reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie też sypie i to mocno, aż mi się nie chce po Majuśkę wychodzić, jak bym wiedziała ze takie zamieci będą to bym ją jeszcze w domu dzisiaj przetrzymała:sorry2::sorry2:

Anaconda to teraz macie zonka co z tym kaszlem ,a kaszle nadal w nocy?

No niestety nadal kaszle, raz mniej raz więcej a teraz i tak będę musiała trochę poczekać z tą wizytą u laryngologa bo mała troszkę podziębiona a przecież nie od przeziębienia mi kaszle d m-ca:confused::confused:

jak wynajmowlasimy mieszkanie to mieszkalam w kamienicy gdzie bylo 5 mieszkan i gdzies ok15osob.jak jedna starsza babka mieszkala to obie sparztalysmy,a pozniej przez pare lat tylko ja i nikt inny,a nieraz juz taki syf byl ze szok.
a bachory innych lataly ,ajedna to tylko spod wycraczki u siebie zmioatala i tyle.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas chociaż spokój bo co m-c płacimy 7zł i chłopaki raz w tygodniu przychodzą i klatki schodowe myją:tak::tak::tak:

słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to się nazywa wywalić się a nie smieci:wściekła/y::wściekła/y:

Oj to nie ciekawa przygoda cię spotkała:no::no::no:

Narazie wyjęłam piers z indora wiec coś wymysle bo mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest:-D:-D:-D

To tak jak mój:tak::tak::tak:

Dominikowi wypadl dzisija w szkole drugi zabek,wiec znowu w nocy bedzie musiala przyjsc zebowa wrozka:tak::tak::tak:

No koniecznie zębowa wróżka musi przyjść:tak::tak::tak:

reklama
A ja miałam w zbiorniku wode rybom podmienić, no ale skor dziecina śpi to jakże śmię je przeszkadzać i wode do wiader puszczać:-D:-D:-D

Czy wszyscy faceci sa mięsożerni ??? bo jak dla mnie to zupki itp a mój synus to pierogi naleśniki itp:-D:-D:-D

Malinka napewno boliiiii zrób sobie okład ....a smieci zdążyłaś wyżucic czy zostaly razem z toba na chodniku:confused::confused::confused:

U mnie mięsko sie piecze z warzywkami no i jeszcze ziemniaczki obrać z a surówka zastrajkuje....wsumie to moga byc buraczki mam jeszcze w słoiczkach:tak::tak::tak:

ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej
Biedny twój chłop,ale mam nadzieje ,ze jesteś w stanie otworzyc buzie wystarczjaco szeroko na wystarczająco długo:-p
Odśnieżyłam cały wjazd na podwórko ,ale sie zmachałam:confused:
Wstawiłam ziemniaczki ,bo moje dzieci umieraja z głodu i kozystam z chwlki

Dowikla gratki dla Dominika ,koniecZnie musi przyjsć wróżka,mojemu Ksawkowi delikatnie sie kolejne 3 ruszaja :tak:już planuje co z kasa zrobi:-D

Biedna Malinko ty ,takie poświecenie dla smierdzacego pampka:tak::-Dja mam jeszcze siniaka jak gruchłam w szopie ,ten z nogi wcale nie spieszy sie zejść:baffled:
Anaconda nie mam pomysłu co jej dolega ,myśle że najprawdopodobniej alergia jakaś ,albo za suche powietrze w mieszkaniu,ale wiem ,ze juz pewnie wszystkie mozliwość przetestowałaś wiec cieżko coś doradzić.Niech zdrowieje,to moze larygolog coś poradzi:tak:

Mamita w rzeczy samej ,takie planowanie jest super:tak:

Ja właśnie obiadek skończyłam i posiedzę jeszcze pół godzinki a potem po Maję pójdę, może sobie kawkę zaraz zrobię:confused::confused::confused:

IWCIK tylko chyba ty przeczytalas ze ja sie ciesze ze wyniki we wtorek sie dowiem od Oliwki Dzieki ze to zauwazylas :-)
A tobie nalezy sie ostry klaps ze pchalas to auto .Oj jakbys ty byla moja to bym cie lala hihihih

LUNKA Napewno wygladasz slicznie a fotki?????/
MALINKA i jak boli jeszcze?

Oli juz sie bawi Ide odgrzac jej zupke .Jak dam rade to wejde jeszcze zanim pojde do klubu a jak nie to wieczorem

oj boli a do tego puchnie:baffled:
Dorotka a ja jakoś wierzę że wyniki Oliwki sa dobre:tak:
Ivcik ja stosuje dietke MŻ Madziula mi przysłała kilka tabletek zelixxy tak na rozruch kiedys ja stosowałam już:tak:
pomyłam podłogi pierogi sie rozmrażaja miałam prasować ale mnie to kolano boli i chyba odpuszczę sobie:baffled:
Lunka ja nigdy blondynką nie byłam raz miałam pasemka i sie źle czułam:no:kiedyś lubiłam rudości a teraz tylko czerń(wyszczupla:-D:-D:-D) a teraz to z racji wielkiego lenia i braku kasy mam swój naturlny ciemny brąz:-)

wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziły:szok::szok::szok:fajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają:szok:

reklama
O tej babce z nogą słonia to i ja oglądałam, normalnie nie zdajemy sobie sprawy jakie ludzie mają schorzenia.
A oglądałaś o "Dziewczynce bez twarzy"?

Do góry