reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no moja już prawie spi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

tak tak zgadzam sie medea tak tylko mówi bo chche żebyśmy ja komplementami zarzucały :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
o nie nie wypraszam sobie:-p:-p:-p nigdy nie powiedzialam ze jestem otyla, o prostu chce wrocic do wagi spzed ciazy bo nie mieszcze sie w ciuchy a teraz na nwe mnie nie stac:sorry2:

a zeby.... naprawde mam okropne, jak zrobie to pokaze moze przed i po:sorry2:
bierz ile chcesz i uciekaj, bo jak złapię to zjem.:-D

oooo mniam:-D kurde dobrze ze w domu nie mam nic slodkiwgo:-D
zjem chleb ze smalcem:-D:-D:-D

nie bój sie, nie napastuje nie chętnych:-p:-p:-p

Mamita super że udało się zalogować na to forum, na pewno od tamtych mamusiek czegoś nowego się dowiesz :tak::tak:
No szukam właśnie opinii o turnusach:tak:Jak pisałam do fundacji w listopadzie to turnusy były po 3 tys za 2 tyg a teraz od 4-8tys:szok::szok::szok:
My zapisani jesteśmy na turnus za 4 tys ale chciałabym jeszcze pojechać do jednego ośrodka a tam prawie 5 tys. Zobaczymy kiedy urząd skarbowy zacznie przelewać kasę z 1% na konto Zuzi:baffled:Ponoć im nie spieszno:wściekła/y:

Oliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.

a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów :no::no::no::no:

Ja też nie cierpię bonda. A. na okrągło ogląda o7 zgłoś się, czarne chmury i inne janosiki:baffled:

Agnes tylko takie mam w domciu :tak::sorry2::sorry2:

meda :-D

Mężol dorwał kompa w pracy i sobie klikamy .:dry:

Na tvn jest " Ze śmiercią jej do twarzy" :tak:

ja sie żegnam,ide spać.dobranoc

a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????

dobra dobrej nocki.ide wkime bo padam na pyszczycho :tak::tak::tak::tak::-)

A do mnie właśnie moje dziecię przyszło więc chyba koniec tego dobrego:shocked2::shocked2::shocked2:
Mamita to drastycznie wzrosły ceny tych turnusów, oby szybciutko wam zaczęli wypłacać pieniążki z tego 1%:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dziecię poszło się kąpać a matka szybko do nałogu:-p:tak::-D:-D.
M Jula usypia,ja porządek w papierach zrobiłam :tak:- normalnie cały worek na śmieci starych rachunków i świstków :szok: - będzie miała teściowa czym palić:-p:tak:;-).
Dorotko, oby Oliwce szybko się polepszyło:tak:.

reklama
Oliwka ma teraz 37C ale dałam jej czopka bo nie chce miec powtórki z rozrywki z wczorajszej nocy.by ta nocka była już ok.

a M ooglada bonda,nie lubie takich filmów :no::no::no::no:
Oby nocka byla ok:tak::tak::tak:
BONDA i ja nie lubie :-).

Oliwka ma w tej chwili 37,1 wiec lepiej bo fajnie spada.Teraz ja G usypia ale placze az sie zanosi wiec lece do niej.Dobranoc
No to super ze temp spada:tak:Wam tez zycze spokojnej nocki z Oliwka:tak::tak::tak:
Agnes tylko takie mam w domciu :tak::sorry2::sorry2:

meda :-D

Mężol dorwał kompa w pracy i sobie klikamy .:dry:

Na tvn jest " Ze śmiercią jej do twarzy" :tak:
Ja jakos nie lubie tego filmu:no::no::no:Cos czuje ze dzissiaj nei ma nci w tv co by mnie interesowalo:baffled::no:
ja sie żegnam,ide spać.dobranoc

a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????

dobra dobrej nocki.ide wkime bo padam na pyszczycho :tak::tak::tak::tak::-)
Jakos zamilklo o Niej ostatnio:baffled:
Dobranoc

Moje dzieciaki jzu spia a ja jestem po kolacji ale cos bym sobie jeszcze wszamala:baffled::szok:A zjadlam 4 kanapki:szok::szok::szok:

MAMITKA
Super ze udalo sie Tobie zalogowac:tak::tak::tak:

Do góry