reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kurcze niemam tego a do apteki juz niezdaze ani niemam checi wychodzic na mroz zeby sie niedoprawic w necie znalazlam inchalacje z rumianku i soli 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli do miski z wrzatkiem nakryc glowe reczniukiem i wdychac 5 minut sproboje moze pomoze :zawstydzona/y:

reklama
kurcze niemam tego a do apteki juz niezdaze ani niemam checi wychodzic na mroz zeby sie niedoprawic w necie znalazlam inchalacje z rumianku i soli 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli do miski z wrzatkiem nakryc glowe reczniukiem i wdychac 5 minut sproboje moze pomoze :zawstydzona/y:

No to męża wyślij do apteki. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG pisze:
Aguś,jak się na wrześniówkach kilka lat temu spotkałyśmy,to może teraz na październikówkach,co? :-D
Aga, no pewnie!!! Przecież już Ci kiedyś napisałam, że latem w Międzyzdrojach będziemy się spotykać ze starszakami i maleństwami.

A moje dziecko tak słuchało o czym z M rozmawiamy i pobiegł do babci pokoju i mówi:"będę miał dzidziusia i będę się nim opiekował". Nie chcieliśmy tak od razu mówić ale wydało się.
87zabka pisze:
ja tez bym chjciala zobaczyc w koncu 2 kreski widok 1 juz mi sie znudzil:zawstydzona/y:
Żabka, ja też długo czekałam na ten widok.

Aga, no pewnie!!! Przecież już Ci kiedyś napisałam, że latem w Międzyzdrojach będziemy się spotykać ze starszakami i maleństwami.

A moje dziecko tak słuchało o czym z M rozmawiamy i pobiegł do babci pokoju i mówi:"będę miał dzidziusia i będę się nim opiekował". Nie chcieliśmy tak od razu mówić ale wydało się.

Hahaha! Filip to jest mocny. :-)
Kurcze,już mnie tak korci ten test... W tamtym miesiącu nie,ale w tym znowu... Boże. :sorry2: :dry:

kurcze ale tu dzis pusto a napewno ja siade jutro wieczorem dopiero to nenadaze nadrabiac :-D zawsze tak jest jak ja siedze to pustki a jak mnie niema to pisza jak szalone :tak:;-)

reklama
kurcze ale tu dzis pusto a napewno ja siade jutro wieczorem dopiero to nenadaze nadrabiac :-D zawsze tak jest jak ja siedze to pustki a jak mnie niema to pisza jak szalone :tak:;-)

Żabciu jestem jestem, może spróbuj się nafaszerować czosnkiem na to przeziębienie i herbata z malinami - powinno pomóc :tak::tak:

Do góry