowny lek:tak::tak::-D:-D
Agnes kurcze a może Oliwka miała za dużo wrażeń w dzień i teraz przeżywa albo nie daj bóg jakieś choróbsko ją rozkład:-(

kurczę Oliwka mi cały czas popłakuje,nie może zasnąć,nie wiem o co jej chodzi moze ją te dziąsła bolą co jej te górne piatki wychodzą?
chwila spokoju a zaraz sie zanosi i ryczy :sorry2:
juz która godzina a ona jeszce nie śpi :no::no::no::no:
pewnie dziaselko boli:baffled:
kotek idź zaspy w 15 minut nie dojdziesz:-pa on bidulek tak malinuś ale mam jeszcze 45 minut:-D:-D[/B]
ja tez czuję po kościach że Anabubka z kilometrowcem nadciąga:-D:-D
:-D:-D:-D nie ma jak dobre poczucie humoru na noc
Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled: A niech tam się stosunkuje ale o odpowiednich porach. :-D
Spoko, spoko... co rusz mnie namierza.:dry:
ale z tym bolem i stosunkiem to prawda:tak:
Moj mi morsem chyba sms wysyla :-Dchrapaniem:-D

ja juz spadam bo jutro na 9 mam do pracy a pewnie Gabi o 5 rano zawoła mleko :tak:DOBRANOC KOCZ=HANE BABULCE:-D:-D:-D
dobranoc
Justyś ten zaspany głos:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kwiczę:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boziu chyba Pietruszkę do niego na nauki wyślę bo chłop madrze gada a to to ze stosunkiem płciowym na ból głowy to już sama prawda:-D:-Dja bym mojemu codzienni chorobę migrenową wmówił żeby tylko wierzył w ten cudowny lek:tak::tak::-D:-D
Agnes kurcze a może Oliwka miała za dużo wrażeń w dzień i teraz przeżywa albo nie daj bóg jakieś choróbsko ją rozkład:-(

oj ja nie wmawiam tylko mowie prosto z mostu ze dzis bedzie uzywany:-D:-D

reklama
Ja się pokręcę tu i tam i dla relaksu w kółko zagram,jakby co to krzyczeć;-):tak:.Chłopaków na 8-ą odstawić i na 13-tą na kurs ,czwartek wolny:cool:,piątek rano- herbatę,kawkę i ciastka dają ale za 5-6 godzin siedzenia to by dali jakiej zupiny:dry::tak:.I tak cały luty i studium w weekendy:tak:.

Do góry