anaconda27
styczniówka2006
U mnie dzis 0 stopni ale strasznie wieje wiec nie wiem czy gdzies wyjde z Oliwka ,chyba ze sie wiatr uspokoji
U nas też tak wieje, aż strach z domu wychodzić

aja oczywiscie na szybko wskoczyam troche po lebkach nadrobiłam i lece sprzaatc.... a na 15 na szlifowanie zębów![]()
powodzenia u dentysty

UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!
Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam![]()
Oj wszędzie te trolle się znajdą

Dzisiaj idę z Helenką do logopedyCiekawa jestem bardzo jak to wszystko wyjdzie
A potem do fryzjera
Może w końcu będę wyglądać jak człowiek
![]()
Powodzenia u logopedy i u fryzjera, oczywiście potem pokaż nam się koniecznie

No chory leży poty się leją..................dlatego ja tak tym rękodziełem handluje tu na bb:-):-):-)śpi już nawetod jakiejś dobrej godziny:-).............i nawet szczelnie przykryty tylko nie wiem czy dlatego że mu zimno
czy może boi się że się skuszę i jakieś rodeoo bym chciała
ale mówiłam śij spokojnie do jutra masz spokój
to coś nie dowierza
a może jednak mu zimno
taaaa chyba mu zimno
![]()

Emily od Agi ma nocnik z FP wiecie jaki ten grajacy.A ze stal w pokoju gdzie sie bawily dziewczynki to Laura sciagnela majtki i zrobila siku do niegoPrzychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrez
kurde na podloge sie zesikala
lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam
![]()
No co, w końcu wie gdzie się własne potrzeby załatwia

kochana to lekarz medycyny sądowej kobitka wyjaśnia prawy śmierci których nikt inny nie potrafi wyjaśnić po sekcji(pokazują jak to robi) odtwarza przyczyny smierci czasami wręcz absurdalne jak np facet który wypadł z pociągu na pierwszy rzut okiem no samobójca może go ktoś wypchnął ...a tu się okazuje że facet miał zawał mięśnia sercowego i skok ciśnienia dostał zmroczenia i utraty świadomości i nie wiedział gdzie jest i otworzył drzwi pociągu i wypadł ale wcześniej miał tak rozległy zawał że gdyby był nawet pod opieką lekarzy nie uratowali by go
no lubię takie dokumenty
![]()
Ja też lubię takie dokumenty oglądać

Oliwka wreszcie usnęła,myslałam że nie uśnie,płakała mówiła że ją boli w buzi więc na bank dziąslo,więc dałam jej przeciwbulowy i usnęła mi na kolanach wtulona we mnie szlochając.już ja zaniosłam do łożeczka i spi.
mam nadzieję ze nocka będzie spokojna oby![]()
Mam nadzieję że nocka spokojnie minęła i obyło się bez pobudek

wyobrazam sobie co by sie dzialo jkak bysmy sie wszystkie spotkaly![]()
Oj działoby się działo