kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja jak zawsze będę proponować propolan w aerozolu....cudownie ozdrowiejesz;-)My po hipoterapii. Zuza zmarnowana już śpiąca jestna sankach się wyszalała i prawie zasnęła
Ja czuję się fatalnie. Poszłam do tej apteki co mnie wkurzyli ostatnio i mówię, że mam kartę. Brałam coś do ssania to fervex za grosz dostałam;-)Jak jutro nie będzie lepiej to do lekarza sie przejdę bo ostatnio też sama sie leczyłam a potem i tak na antybiotyku się skończyłoPoza tym uszy mnie bolą
Wzięłam ten fervex a teraz nie wiem czy mogę wziąć polopirynę na noc??
![]()
to na bank bedzie super zabawaNie wiem jak ja to przeżyje, jestem strasznie zestresowana tym rozstaniem z dziećmi:-(Najchętniej bym nie jechała
![]()

na porodówkę !!! Biegusiem!!!;-);-);-)Właśnie zauważyłam, że mam stopy jak balonyA bolą jakby mi je ktoś kijem okładał
![]()
to żebyś sobie trafiła nitke do dziurkiZnajoma z kiecka o przeróbki przyjdzie, moze jekieś pifko sobie wypijemy...
To widzę nie ja jedna miałam porypane sny dziś. Najpierw mi się niło, ze chodziąm po domu z plikiem banknotów pod pachą a łyżką stołową robiłąm sobie dobrze, w dodatku były a niej nierozgniecione dokładnie ziemniaki
![]()

A z tymi snami..to chyba przebiłaś nas

Madziula jak kaski brak to zawsze jest do d*py