reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
o mama mia!!!!!!!1
a co was to o tejj porze tyle robi????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Tak długo pisałam że Anabubka zdążyła nadlecieć:-D:-D

no wyczylas mnie:-):-):-):-):-):-):-)

nadleciala bo to juz jej godzina:-D
hehehehhhee:tak::tak::tak::tak::tak:

co się nie da jak się da:cool2::cool2:
A to Anabubka dzis zbierze furę głasków i przytulańców od Was
:tak::-)
a ja jutro idę w końcu na usg.....wieczorkiem dopiero o 18. No i stresik oczywiście jest. A podobno u niej można filmiki nagrywać to mam nadzieję, że pamiatka będzie:tak:
trzymamay kciuki za usg
ja sie ciesze ze Was tu tak duzo:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

malinka przekaz Pietruszce , że tak się cieszy kobieta zerwana ze smyczy :tak::-D:-D:-D. A tak serio....Cholercia no nic sie nie da zrobic z nim, gdy siedzi ze mna w ciągu dnia. Tylko... Jasta cho do wyra, Jasta, cho...:dry:Przez co Jasta zdżemła się 30 min z Amelą i z chłopem a teraz ma bezsenność.:-p

Dorotko mężus normalnie robi na 8 h.:tak: Pracuje w elektrociepłowni. A, że mrozy idą znowu :baffled: wywalili go na zmiany. Dla niego to git, bo i kasa wieksza i cały czas w domciu jest. A ja? A ja mam dzień do dupy.:wściekła/y: Gorszego dziecka niż on jeszcze nie widziałam.:no:

Dzis poszedł na noc na 12 h, jutro ma cały dzień wolny - dopiero na drugi dzień na noc... i tak przez 2 tyg.:cool:
kochana wspolczuje
Ciebie o tej porze dawno tu nie widzialam
moj tez w tym tyg na noce ale codziennie wiec w dzien odsypia i chociaz mi sie pod nogami nie kreci tylko probuj spac:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka,najwyżej zbiorówę zrobimy:-p;-):tak:.Dzięki dziewczyny za wsparcie - co ja bym bez Was zrobiła;-):tak:.
to jesli mohe to i ja na priva poprosze

Ania doszło jedno mi sie tylko nasuwa PODŁOŚC LUDZKA NIE ZNA GRANIC :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a Ty nie psisz?:-D:-D:-D:-D

kurczę Oliwka mi cały czas popłakuje,nie może zasnąć,nie wiem o co jej chodzi moze ją te dziąsła bolą co jej te górne piatki wychodzą?
chwila spokoju a zaraz sie zanosi i ryczy :sorry2:
juz która godzina a ona jeszce nie śpi :no::no::no::no:

za uszy sie nie ciaga??????
WEronice juz sie wszytskie 5 przebily:tak::tak::tak::tak:jedna nie do konca ale juz ja ladnie widac:tak::tak::tak::tak:

Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled: A niech tam się stosunkuje ale o odpowiednich porach. :-D
Spoko, spoko... co rusz mnie namierza.:dry:
Jak nie sms-y to dzwoni.:wściekła/y: Zaspanym głosem odpowiedziałam , że już śpię.:-D:-D:-D
znam to pwoeidzenie,ale fakt faktem udowodnione naukowo ze to dobry lek:tak::tak::tak::tak:endorfiny usmierzaja bol:tak::tak::tak::tak::tak:

Ania ja też swojemu mówię czasami że dziś jes gwałcony i nie ma bata ale czasmi spi i rycerzyk śpi to ja ładowarkę i robótki ręczne no niby rękodzieło teraz w cenie:baffled::baffled::baffled:
O ślusarz o tym nie pomyślałam dzięki Anabubka a taty podpytaj jak możesz woją drogą:tak::tak:

popytam ale powiedz mi dokladnei co sie popsulo zebym potrafila wytlumaczyc albo link jakis podeslij

masz tu linki na slusarzy
Szczecin, Łożyska - produkcja i sprzedaż łożysk kulkowych i walcowych, łożyska do samochodów i alternatorów.
Łożyska SKF FAG NKE i inne - polski dystrubutor łożysk

Oliwka wreszcie usnęła,myslałam że nie uśnie,płakała mówiła że ją boli w buzi więc na bank dziąslo,więc dałam jej przeciwbulowy i usnęła mi na kolanach wtulona we mnie szlochając.już ja zaniosłam do łożeczka i spi.

mam nadzieję ze nocka będzie spokojna oby :tak::tak::tak::tak:

a Wam co sie zebrało na charce,zbereżnice :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry