reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zdj_5c0cde5d3aee8355c92f25461b68e080.jpg

Oliwka usypia więc wpadłam do was na chwilke bo stęskniona jestem :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny.Temp teraz 38,1 oj cos czuje ciazka noc .Zas sie poklociliismy z G ale tak ze ja sie do niego juz odzywac napewno nie bede .Oj nie ja sie sama nie odezwe .
Mam to w D....

Jak juz dzis nie zajze to mowie dobranoc

oj to nasze dziewczyny się chyba zmówiły z tymi goraczkami :tak::tak::tak::tak::tak:

Same smakowite truneczki ,chętnie bym z tobą pobalowała,:tak:

Agnes wsopólczuje nocki ,az mi głupio ,bo gdzieś napisałam ,ze przewrazliwiona jesteś :zawstydzona/y:,a ty po prostu czujna i z intuicja ,no przepraszam :zawstydzona/y:i życzę mnóstwa zdrowia,mam nadzieje ,ze to taka szybka krótka infekcja ,moje dzieci też takie przechodziły z gorączka do 40st.Zdrowia i siły dla ciebie i m:tak:

My z m balujemy sami w domu (przy herbacie -wprawdzie)jest fajnie i miło:tak:
Dorotka też zdrówka:tak:

Medeuska przyznaj sie ,masz z dentysta romans::))

nawet nie zauwazyłam ze tak napisałaś :no::no::no::no: widocznie musiałam przeoczyć,ja przewrazliwiona no może czasami ale jak dziecko chore to wole dmuchac na zimne niż potem żałować ze cos zaniedbałam :tak::tak::tak::tak::tak:

np. dziś oprócz Ameli są ze mną ciastka:errr::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: Oj czarno to widzę po skończeniu @.:huh::unsure::unsure::unsure:
podziel się ciastkiem z koleżanką :-p:-p:-p:-p:-p

jaki kocur :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Same smakowite truneczki ,chętnie bym z tobą pobalowała,:tak:

Agnes wsopólczuje nocki ,az mi głupio ,bo gdzieś napisałam ,ze przewrazliwiona jesteś :zawstydzona/y:,a ty po prostu czujna i z intuicja ,no przepraszam :zawstydzona/y:i życzę mnóstwa zdrowia,mam nadzieje ,ze to taka szybka krótka infekcja ,moje dzieci też takie przechodziły z gorączka do 40st.Zdrowia i siły dla ciebie i m:tak:

My z m balujemy sami w domu (przy herbacie -wprawdzie)jest fajnie i miło:tak:
Dorotka też zdrówka:tak:

Medeuska przyznaj sie ,masz z dentysta romans::))
no- bo sie przezucam na kobiety:-D:-D:-D:-D

Medea no ilość wizyt u stomatologa porażająca - współczuję:szok::szok::szok:
kara za wczesniejsze niechodzenie:-(
medeuska no właśnie wieczory sa fajne a potem kiedy przychodzi pora spania :baffled:- ni się do kogo przytulić, ni posmyrać nogą...:dry:
dokladnie- my to sie zawsze zawijamy nawzajem nogami rekami i czym sie da:-D

Cały dzień myślałam czemu nie mogłam sie zarejestrować na forum fundacji dla niepełnosprawnych. I doszłam do wniosku, że poczta wp w ogóle nie przyjmowała poczty z gmail(oni maja w gmailu). Więc wcale nie zostałam zbanowana:-):-)
Ja już po kolacyjce. Znowu zjadłam cały fromage z czosnkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
Ale jeszcze bym coś wszamała. Miałam robić sernik ale nie chce mi się:baffled:
......

12 razy:szok::szok::szok::szok: Ja od pół roku się zbieram żeby iść 1 raz:-D:-D:-D:baffled::baffled:
to super ze sie wyjasnilo:tak:

a no niestety.... musze w konu cos zrobic z tymi zebami bo az sie usmiechac nie mozna:baffled:

Oliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.

a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów :no::no::no::no:

AGNES no Oliwki sie chyba zmowily.Moja jeszcze lata wiec chyba nie jest z nia az tak zle A pozatym czuje ze jest chlodniejsza .Zaraz zas jej zmierze .
MEDEUSKA ja cie widzialam przed ta cala kuracja zebna i jak zwykle przesadzasz hihihi.Usmiechalas sie i ja sie nie przerazilam Nawet nie zauwazylam ze masz cos z zebami nie tak :-).
Takze nie przesadzaj tak jak z ta twoja otyloscia :-)

Oliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.

a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów :no::no::no::no:
mój tez i ja tez nie przepadam:-D

dorota bo usmiecham sie tak żeby nie bylo widac....:-D ale nie mam 4 i 5 po obu stronach:eek: no i od1 do 3 w plombach:eek:

Ostatnia edycja:
AGNES no Oliwki sie chyba zmowily.Moja jeszcze lata wiec chyba nie jest z nia az tak zle A pozatym czuje ze jest chlodniejsza .Zaraz zas jej zmierze .
MEDEUSKA ja cie widzialam przed ta cala kuracja zebna i jak zwykle przesadzasz hihihi.Usmiechalas sie i ja sie nie przerazilam Nawet nie zauwazylam ze masz cos z zebami nie tak :-).
Takze nie przesadzaj tak jak z ta twoja otyloscia :-)

no moja już prawie spi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

tak tak zgadzam sie medea tak tylko mówi bo chche żebyśmy ja komplementami zarzucały :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry