reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja tyez tu jestem 
nadrabialam nk
Anabuba taki krzyk glosny to u mnie normalka.Ale czzsami mowie spokojnie tylko wtedy do Laury nie dociera i musze glosniej
nadrabialam nk
Anabuba taki krzyk glosny to u mnie normalka.Ale czzsami mowie spokojnie tylko wtedy do Laury nie dociera i musze glosniej

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no to nie zle:-):-)ja nie uzywam takich haseł i moze dlatego mnie bawia ....bydle też ciekawe a co na to twoje dzieciaczki reaguja wogóle na to
A mięsem to tak nie rzucaj lepiej ugotuj![]()
hheheheheheh
jak ja to mowie-wole kryczec niz mam lac!

Malina gdzie jestes?
pytalam tate i powiedzial ze mozesz miec w koel lozyska oporowe albo tulejki
najepiej rozbrac kolo i znaisc do mechanika albo do slusarza-mechanika
powiedzial ze na kzdym lozysku jest wybita seria czy cos takiego i ze powinno sie dac wymienic

anka26_x_07
Mama Laury :)
cos mnie leb boli od tego kompa
Spadam Laure przeniesc i klade sie spac
Gwiazdka głośno z nieba krzyczy,
Dobrej nocy Tobie życzy.
Paaaaa

Dobrej nocy Tobie życzy.
Paaaaa
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez sie zegnam.ide sie myc i spac bo jutro na pewno zarwe nocke
dobranoc i kolorwych i do piatku
nie piszczie za duzo
dobranoc i kolorwych i do piatku
nie piszczie za duzo
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
kerna kochana nie masz sie co martwic ja mialam szew i krazek zakladany w 14tc moj ordynator w szpitalu mi mowil zeby nie pozniej niz do 16tc z tym czekac
wiec tak szwy i krazek zciegneli mi 2 tygodnie przed terminem i mnie straszyli ze dziecko odrazu wyjdzie i co czekalam spokojnie te 2 tygodnie a potem robili mi cesarke

mi sie od samego poczatku szyjka skracala w pierwszej ciazy mialam to samo dlatego stracilam w 25tc a przy drugim lekarze juz nie popelnili tego bledu i mi wlasnie zalozyli krazek i szew

jedyny minus to sex byl zabroniony przez cala ciaze i musialam lezec moglam wstawac tylko do wc no ale mam nadzieje ze u ciebie nie bedzie az tak zle bo ja to prawie cala ciaze w szpitalu spedzilam

cos mnie leb boli od tego kompa
Dobrej nocy Tobie życzy.
Paaaaa
chyba chłop do łóża woła

Anabuba ja tez wole pokrzyczec niz bic ale dla mojego syna najlepsza kara która działa to to ze nie bedzie mógł jeść slodyczy przez tydzień

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej mamuski ,ja spac od 4 nie umiem wiec weszlam popisac troche i pojde spac jak jeszcze Oliwka mi pozwoli
.
Dzis 2 raz szok spaniowy .Spala od 22.30 do 4 .No no pomalu i jej sie ten czas spania wydluza
.Jeszcze ja swoj sen wydluze i bedzie git
.
Na wczorajszym spotkaniu kobiet w klubie abstynenta bylo bardzo fajnie.Bylo nas 5 babek .Ja i jeszcze taka jedna starsza bylysmy 1 raz.Wszystkie ciesza sie ze ja i M zaczynamy tak wczesnie bo one wszystkie zaczely od takiej grupy za pozno,jak ich malzenstwo sie rozwalilo i jak juz sa calkiem roztrzesione przez to co akohol uczynil zlego w ich zyciu.Tam mamy zasade to co uslyszalysmy tam pozostaje to tam .Nie wynosi sie tego na zewnatrz
.
Dowiedzialam sie ze ja bede miala swoja terapie i G swoja
.
G idzie dzis na chwile po pracy do tego klubu abstynenta .A jutro na 15.30 ma swoja pierwsza terapie grupowa.W sobote kolo 16/17 planujemy isc tam cala nasza trojka
.Podobno w soboty jest tam najbardziej rodzinnie,wiec chcemy sie przejsc.Wiecie oni sie tam traktuja jak jedna wielka rodzina.Siedza i klachaja.Jak masz problem mozna przyjsc sie wyplakac .Mozna przyjsc poogladac tv .Poprostu jak nie masz co z czasem zrobic a nie chcesz isc do klanjpy to tam mozna isc .Plus jeszcze ten prezes uklada nam z psychologiem terapie wiec jest ok.No ja planuje co srode chodzic na te kobiety ,chyba ze cos mi wypadnie a w miedzy czasie czasem z G tam sie przejsc
.
Jesli chcemy nalezec do klubu to placi sie na miesiac 10 zl taka skladka no to u nas 20 zl i w czerwcu podajze 21 czerwca jedziemy na darmowe tygodniowe wczasy z nimi
.Fajna sprawa.

Dzis 2 raz szok spaniowy .Spala od 22.30 do 4 .No no pomalu i jej sie ten czas spania wydluza

Na wczorajszym spotkaniu kobiet w klubie abstynenta bylo bardzo fajnie.Bylo nas 5 babek .Ja i jeszcze taka jedna starsza bylysmy 1 raz.Wszystkie ciesza sie ze ja i M zaczynamy tak wczesnie bo one wszystkie zaczely od takiej grupy za pozno,jak ich malzenstwo sie rozwalilo i jak juz sa calkiem roztrzesione przez to co akohol uczynil zlego w ich zyciu.Tam mamy zasade to co uslyszalysmy tam pozostaje to tam .Nie wynosi sie tego na zewnatrz

Dowiedzialam sie ze ja bede miala swoja terapie i G swoja

G idzie dzis na chwile po pracy do tego klubu abstynenta .A jutro na 15.30 ma swoja pierwsza terapie grupowa.W sobote kolo 16/17 planujemy isc tam cala nasza trojka

Jesli chcemy nalezec do klubu to placi sie na miesiac 10 zl taka skladka no to u nas 20 zl i w czerwcu podajze 21 czerwca jedziemy na darmowe tygodniowe wczasy z nimi

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kiedy i o ktorej dokladnie leci ten program?O tej babce z nogą słonia to i ja oglądałam, normalnie nie zdajemy sobie sprawy jakie ludzie mają schorzenia.
A oglądałaś o "Dziewczynce bez twarzy"?
Ja dzis musze isc do urzedu pracy a to kawalek odemnie .I juz widze jak sie umecze w tym sniegu z wozkiemu ciebie zimy brakjak ja ci zazdroszcze ja to przez te zaspy nie mam się jak wózkiem przebić no lipa jak nic
a niby w mieście mieszkam![]()

LUNKA mala do wrzesnia do przedszkola?czy wczesniej?.Do kiedy masz wychowawczy?No i rozumiem ze wracasz do tej samej pracy?
Ja wychowawczy mialam do konca stycznia .Teraz jestem bez pracy i dlatego ide zalatwiac sobie na pol roku zasilek dla bezronotnych
Super ze ci sie podoba .No i ja tez o fotki proszeA u mnie niedawno był listonosz z suknią dla Mai na bal karnawałowy i powiem wam że bardzo mi się podoba![]()
Super fryzurka.Bardzo ladnie ciwITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps
wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz
Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona![]()
No a ja taka wpatrzona w piekna MH ze nawet tego smakosza przy cycu nie zauwazylaMH no ślicznie a najlepiej to ten mały smakosz przy cycuale fryzurka bardzo twarzowa
![]()
Oj biedna tys :-(I jak to kolano i biodro dzis?nie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodroi biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka
Podziel się: