reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik, ostatnio mó brat i 13 chłopa jeszcze tira pchało, zakopał się tak, że masakra, wiózł sól, to się solą chcieli ratować ale i to nie pomogło. Przed nimi tir, za nimi chyba jescze z 6. Koniec konców wszyscy zrobili zrzutke i bambra z traktorem uprosili, żeby pomógł.

reklama
Aaaaaaaaa, przekopałam lodówkę i sałatke grecką znalazłam, jestem uratowana, hihi

Anaconda fociszke poproszę, najlepiej z Majką w środku, hihi

wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps

wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz :-p

Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona :tak::tak::tak:

Lunka ja ci dam mam nadzieje do pracy........ty napewno pójdziesz do pracy i to całkiem całkiem płatnej:tak::tak::tak:
Ivcik nie ma cudownych tabletek odchudzających niestety gdyby takowe wymyslili to by ludzi otyłych nie było:baffled::baffled::baffled:
to leki na receptę skuteczniejsza jest podobno meridi ale drozsza:sorry2:
te leki hamują łaknienie z tego co pamiętam nie wszyscy moga je stosować:baffled: to jest tak trzeba sobie obkurczyć żołądek to podstawa:tak:
moje menu teraz to np
śniadanie godzina 8 zupa mleczna
2 śniadanie godzina 11 2 kromki chlebka chrupkiego z wedliną i ogórkiem
obiad godzina 15 6 pierogów ruskich z wody z cebulką
około 19-20 w pracy zjem jbłko i mandarynkę albo jogurt
przydało by sie do tego dorzucić ćwiczenia narazie nie mogę się zmobilizowac i jedyny ruch to gonitwa po mieszkaniu tudież odśnieżanie czy gonitwa za smieciarką;-)i w prcy schody miotła mop:baffled:
ja tez mam do zgubienia minimum 20kg:baffled:
ale jak patrze na suwaczek dietowy Madziuli to wiem że jest to możliwe trzeba bardzo chcieć i się postarać:tak:
moje dziecię głupieje wywala klocki na środek pokoju i ma radochę a jak pytam kto to bedzie sprzątał to mówi tata:baffled::baffled::baffled:
laski a czym ja moge robić okłady jak to jest rana:sorry2:

Ostatnia edycja:
MH no ślicznie a najlepiej to ten mały smakosz przy cycu:-D:-D:-Dale fryzurka bardzo twarzowa:tak::tak::tak::tak:
Anacondzia ja się dołączam do prośby Lunki prosze o fotkę najlepiej z Majeczką w środeczku:tak::tak::tak:

reklama
Do góry