reklama
Ja robię kolacyję pastę jajeczną

Będzie dobrze;-);-)Ja mialam jutro dzwonic do kliniki do labolatorium jak stoja badania oliwki do tego Turnera ,ale nie wytrzymalam i zadzwonilam dzis .Dowiedzialam sie ze badania ida ku koncowi ,do konca tygodnia beda robili ostatnie dokraplania-cokolwiek mialoby to znaczyc i babka mysli ze we wtorek spokojnie moge dzwonic do lekarzy po wyniki.
Kurcze mam nadzieje ze we wtorek sie dowiem czy Oliwka chora czy zdrowa bo juz szalu dostaje z tego czekania
MH teraz w sobote jedziesz na to wesele ?
My mielismy jechac 13 lutego na wesele do szwagra ale przez smierc tesciowej wiadomo slub przesuniety .Chyba odbedzie sie w lipsu ,wiec nawet i lepiej.Oliwka juz bedzie fajan i sie pobawi,no i cieplo wiadodmo lepiej :-)
Mój jest pyrożernyCzy wszyscy faceci sa mięsożerni ??? bo jak dla mnie to zupki itp a mój synus to pierogi naleśniki itp
Malinka napewno boliiiii zrób sobie okład ....a smieci zdążyłaś wyżucic czy zostaly razem z toba na chodniku
U mnie mięsko sie piecze z warzywkami no i jeszcze ziemniaczki obrać z a surówka zastrajkuje....wsumie to moga byc buraczki mam jeszcze w słoiczkach![]()

RewelkawITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps
wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz
Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona![]()

U mnei tez masakraAnia moj tez raczej z tych wszystko żernych
u ciebie zimy brakjak ja ci zazdroszcze ja to przez te zaspy nie mam się jak wózkiem przebić no lipa jak nic
a niby w mieście mieszkam![]()

Wozek dziewczynek od kiego go mylam stoi w domu i tak pewnie bedzie stal do wiosny

No to pochwal sie sukienka ,a najlepiej jak Maja w niej wygladaA u mnie niedawno był listonosz z suknią dla Mai na bal karnawałowy i powiem wam że bardzo mi się podoba![]()

Super:-)Wygladasz bardzo ładniewITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps
wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz
Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona![]()

Mlodzi mi znowu szaleja i sie kloca ale jestem wyjatkowo spokojna

Jak ogladalam Majke to przyjechaly dywany do dzieciakow pokoju,ktore zamawialam na allegro i juz leza na swoich miejscach

Jak naladuje baterie do aparatu to Wam pokaze jakie i jak wygladaja

kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam laski.
nie poczytam bo ledwo siedze i na żłołądku siedzi my chyba jakiś słoń bo boli i ściska i już nie iwem jak się nazywam.....
Wpadam tylko napisać Wam jak po wizycie. Maluch jest, serce bije, ma 16mm, fotka i kruciusieńki filmik też.
Ale babka mnie najpierw wystraszyła, a potem pogratulowałą....no qwa a ja teraz zamiast sie cieszyć to stresa mam...
A było tak: jakieś 3min szukałą szyjki...grzebałą i znaleźć nie mogła...okazało się że bardzo wygięta. znalazła cosik na szyjce jakieś cholerstwo i nie wiem jak sie nazywa ale już wolałą mi nie tłumaczyć jak widziaął moją reakcję....potem przedstawiła scenariusz skracajacej się szyjki, że założą szew jakby co. tak więc po tych wspaniałych wieściach powiedziała gratuluję...aha i do tego mam PCO więc z cukrzycą moge być dobrym kumplem
Oh jaka jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic ponarzekałąm sobie i spadam bo konam...miłej nocki babolce;-)
nie poczytam bo ledwo siedze i na żłołądku siedzi my chyba jakiś słoń bo boli i ściska i już nie iwem jak się nazywam.....
Wpadam tylko napisać Wam jak po wizycie. Maluch jest, serce bije, ma 16mm, fotka i kruciusieńki filmik też.
Ale babka mnie najpierw wystraszyła, a potem pogratulowałą....no qwa a ja teraz zamiast sie cieszyć to stresa mam...
A było tak: jakieś 3min szukałą szyjki...grzebałą i znaleźć nie mogła...okazało się że bardzo wygięta. znalazła cosik na szyjce jakieś cholerstwo i nie wiem jak sie nazywa ale już wolałą mi nie tłumaczyć jak widziaął moją reakcję....potem przedstawiła scenariusz skracajacej się szyjki, że założą szew jakby co. tak więc po tych wspaniałych wieściach powiedziała gratuluję...aha i do tego mam PCO więc z cukrzycą moge być dobrym kumplem

Marta1981
Rodzyneczka
Nieźle to musiało wyglądaćIwcik, ostatnio mó brat i 13 chłopa jeszcze tira pchało, zakopał się tak, że masakra, wiózł sól, to się solą chcieli ratować ale i to nie pomogło. Przed nimi tir, za nimi chyba jescze z 6. Koniec konców wszyscy zrobili zrzutke i bambra z traktorem uprosili, żeby pomógł.

No - wystarczy trochę ponarzekać na pocztowców i od razu skutkuje;-)A u mnie niedawno był listonosz z suknią dla Mai na bal karnawałowy i powiem wam że bardzo mi się podoba![]()

Brałam Zelixę ale potem stanęła waga i po pół roku prawie wróciła do punktu wyjścia....to leki na receptę skuteczniejsza jest podobno meridi ale drozsza
te leki hamują łaknienie z tego co pamiętam nie wszyscy moga je stosowaćto jest tak trzeba sobie obkurczyć żołądek to podstawa
moje menu teraz to np
śniadanie godzina 8 zupa mleczna
2 śniadanie godzina 11 2 kromki chlebka chrupkiego z wedliną i ogórkiem
obiad godzina 15 6 pierogów ruskich z wody z cebulką
około 19-20 w pracy zjem jbłko i mandarynkę albo jogurt
przydało by sie do tego dorzucić ćwiczenia narazie nie mogę się zmobilizowac i jedyny ruch to gonitwa po mieszkaniu tudież odśnieżanie czy gonitwa za smieciarką;-)i w prcy schody miotła mop
ja tez mam do zgubienia minimum 20kg
ale jak patrze na suwaczek dietowy Madziuli to wiem że jest to możliwe trzeba bardzo chcieć i się postarać![]()
U chłopaków w przedszkolu też pierogi ruskie dziś były a w domciu na obiado - kolację zrobiłam barszcz biały z jajeczkiem i kiełbaską.

Altacet w żelunie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodroi biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka

Oj mi tez przydałby się tyle schudnąćIwcik bo taka MH właśnie jest
Lunka w casto na kasie pracuje kobietka co urodziła 4 dzieci najmłodsze ma 6 lat najstarsze 18 a figurka jami marzenie laseczka a jano tak minimum 20 kg a tak co by było dobrze to 35 i bedę laska jak się patrzy
Boziu i znów za chwilke do pracy![]()

M zamiast usypiać chłopaków to wariuje z nimi w sypialni.

medeuska
październikowa mama'09
nie mrtw sie bedzie dobrzewitam laski.

te tabletki tak samo jak meridia ponoć sa na amfetaminieBrałam Zelixę ale potem stanęła waga i po pół roku prawie wróciła do punktu wyjścia.

Ja właśnie powysyłałam do znajomych fotki mojego bejbolka , maksiu juz spi ja na kolacje wmuciłam dwa banany

Coś tu pusto jest gdzie sa wszystkie mamuski , chyba to jeszcze nie ta godzina

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja się błąkam po BB ale zaraz zmykam,bo od kompa same oczy mi się zamykają;-)
.I M się zapowiedział

.

Podziel się: