kerna
http://www.lauraziobro.pl
na indiańcaHej.
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi.Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na indiańcaHej.
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi.Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...
![]()
WItamywitam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...![]()
Na tym forum nie widziałam nic o tej chorobie. Ale jak coś znajde to dam Ci znać.ASIU milej pracy.
MAMITA ja szukalam forum mam ktore maja dzieci chore na zespol Turnera.Moze w tym Twoim forum co sie zarejestrowalas jest taka choroba?Chyba ze sie wczesniej natknelas na inne forum gdzie byl ten Turner?
Dobrze ża Oliwce przeszłopo Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.
za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichaćno to żesmy wszystkich pozarażali
![]()
Justynka 10 lutego okarze sie czy płatneHej.
Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi.No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały
.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.
Widzę powrót As. As tęskniliśmy. Pisz jak Kuba.
Agnes123 kamień z serca , ze Oliwce lepiej.
medeuska ten twój chłop to cię głodzi?
Agnieszka&Emily herbatka z miodkiem i soczkiem malinowym w termos.
dorota123456789 za dużo bierzesz do siebie, stąd nawet po nocach ci sie śni wsyzstko.Nie martw się na zapas.;-)
Joanna73a niedzele masz jakos ekstra płatne?
Zmiatam szykować się po straszaków ( o ile będą chciały wrócić od babci) i na obiadek do mamuski.
Miłego dzionka życzę, bedę od jutra.:-).
na indiańca![]()
Witaj kochana, ostatnio wspominałam Ciebiewitam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...![]()
Matko BoskaHej
Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi.No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały
.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.
![]()
Medeuska bede sobie to teraz tak tlumnaczycmy tezzzzzzz:-)
mniam -sernikkurde Wy to smaka ciągle na cos robicie
wspolczuje @ i wogóle Emily- moze to skok rozwojowy?
tak najlepiej sobie to tlumaczyc
maks ssie obudzil po porannej drzemce to lece do niego zaraz![]()
no to super ze malej juz lepiej i ze apetyt wracapo Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.
za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichaćno to żesmy wszystkich pozarażali
![]()
dzieki tobie rowniezMnie katar nadal trzyma ale ja jestem twarda i sie nie dam
A&E
Zdrowka dla Ciebie i cierpliwosci
Kochana no to nie licze chce w ciszy i spokoju spedzic wakacje nie ciagnie mnie do tlumu gdzie pelno ludzi i nawet nie da sie poruszycByłam w Rowach,bo znajomi jeżdżą tam ze skuterami co roku.
Mieścina jak mieścina,która z roku na rok się nieco rozwija.
Mnie się podoboało tam ogólnie ,ale jak liczysz na super bary,restauracje w dużych ilościach to się możesz przeliczyć.
Dzięki dziewczyny za powitanie.
.
No to u nas dzis +3 a wczoraj +6justaale ma mysli ten twój M
a jak
Oliwka usypia a ja na bb
jak usnie to biorę się za obiad
u mnie -5C ,od jutra maja znowu być coraz większe mrozy![]()