anaconda27
styczniówka2006
A ja chyba na wieczór zrobię placuszki z jabłkami z zsiadłego mleka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak jak ma 5 minut to trzeba je wykorzystac na szybki numerek Wiec dobrze ze wracano ma ciezkie wstawanie i to jeszcze jak potrafi wstac isc do wc posiedziec tam troche i stwierdzic ze wraca do lozka bo mu zimno i ma jeszcze5 min to musi je wykorzystac
idz wymecz chlopa
dobranoc
paskudy, pisza takie co sie im nudziUWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!
:
U mnie też troszkę popadało, ale nie ma tragedii
Helenka się rozebrała i gania na golasa
A :
dziekuje, ale mialas pobudkiHej mamuski .Wyscie chyba oszalay 12 stron przez noc napisac ????
Kurcze no to czytania bede miala niezle hihihi.
Oliwka sie budzi wiec narazie ide ja ogarnac :-) .
Budzila sie w nocy o 24 o 1.40 o 4.45 o 6 no i teraz wstala .Ale ja jestem jkos wyspana :-)
ANKA slicznie wygladasz z tych wloskach .Pasuje ci :-)
A&E zdrowka dla was kochane
U mnie dzis 0 stopni ale strasznie wieje wiec nie wiem czy gdzies wyjde z Oliwka ,chyba ze sie wiatr uspokoji
ja pamietam te laske, walnieta jakasjuż taka jedna i u nas kiedyś bya pamiętacie Ola czy jkos tak
widxziałam na NK Klauduśke w nowej fryzurce wygląda super
ale powiem wam laski że nie znam drugiej takiej osoby jak Madziuli Klauduśka która by miała tak gęste włosy
No witam porannie chłopa pożegnałam o 8.30 poszedł do pracy zakupy rankiem szybkie wręcz błyskawiczne zrobiłam śniadanko zjedzone to ja co myyk zgodnie z obietnicą na bbprąd jest net jest i teraz mam zagwózdkę siedzieć z wam prasować siedzieć z wami prasować siedzieć z wami prasować
chyba monetą rzuce
ale to potem najpierw posiedzę
![]()
a ja na obiad robie ryz z gulaszemWiki nie posiadam nawet o takim nie słyszałam ja mam zelmera i jestem z niego zadowolona
hej Anakondzia nie ma to jak dziecię w przedszkolu
Meduska a ty na te oszlifowane zęby to od razu będziesz miała nakładki czy niebo jak nie to chyba to boli co????????????
co robicie dzis gwiazdy na obiad bo mi jakos weny brak może sie od was natchnę![]()
no troche sie tu pisze, szczegolnie wieczorem jak sie babkio zlecaWitam! Wstawiłam kiełbaskę na sniadanie i myślę wejdę na bb bedę miała mniej do nadrabiania a tu prawie 4 stronki po nocce
Dobra ide śniadanie skończyć
zarz przesleOj wy zboczone hihihihi :-) .
ANKA LUB KERNUS i ja poprosze priva na temat Marty Bo nie mam pojecia o co chodzi a sie martwie
JUSTA to musisz sie teraz przestawic ze M chodzi co 2 dni do pracy :-) .
Ja nie wiem bo ja jak jest G to sie ciesze .Nic nie mam dnia poprzestawianego a jeszcze wiecej dla siebie moge zrobic :-).
Oliwka juz je rogalika :-).
woow no to Twoj zaszalala a pytalas gdzie sie tego nauczyl, albo kto go tego nauczylMalinuś, ja opróżniam zamrażalnik, bo przed tą zawiją śnieżną nie zrobiąłm zapasów, więc podsmaże udka a później w brytfance do piekarnika, zobaczym co z tego wjdzie.
A wlasnie P dzwonił, że dziś robi jednak do 18, jutro na 14 do 22 i z popołudniówki na 6 rano w piątek, no zajefajnie.
Wy wczoraj gadałyście o seksie, a ja działąłąm, a włąściwie to P, ale jak???!!! Nie iwem skąd ale nauczył się nowej sztuczki-szczyt po kilku sekundach!!!
Nie mówiłąm Wam, ta nieszczesna chrzestna w koncu wpadła, dosłownie na 15 minut, przynisłą małej domek, niby namiot, ale ma mała radoche, w koncu nie musze budować zamków z poduszek. Wczoraj naznosiłą sobie do niego bajek, zabawek, poduszkę i zasnęła, hihihi.
Porobiłam sobie fotki ale aparatem brata, a kurcze kabla nie mam póki co do niego, bo nie mógł znaleźć, więc na razie nie pokaże Wam jak się wczoraj wypindrzyłam dla mężusia, ale jak wszedł, to nawet nie zauważył że kolor włosów zmieniłam, bo miał na co inego do patzrenia, hihi
...
Malinuś, ja Ci tego naaet nie opisze, jak sie zabrał to ja tylko ciemnicę przed oczami miałam i dreszcz za dreszczem!
.
Oj to nawet ci budzika nie trzebabo Lali pilnuje zebys nie pospała za długo.
A u nas wiatr i zimno![]()
hej hej hejhej Ania
a miałam wam pisać w biedronce są świece zapachowe 3.99 kosztują duże w szkle kupiłam na próbę oliwkową no pachnie cudnie w całym mieszkaniu zapach się roznosi i długo się pali bo my już z 3 wieczory po 3-4 godziny palimy ją a nawet pól się nie wypaliłoa mój tatta mówi że kupił anty tabac i pachnię pięknie tak orientalnie
![]()
ja kiedys Lalure przylapalam na takiej zabawieNo i nawet sniadanko sobie zrobilam:-)
A ja kurcze nie wiem, no mala to mi chyba papier do zabawy topi w toalecie. Wagon zeby na tydzien ledwo starczyl-8 rolek?
mniammmmmA ja chyba na wieczór zrobię placuszki z jabłkami z zsiadłego mleka![]()
Anka, no nie pytałam hihi, jakos zapomnialam...
Malinus, ale u mnie tylko 3 osoby...
Nic, spadam, dostałam telefon od prezesa, więc tzreeba sie w interesy Klubu zaglebić i sprawę rozwikłąć, tylk oczemu ja? W zarzadzie jest 5 osób ( no teraz 4 ), to musiało paść na kobitę?![]()
No my tez ten mamy fajny jestNo ten biedronkowy papier to faktycznie migiem idzie, ja lubię z lidla - biały co jest 10 rolek za 6zł bodajże, polecam, superwydajny i mięciutki![]()
No Kamilek tez tak robi tylko ze jak jest w łózeczku to i z niego sie wychylaMadziula co do mamy co do mamy wpadnij do mnie
wiedziałamze twoja mama ma jekie,s doswiadczenia z tą akwizycją dlatego Wiki do ciebie odesłałam
siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczkumyslę jak on to skubaniec zrobił
wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka
kaskader jak nic
![]()