Dziękuje -bardzo sie przydaDzień dobry! Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu i dobrego samopoczucia ;-)![]()
Dziś fatalnie się czuje, cały dzień mnie mdli
i kolejna moja znajoma z wizażu straciło dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje -bardzo sie przydaDzień dobry! Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu i dobrego samopoczucia ;-)![]()
Dziękuje -bardzo sie przyda
Dziś fatalnie się czuje, cały dzień mnie mdli( i mi zmutno z tego powodu..
i kolejna moja znajoma z wizażu straciło dzieckokurcze jakie to wszytko smutne......aż się poryczałam:-(
a powiedz mi macie już wybrane imiona dla szkraba? Ja Milenka lub Emilka lub Malwinka, ale chyba najbardziej Milenka a dla chlopca -klops- nie mam,,, chyba Hubert Jerzy(drugie po naszych ojcach)
Ładne imiona! Nie zastanawialiśmy się nad imieniem, jakoś tak tym razem spokojniej do wszytskiego podchodzimy, no oprócz usg oczywiście ;-)! QUOTE]
Nio tak masz już jedną ciąże za sobąw pierszej się szaleje, bo wszystko Nowe
ja przykładam dużą wagę do imienia..i dlatego mam duży dylemat
Mam nadzieje, że Oliwcia szybko poczuje się lepiej<cmok>;-)
Nio tak masz już jedną ciąże za sobąw pierszej się szaleje, bo wszystko Nowe
ja przykładam dużą wagę do imienia..i dlatego mam duży dylemat
![]()
Pamiętam, że przez prawie całą ciąże mówiliśmy o Młodej, że będzie Oliwcia, z resztą to imię wybraliśmy jeszcze przed ciążą ;-), a w 9 miesiącu mi się odmieniłoi chciałam Agatkę! M się nie chciał zgodzić, bo się już przyzwyczaił przecież, ale był podczas porodu, widział, że troszkę sie namęczylam i już chciał mi ulec
! Ale jak wzięłam Młoda w ramiona i chciałam uspokoić, bo kwiliła to powiedziałam do Niej "cichutko Oliwciu" no i tak już zostało, także teraz już nie szaleję z imieniem
Miłej niedzieli życzę, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
HI fajna historiaPamiętam, że przez prawie całą ciąże mówiliśmy o Młodej, że będzie Oliwcia, z resztą to imię wybraliśmy jeszcze przed ciążą ;-), a w 9 miesiącu mi się odmieniłoi chciałam Agatkę! M się nie chciał zgodzić, bo się już przyzwyczaił przecież, ale był podczas porodu, widział, że troszkę sie namęczylam i już chciał mi ulec
! Ale jak wzięłam Młoda w ramiona i chciałam uspokoić, bo kwiliła to powiedziałam do Niej "cichutko Oliwciu" no i tak już zostało, także teraz już nie szaleję z imieniem
![]()