reklama
K
krycha
Gość
Czyli Oliwcia jest starsza, Ignaś jest z 19
![]()
Ignacy właśnie odkrył nowe słowo "Ciach-ciach" -> nożyczki![]()
Oj, niedużo jak widzę, co to jest 15 dni

Zmykam już, bo mi się strasznie oczy kleją! Młoda zasnęła w mig, chyba na mnie kolej przyszła

K
krycha
Gość
Dzień doberek! Miłego dzionka życzę, zaglądnę później 

Teraz to jest nie dużo, ale jak sobie przypomnę to czekanie na rozwiązanieOj, niedużo jak widzę, co to jest 15 dni![]()

W tym czasie młody tak rósł, że co godzinę musiałam smarować kremem ten mój brzuchol bo mi skóra po prostu trzeszczała , a o gigantycznych rozstępach to już nie wspomnę...
Ale warto było!
K
krycha
Gość
Teraz to jest nie dużo, ale jak sobie przypomnę to czekanie na rozwiązanie![]()
W tym czasie młody tak rósł, że co godzinę musiałam smarować kremem ten mój brzuchol bo mi skóra po prostu trzeszczała , a o gigantycznych rozstępach to już nie wspomnę...
Ale warto było!
Pewniw, że warto

K
krycha
Gość
3600g i 57cm :-)
No, to spora różnica

Mpik82, a z Tobą co się dzieje? Mam nadzieję, że Twoje mdłości nie nabrały na sile?
Jestem jestemMpik82, a z Tobą co się dzieje? Mam nadzieję, że Twoje mdłości nie nabrały na sile?
mdłości są dalej, doszły zaparcia, dziś kupiłam sobie syrop więc myśle, ze coś w końcu :ruszy: hehe męczy mnie to okropnie
Ja właśnie po śniadanku
ALE pogoda, jest okropnie. zima znow szaleje
a co tam u WAS, krycha, jak Ty się czujesz?
K
krycha
Gość
Hejka! No właśnie też już po śniadaniu, jakoś się do niego dzisiaj zabrać nie mogłam 

Ale się nameczysz, ale pamiętaj, że ten stan nie trwa wiecznie ;-)
:-)! A ja czuję się lepiej, dziękuję, tylko spać mnie się chce ooookkkkkrrrrrooooopppppnnnniiiiieeeeee, ale Oliwcię trzeba pilnować
... Dobrze, że wczoraj ugotowałam sobie mięsko z sosikiem warzywnym to dziś tylko ryż albo kaszę dogotuję i obiad mam 

, więc mogę spokojnie się pobyczyć, a po drzemce Młodej idziemy w gości, na "kawkę", a co! Ja pogadam sobie trochę z dorosła osobą
, a Oliwcia "pobawi" się z kolegą 
Miłego dzionka i do klikania

Jestem jestem
mdłości są dalej, doszły zaparcia, dziś kupiłam sobie syrop więc myśle, ze coś w końcu :ruszy: hehe męczy mnie to okropnie
Ja właśnie po śniadanku![]()
ALE pogoda, jest okropnie. zima znow szaleje
a co tam u WAS, krycha, jak Ty się czujesz?
Ale się nameczysz, ale pamiętaj, że ten stan nie trwa wiecznie ;-)

Miłego dzionka i do klikania

reklama
K
krycha
Gość
Dzień dobry! Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu i dobrego samopoczucia ;-)