Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) i spadam do pracki na 9
milego dnia pewnie zajrzę pózniej 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fasolina po bretońsku-wiesz co mi się skojarzyło???:-)U mnie fasolina po bretońsku dzisiaj, bo przecież tak za mną chodzi..![]()

pietruszka w pracy dzis maja po pracy zebranie bo znów w casto fala zwolnień przeszła jedna zwolnili 12 osób a teraz znów do końca marca maja zwolnić 16 :-(więc pewnie się domyslacie jaka atmosfera u nich w pracy a szczególnie jak się czują ci którzy nie maja umowy na stałe

dziwne to dla wszystkich bo ruch maja duzy doradcy sie nie wyrabiaja wymagania rosną a ludzi zwalniają
ale przyszedł nowy właściciel sieci casto(ten sam co ma biedronkę)i maja dużo gorzej
kryzys kryzysem ale np zawsze w lutym mieli premie lutowa i zawsze to było około 1000 na łapkę a teraz zrobili im zamaist premi imprezę 21 lutego w lokalu
nosz

ja bym wolała mieć ten 1000 spłacić zaległości niż mieć chłopa na imprezie(zaznaczone bez osób towarzyszących
chyba żeby taniej było
) i potem z kacem jeszcze pewnie na taxi mu trzeba bedzie dać
no się wygadałam

A witamy nową mamuśkęDobry wieczór mamuśki..chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?
![]()

Z Hiszpanii to Kobieto dawaj nam tutaj trochę więcej ciepełkahej iwcik musze sie przywitac z kazdym z osobna hehe..no ja tak samo dołączylam do mamusiek z Hiszpani ..biedna sie naprodukowalam a tam nic
a potem zobaczylam wasz wątek..duzo wczesniej was podczytywalam i nie wiem czy nie pisalam tu juz kiedys:-)..no ale tu masowa produkcja takze zawsze bede miala co czytac i na co odpisywac
,,ide zaraz do małej bo szkrabol nie chce spac..no ale co tu sie dziwic dziecku jak taty caly dzien nie widzialo
![]()

to ja się wpraszam na wakacje hehe żatruję chyba rowerem
Oj to nie ciekawieCześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczynaPiotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił.
Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć
![]()
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza.
Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić.Może jego ukochane naleśniki go skuszą.
![]()
może coś zjadł na wieczór albo ząbki
zdrówka życzę 
U mnie też słonko świeci i nawet wiatru nie maJa czytalam to wczorajNo jak dla mnie to masakra
Sa tez pastylki propolisowe do ssania na bol gardla i tez dobrze dzialaja
Witam,witam:-)
No to teraz sie witam
Za duzo laseczki od wczoraj nie popisalyscie;-)Ale to dobrze bo mialabym za duzo czytania a planuje isc jeszcze spac;-):-)
Dominik juz w szkole ,ja wycwiczona a dziewczynki spiaMusze Wam powiedziec ze mam niezle zakwasy po wczorajszym ale ja lubie ten bol
Zapowiada sie u mnie superowa pogoda bo od ranca swieci slonce i nie widac zadnej chmurkiOby tak juz zostalo do wieczora
jeszcze Ci śpią to masz dobrze, mi Kuba pobudkę zrobił już po 7 
super pogoda może jak mi się zachce ubierać, głowę umyć i pomalować to wyjdę
mega lenia mam dzisiaj i jeszcze ksiądz będzie chodził a sama z mamą będziemy
no kaszanka
pranie jedno się kończy, zaraz drugie, jeszcze ręcznie sweterki wyprać muszę, obiad zrobić, po ziemniaki do piwnicy i korytarz pozamiatać bo mi wycieraczki zaraz widać nie będzie
samochód nadal nie zrobiony a M ma jutro służbę
mam nadzieję że dzisiaj zrobią bo ja muszę na zakupy jechać pampresiaki się kończą i mleko
a wczoraj znalazłam mieszkanie w żarach do wynajęcia, jakieś 1000 zł wszystkiego na miesiąc wychodzi
poczekam aż facet odpisze i kilka zdjęć prześle i się zastanowimy
no a teraz lecę robić bo jak na razie stoję w miejscu 
mała ogląda bajeczki a ja kawka i bb
...Moja Julcia jest z 17 grudnia..2008..
a Twoja Olwika sliczna oczka ma sliczne
a reszta dziecziackow to nie widzialam tylko Michasia Kernusi