anka26_x_07
Mama Laury :)
a czym?
![]()
jak czym? czym sie da

Zaczynam od klatki piersiowej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czym?
![]()
no Ania czyma czym?
![]()
Tak długo pisałam że Anabubka zdążyła nadlecieć![]()
hehehehhheenadleciala bo to juz jej godzina![]()
trzymamay kciuki za usgco się nie da jak się da
A to Anabubka dzis zbierze furę głasków i przytulańców od Was
:-)
a ja jutro idę w końcu na usg.....wieczorkiem dopiero o 18. No i stresik oczywiście jest. A podobno u niej można filmiki nagrywać to mam nadzieję, że pamiatka będzie![]()
kochana wspolczujemalinka przekaz Pietruszce , że tak się cieszy kobieta zerwana ze smyczy. A tak serio....Cholercia no nic sie nie da zrobic z nim, gdy siedzi ze mna w ciągu dnia. Tylko... Jasta cho do wyra, Jasta, cho...
Przez co Jasta zdżemła się 30 min z Amelą i z chłopem a teraz ma bezsenność.
Dorotko mężus normalnie robi na 8 h.Pracuje w elektrociepłowni. A, że mrozy idą znowu
wywalili go na zmiany. Dla niego to git, bo i kasa wieksza i cały czas w domciu jest. A ja? A ja mam dzień do dupy.
Gorszego dziecka niż on jeszcze nie widziałam.
Dzis poszedł na noc na 12 h, jutro ma cały dzień wolny - dopiero na drugi dzień na noc... i tak przez 2 tyg.![]()
to jesli mohe to i ja na priva poproszeMalinka,najwyżej zbiorówę zrobimy;-)
.Dzięki dziewczyny za wsparcie - co ja bym bez Was zrobiła;-)
.
a Ty nie psisz?Ania doszło jedno mi sie tylko nasuwa PODŁOŚC LUDZKA NIE ZNA GRANIC![]()
kurczę Oliwka mi cały czas popłakuje,nie może zasnąć,nie wiem o co jej chodzi moze ją te dziąsła bolą co jej te górne piatki wychodzą?
chwila spokoju a zaraz sie zanosi i ryczy
juz która godzina a ona jeszce nie śpi![]()
znam to pwoeidzenie,ale fakt faktem udowodnione naukowo ze to dobry lekCholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie.I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.
A niech tam się stosunkuje ale o odpowiednich porach.
Spoko, spoko... co rusz mnie namierza.
Jak nie sms-y to dzwoni.Zaspanym głosem odpowiedziałam , że już śpię.
![]()
Ania ja też swojemu mówię czasami że dziś jes gwałcony i nie ma bata ale czasmi spi i rycerzyk śpi to ja ładowarkę i robótki ręczne no niby rękodzieło teraz w cenie
O ślusarz o tym nie pomyślałam dzięki Anabubka a taty podpytaj jak możesz woją drogą![]()
Ania sprzętu nie masz powiadasza palce u dłoni masz
bo ten taki chyba wskazujący się zwie się nada i zawsze pod ręką jest
;-);-);-)
i co dalej?jak czym? czym sie da
Zaczynam od klatki piersiowej![]()
no Ania czym![]()
i co dalej?
Joanna73Obiecuje , że zaraz sie położę - napisała baaardzo śpiąca Jasta.;-)
![]()