Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) i spadam do pracki na 9
milego dnia pewnie zajrzę pózniej 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fasolina po bretońsku-wiesz co mi się skojarzyło???:-)U mnie fasolina po bretońsku dzisiaj, bo przecież tak za mną chodzi..![]()
A witamy nową mamuśkęDobry wieczór mamuśki..chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?
![]()
Z Hiszpanii to Kobieto dawaj nam tutaj trochę więcej ciepełkahej iwcik musze sie przywitac z kazdym z osobna hehe..no ja tak samo dołączylam do mamusiek z Hiszpani ..biedna sie naprodukowalam a tam nic
a potem zobaczylam wasz wątek..duzo wczesniej was podczytywalam i nie wiem czy nie pisalam tu juz kiedys:-)..no ale tu masowa produkcja takze zawsze bede miala co czytac i na co odpisywac
,,ide zaraz do małej bo szkrabol nie chce spac..no ale co tu sie dziwic dziecku jak taty caly dzien nie widzialo
![]()
Oj to nie ciekawieCześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczynaPiotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił.
Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć
![]()
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza.
Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić.Może jego ukochane naleśniki go skuszą.
![]()
U mnie też słonko świeci i nawet wiatru nie maJa czytalam to wczorajNo jak dla mnie to masakra
Sa tez pastylki propolisowe do ssania na bol gardla i tez dobrze dzialaja
Witam,witam:-)
No to teraz sie witam
Za duzo laseczki od wczoraj nie popisalyscie;-)Ale to dobrze bo mialabym za duzo czytania a planuje isc jeszcze spac;-):-)
Dominik juz w szkole ,ja wycwiczona a dziewczynki spiaMusze Wam powiedziec ze mam niezle zakwasy po wczorajszym ale ja lubie ten bol
Zapowiada sie u mnie superowa pogoda bo od ranca swieci slonce i nie widac zadnej chmurkiOby tak juz zostalo do wieczora