Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
! Ależ się cieszę, że mój drobny apel Cię przekonał ;-)... Widzę, że mamy dzieciaczki w tym samym wieku! Powiadasz, że nie możesz się wpasować, hm... Niestety wiem o czym mówisz! Ja obecnie mieszkam w Irlandii i czuję się tu tak obco :-(... A to dodatkowo przecież inny kraj, inne obyczaje, ludzie też jakcyś inni... I już nie mogę się doczekać kiedy wrócę do domciu, do Świdnicy! Wrocław, piękne miasto, ale, jak dla mnie, na chwilkę - tak żeby tam przyjechać, ale nie mieszkać. Nie przepadam za dużymi miastami, tak szybko życie w nich płynie... Dla mnie optymalnym miaste jest takie, które na nogach przejdę w godzinę z jednego końca na drugi ;-)
! Ale haotycznie to wszystko napisałam, mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi... Ostatnio mam problemy ze skupieniem się i wysławianiem, ale to też raczej mogę zrzucić na "stan błogosławiony"
! Peperomia , a w której części Świdnicy mieszkasz?witajTroszkę o mnie :-)
Jestem mamą 16- miesięcznego Ignasia. Świdniczanką jestem od 4 lat, ale jakoś nie mogę się w Świdnicę wpasować (pochodzę z Wrocławia).
mpik82, też klikałam na wizażu, tylko na wrześniowo - październikowych 2008... dopóki nam wątku nie zamknęli.![]()
... Dziś troszkę późno się witam, ale byłyśmy z Oliwką w takiej bawialni dla dzieciufff no i kawał drogi miałyśmy do przejścia i nam troszkę zeszło... Ale dzieć wybawiony, obie dotlenione jesteśmy i zmęczone na maxa
... Mieszkam praktycznie w samym Rynku
A Wrocław ... no właśnie to jego szybkie tempo uwielbiam i tego mi najbardziej w Świdnicy brakuje. Ale nie powiem... Świdnica ma tez swoje dobre strony, np niezastąpiony sklepik warzywny na Łukowej![]()
:-) no mi do tego sklepiak jakos nie potrodzeale faktycznie wszystko tam można znaleść i wszystko zawsze świeżutkie i smaczne
Jak synuś się chowa, pracujesz?
ja obecnie na L4 jestem, bo przez te mdłości nie mogę normalnie funkcjonować((
Buziaki i do miłego
i ile się da, bo później będziesz potrzebna Maleństwu i to na każde zawołanie praktycznie będziesz biegać ;-)! A postanowiłaś już jak będziesz karmić? Pierś czy butla?
, buźka 
Synusiowi w tej chwili wyzynają się górne trójki (zęby oczne) ... od tygodnia meczy go katar, dziaij doszedł kaszel ... pewnie jutro znow odwiedzimy naszego doktora.Jak synuś się chowa, pracujesz?
Niestety i głośno i bardzo malo zieleni .Przy samym Rynku, hm... To troszke głośno masz chyba...
Synusiowi w tej chwili wyzynają się górne trójki (zęby oczne) ... od tygodnia meczy go katar, dziaij doszedł kaszel ... pewnie jutro znow odwiedzimy naszego doktora.
Ogólnie moje dziecię to żywe srebro, wszędzie go pełno, wszystko musi zobaczyć, wszystko chce robic samodzielnie. Staram się jak najwięcej mu udostępniać ta samodzielność (próby ubierania się, mycia ząbków itd), dlatego często nie wyrabiamy z czasem, z drugiej strony wierzę że jeśli teraz pozwolę mu na ta samodzielność to w przyszłości będzie wierzył w siebie i w to że potrafi.
Co do pracy ... pracuję, ale juz na swoim. Chce max czasu poświecić małemu, a w przypadku pracy u kogoś nie byłoby takiej możliwości.
Niestety i głośno i bardzo malo zieleni .
Krycha, z jakiego miesiąca jest Twoja Oliwcia?
Ignaś tez jest z września![]()
... No a potem piątki 
i uzębienie kompletne ;-)