reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny Purchawka sie odezwala:-)
Jej synek Karol urodził się 14.12 przez cesarkę, która była zaplanowana na 2 dni później (okazało sie tydzien przed porodem, ze jej się siatkówki odklejają;/) , ale odeszły jej takze wody wcześniej ;)Lolek ma się świetnie, waży już prawie 6 kg i jest potwornym urwisem:)
Napisała także że ma nadzieję , że wszystkie grudnióweczki urodziły szczęśliwie i że ich pociechy mają się równie dobrze jak jej!

Dobrze ze chociaz wiemy co z nia:-)

Biała:tak:Choć wg mnie za fajnie wygląda na zdjęciu za tą cenę...ciekawe jaki bedzie materiał! A jak już widzę coś co ma uniwersalny rozmiar:no:

Ostatnio kupilam od nich tez bluzke za 19,90 i jest super,ta http://www.allegro.pl/item895181783_promocja_kesi_bluzeczka_z_wiazanym_golfikiem.html :tak:naprawde polecam,material jest swietny,super lezy i bardzo szybko przyszla przesylka:tak:ja sie wlasnie wacham albo biala albo ten jakby sliwko-braz:tak:

reklama
No super bluzka...a jak mówisz że materiał też fajny:tak:

Bo ja w ciąży kupiłam sobie bluzkę 100% bawełna:wściekła/y:
Nie dość że rozmiar jak na słonia jakiegoś to materiał katastrofa:no:

Ostatnio kupilam od nich tez bluzke za 19,90 i jest super,ta PROMOCJA KESI BLUZECZKA Z WIĄZANYM GOLFIKIEM (895181783) - Aukcje internetowe Allegro :tak:naprawde polecam,material jest swietny,super lezy i bardzo szybko przyszla przesylka:tak:ja sie wlasnie wacham albo biala albo ten jakby sliwko-braz:tak:

kopciuszku a tak jak np ja mam brzuszek jeszcze poporodowy i to nie maly to mocno widoczny bylby w tej bluzce co juz sobie kupilas?? bo ja nic obcislego teraz nie chce.. wszystko szukam ze sciagaczem na dole i na brzuchu luzne zeby bylo hihihi

witam si epo nocce znad sniadanka ... moje dziecko po ciezkim zasypiania /czyli nic nowego/ zapomnialo sie budzic w nocy !! najpierw o 2 ja sie obudzilam i ja karmilam a p[otem to samo o 6 !! no i ona dalej spi !! oczywiscie od 6 do 8 buszowanko ale co tam :)

witam sie juz po śniadanku!
na wstępie się przyznam, że zgrzeszyłam kawałkiem tortu, teść miał urodziny :-).

noce u nas w kratke, jednej nocy spi po kąpieli 7 godzin, drugiej 3. dzisiaj od 3 nad ranem non stop cyca chciała, nie tyle jeść co sobie pociamkać. padnięta jestem.
trochę przydałby się posprzątać, ale jeszcze nie mogę się zdecydować od czego zacznę, chyba umyję schody, a resztę jak bede miala czas.

ale mam nadrabiania z wczoraj, cholera przez to bede miala balagan w domu, ale co tam meza przeciez mam :-D

kopciuszku a tak jak np ja mam brzuszek jeszcze poporodowy i to nie maly to mocno widoczny bylby w tej bluzce co juz sobie kupilas?? bo ja nic obcislego teraz nie chce.. wszystko szukam ze sciagaczem na dole i na brzuchu luzne zeby bylo hihihi

Ta bluzka na ploasko w pasie mierzy 36 cm x 2 wiec moim zdaniem na ciebie bedzie jeszcze lepiej lezec jak na mnie:tak:przeciez ty jestes szczuplejsza;-)

reklama
Do góry