anaconda27
styczniówka2006
Mamita super że udało się zalogować na to forum, na pewno od tamtych mamusiek czegoś nowego się dowiesz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki dziewczyny.Temp teraz 38,1 oj cos czuje ciazka noc .Zas sie poklociliismy z G ale tak ze ja sie do niego juz odzywac napewno nie bede .Oj nie ja sie sama nie odezwe .
Mam to w D....
Jak juz dzis nie zajze to mowie dobranoc
Same smakowite truneczki ,chętnie bym z tobą pobalowała,
Agnes wsopólczuje nocki ,az mi głupio ,bo gdzieś napisałam ,ze przewrazliwiona jesteś,a ty po prostu czujna i z intuicja ,no przepraszam
i życzę mnóstwa zdrowia,mam nadzieje ,ze to taka szybka krótka infekcja ,moje dzieci też takie przechodziły z gorączka do 40st.Zdrowia i siły dla ciebie i m
My z m balujemy sami w domu (przy herbacie -wprawdzie)jest fajnie i miło
Dorotka też zdrówka
Medeuska przyznaj sie ,masz z dentysta romans:)
podziel się ciastkiem z koleżankąnp. dziś oprócz Ameli są ze mną ciastkaOj czarno to widzę po skończeniu @.
![]()
no- bo sie przezucam na kobietySame smakowite truneczki ,chętnie bym z tobą pobalowała,
Agnes wsopólczuje nocki ,az mi głupio ,bo gdzieś napisałam ,ze przewrazliwiona jesteś,a ty po prostu czujna i z intuicja ,no przepraszam
i życzę mnóstwa zdrowia,mam nadzieje ,ze to taka szybka krótka infekcja ,moje dzieci też takie przechodziły z gorączka do 40st.Zdrowia i siły dla ciebie i m
My z m balujemy sami w domu (przy herbacie -wprawdzie)jest fajnie i miło
Dorotka też zdrówka
Medeuska przyznaj sie ,masz z dentysta romans:)
kara za wczesniejsze niechodzenie:-(
Medea no ilość wizyt u stomatologa porażająca - współczuję![]()
dokladnie- my to sie zawsze zawijamy nawzajem nogami rekami i czym sie damedeuska no właśnie wieczory sa fajne a potem kiedy przychodzi pora spania- ni się do kogo przytulić, ni posmyrać nogą...
![]()
to super ze sie wyjasniloCały dzień myślałam czemu nie mogłam sie zarejestrować na forum fundacji dla niepełnosprawnych. I doszłam do wniosku, że poczta wp w ogóle nie przyjmowała poczty z gmail(oni maja w gmailu). Więc wcale nie zostałam zbanowana:-):-)
Ja już po kolacyjce. Znowu zjadłam cały fromage z czosnkiem
Ale jeszcze bym coś wszamała. Miałam robić sernik ale nie chce mi się
......
12 razyJa od pół roku się zbieram żeby iść 1 raz
![]()
mój tez i ja tez nie przepadamOliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.
a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów![]()
AGNES no Oliwki sie chyba zmowily.Moja jeszcze lata wiec chyba nie jest z nia az tak zle A pozatym czuje ze jest chlodniejsza .Zaraz zas jej zmierze .
MEDEUSKA ja cie widzialam przed ta cala kuracja zebna i jak zwykle przesadzasz hihihi.Usmiechalas sie i ja sie nie przerazilam Nawet nie zauwazylam ze masz cos z zebami nie tak :-).
Takze nie przesadzaj tak jak z ta twoja otyloscia :-)
bierz ile chcesz i uciekaj, bo jak złapię to zjem.podziel się ciastkiem z koleżanką![]()
to ja juz może pójdę spać.no- bo sie przezucam na kobiety![]()
nic nie ma w tej telewizji normalnegoOliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.
a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów![]()