reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubciu Anka Ci podeśle;-):tak:.
wyslane
ale gdzie Ania? :huh:
przy spiacym rycerzu:-D:-D
Oliwka wreszcie usnęła,myslałam że nie uśnie,płakała mówiła że ją boli w buzi więc na bank dziąslo,więc dałam jej przeciwbulowy i usnęła mi na kolanach wtulona we mnie szlochając.już ja zaniosłam do łożeczka i spi.

mam nadzieję ze nocka będzie spokojna oby :tak::tak::tak::tak:

a Wam co sie zebrało na charce,zbereżnice :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

biedna sie nameczyla zeby zasnac.Oby do ranka medykament dzialam i dal sie wyspac

reklama
na pewno zajrze jak tylko sie obrobie po powrocie z pracy jutro jade autobusem to pewnie bede troche pozniej wdomu Jeszcze raz dobranoc dzieki Bogu ze Was mam chosc wirtualnie juz wyobrazam sobie co by sie dzialo jkak bysmy sie wszystkie spotkaly :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p

oj byloby wesolo:tak::tak::tak::tak:

zaraz mu wirusa przesle:-D

wez mi wirusa @ przeslij
albo ja sie chetnie podziele:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i co dalej? :sorry2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

:-D:-D

Joanna73 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Obiecuje , że zaraz sie położę - napisała baaardzo śpiąca Jasta.;-):tak::-D:-D:-D
hehehehhehehehhehehehehehhehe:-p:-p:-p:-p:-p

pelna instrukcje obslugi spiacego rycerza mozna znalezc przy rycerzu:-D:-D nie wiem tylko czy gwarancje daja ze da sie go obudzic:-Di gdzie kierowac usterki:confused::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
do tesciowej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a widze ze tu sie znow goracy wieczor zapowiada jakiego dawno nie bylo:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Justyś no my wiemy rękodzieło w cenie ale ty tu siedz zdążyć się obrobic kochana;-):-D
Agnes a to bidulka z Oliwki:-(kurcze Antkowi ostatnie 4 i 3 to wyszły nie wiem kiedy patrzę a one sa no cud:szok:
Anabubka ja mam wózek bexe ax 3 to trójkołowiec i zaczął mi szwnkować a teraz kółko się blokuje staje w poprzek i Pietruszka mi powiedział że te kóleczki zgubiłam chyba z łożyska:baffled:ale czy ja wiem czy zgubiłam:confused:a zresztą kto by tego szukał w sniegu po kolana :sorry2:a zreztą z mojego pietruszki to taki mechanik jak ze mnie dziewica:-)więc objawy takowe że to kółko jest niby obrotowe a teraz zamiast się obracać to jedzie jedzie prosto i nagle bach w poprzek staje i musze taranem po śniegu:confused:to tako obrazowo wytłumaczone inaczej nie potrafię a ja się na tym znam tak i jak mój Pietruszka:zawstydzona/y:

reklama
Do góry