kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja jak zawsze będę proponować propolan w aerozolu....cudownie ozdrowiejesz;-)My po hipoterapii. Zuza zmarnowana już śpiąca jestna sankach się wyszalała i prawie zasnęła
Ja czuję się fatalnie. Poszłam do tej apteki co mnie wkurzyli ostatnio i mówię, że mam kartę. Brałam coś do ssania to fervex za grosz dostałam;-)Jak jutro nie będzie lepiej to do lekarza sie przejdę bo ostatnio też sama sie leczyłam a potem i tak na antybiotyku się skończyłoPoza tym uszy mnie bolą
Wzięłam ten fervex a teraz nie wiem czy mogę wziąć polopirynę na noc??
![]()
to na bank bedzie super zabawaNie wiem jak ja to przeżyje, jestem strasznie zestresowana tym rozstaniem z dziećmi:-(Najchętniej bym nie jechała
![]()

na porodówkę !!! Biegusiem!!!;-);-);-)Właśnie zauważyłam, że mam stopy jak balonyA bolą jakby mi je ktoś kijem okładał
![]()
to żebyś sobie trafiła nitke do dziurkiZnajoma z kiecka o przeróbki przyjdzie, moze jekieś pifko sobie wypijemy...
To widzę nie ja jedna miałam porypane sny dziś. Najpierw mi się niło, ze chodziąm po domu z plikiem banknotów pod pachą a łyżką stołową robiłąm sobie dobrze, w dodatku były a niej nierozgniecione dokładnie ziemniaki
![]()

A z tymi snami..to chyba przebiłaś nas

na takiego obrzydlistwa to nawet nie próbuję sobie wyobrazić a Ty to widziałaś

Madziula jak kaski brak to zawsze jest do d*py
szkoda, że przez to przechodzicie i mam nadzieję, że już niedługo się odbijecie
Poza tym uszy mnie bolą
, w dodatku były a niej nierozgniecione dokładnie ziemniaki

więc walczyłam z nim i dopiero co go połozyłam...głodnego. Nawet napić za bardzo się nie chciał...nie wiem co mu jest. Może znowu chwilowy bunt, ale nerwowo już ledwo wytrzymywałam...w myślach to lałam go po pampersie że hoho
no ale nic jak nie to nie, zobaczymy tylko jak nocka