anaconda27
styczniówka2006
U mnie też sypie i to mocno, aż mi się nie chce po Majuśkę wychodzić, jak bym wiedziała ze takie zamieci będą to bym ją jeszcze w domu dzisiaj przetrzymała

No niestety nadal kaszle, raz mniej raz więcej a teraz i tak będę musiała trochę poczekać z tą wizytą u laryngologa bo mała troszkę podziębiona a przecież nie od przeziębienia mi kaszle d m-ca

U nas chociaż spokój bo co m-c płacimy 7zł i chłopaki raz w tygodniu przychodzą i klatki schodowe myją

Oj to nie ciekawa przygoda cię spotkała

To tak jak mój

No koniecznie zębowa wróżka musi przyjść

Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?
No niestety nadal kaszle, raz mniej raz więcej a teraz i tak będę musiała trochę poczekać z tą wizytą u laryngologa bo mała troszkę podziębiona a przecież nie od przeziębienia mi kaszle d m-ca

jak wynajmowlasimy mieszkanie to mieszkalam w kamienicy gdzie bylo 5 mieszkan i gdzies ok15osob.jak jedna starsza babka mieszkala to obie sparztalysmy,a pozniej przez pare lat tylko ja i nikt inny,a nieraz juz taki syf byl ze szok.
a bachory innych lataly ,ajedna to tylko spod wycraczki u siebie zmioatala i tyle.![]()
U nas chociaż spokój bo co m-c płacimy 7zł i chłopaki raz w tygodniu przychodzą i klatki schodowe myją

słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazałykolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli
to się nazywa wywalić się a nie smieci
![]()
Oj to nie ciekawa przygoda cię spotkała

Narazie wyjęłam piers z indora wiec coś wymysle bo mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest![]()
To tak jak mój

Dominikowi wypadl dzisija w szkole drugi zabek,wiec znowu w nocy bedzie musiala przyjsc zebowa wrozka
No koniecznie zębowa wróżka musi przyjść