reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Właśnie biorę się za obiadek:tak: Zuza była z Tatą na spacerku. Zjadła serniczek i robi porządki u Babci w szafkach:-D

witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D
WItamy:tak::tak:

ASIU milej pracy.
MAMITA ja szukalam forum mam ktore maja dzieci chore na zespol Turnera.Moze w tym Twoim forum co sie zarejestrowalas jest taka choroba?Chyba ze sie wczesniej natknelas na inne forum gdzie byl ten Turner?
Na tym forum nie widziałam nic o tej chorobie. Ale jak coś znajde to dam Ci znać.:tak::tak:

Coś znalazłam tylko na tym forum:

Zespół Turnera - Zdrowie intymne kobiety - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

po Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.

za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichać :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to żesmy wszystkich pozarażali :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrze ża Oliwce przeszło:tak::tak:

Hej.

Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi. :baffled:No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały:cool:.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.:tak:
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi. :tak:Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...:dry:

Widzę powrót As. As tęskniliśmy. Pisz jak Kuba.:tak:

Agnes123 kamień z serca , ze Oliwce lepiej.:tak:

medeuska ten twój chłop to cię głodzi?:sorry2:

Agnieszka&Emily herbatka z miodkiem i soczkiem malinowym w termos.:tak:

dorota123456789 za dużo bierzesz do siebie, stąd nawet po nocach ci sie śni wsyzstko.:tak: Nie martw się na zapas.;-)

Joanna73 :szok: a niedzele masz jakos ekstra płatne? :confused:

Zmiatam szykować się po straszaków ( o ile będą chciały wrócić od babci:dry:) i na obiadek do mamuski.:tak:

Miłego dzionka życzę, bedę od jutra.:-).
Justynka 10 lutego okarze sie czy płatne :confused: napisze pózniej bo juz czas do pracy :baffled:

Pozniej was poczytam.Wpadlabym na dluzej ale Oliwka spala az 40 minut i strasznie placze wiec lece sie nia zajac.
Temperatura troche ponad 37.
Przebila si jej goran 3 .Jeszcze jedenj gornej 3 brak.Teraz strasznie cierpi wiec moze idzie i kolejny zab :-(.

AS moze sie dowiem czegos we wtorek.Mam nadzieje ze za 2 dni dowiem sie czy moje dziecko jest zdrowe czy chore .

Witam niedzielnie :-)- śnieżek sypie równo i do szkoły chyba autobusem pojadę:dry::tak:.
W końcu dobrnęłam do kompa:tak:,bo M i młode zasiadali.
witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D
Witaj kochana, ostatnio wspominałam Ciebie:tak:.
Hej

Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi. :baffled:No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały:cool:.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.:tak:
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi. :tak:Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...:dry:
Matko Boska:szok::szok: - sama bym umarła ze strachu :tak:- a chłop jak chłop tylko o jednym:-p;-):tak:.
Wiki,jak zwykle po ogień:sorry2::tak::-):-).

Witam:-):-):-)
My nadal u teściowej się gościmy więc na kompa mało czasu
As witaj z powrotem :-):-)
Anabuba super że akumulatorki naładowane na full;-);-)
Mamita i jak tam gardełko, puszcza pomalutku?
Dorota nie stresuj się niepotrzebnie tylko zaczekaj na wyniki badań Oliwki:tak::tak:
Joanna to faktycznie masz przechlapane z tymi niedzielami w pracy
Miłej niedzieli życzę dziewczynki:-):-)
Justa ale cię krwica zalała :szok::szok::szok:

ja mam dzisiaj na obiadek kluchy jak zwykle w niedziele i dziś kurczak- a zjadłabym roladki.... mniammmmm.. chyba bede musiala za tydzien zrobić swój normalny niedzielny obiad:-):-):-):-)

reklama
my tezzzzzzz:-)

mniam -sernik:sorry2: kurde Wy to smaka ciągle na cos robicie:sorry2::-p:-p:-p

wspolczuje @ i wogóle Emily- moze to skok rozwojowy?:-D:-D:-D
tak najlepiej sobie to tlumaczyc:-D

maks ssie obudzil po porannej drzemce to lece do niego zaraz:-p:-p:-p
Medeuska bede sobie to teraz tak tlumnaczyc:-D:-D:-D
po Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.

za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichać :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to żesmy wszystkich pozarażali :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to super ze malej juz lepiej i ze apetyt wraca:tak::tak:

Mnie katar nadal trzyma ale ja jestem twarda i sie nie dam:tak::tak::tak:

A&E
Zdrowka dla Ciebie i cierpliwosci
dzieki tobie rowniez:tak::tak:

Byłam w Rowach,bo znajomi jeżdżą tam ze skuterami co roku.
Mieścina jak mieścina,która z roku na rok się nieco rozwija.:tak:
Mnie się podoboało tam ogólnie ,ale jak liczysz na super bary,restauracje w dużych ilościach to się możesz przeliczyć.:sorry2::sorry2:
Dzięki dziewczyny za powitanie.
.
Kochana no to nie licze chce w ciszy i spokoju spedzic wakacje nie ciagnie mnie do tlumu gdzie pelno ludzi i nawet nie da sie poruszyc:tak::tak::tak:
justa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ma mysli ten twój M :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a jak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka usypia a ja na bb :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak usnie to biorę się za obiad :tak::tak::tak::tak:

u mnie -5C ,od jutra maja znowu być coraz większe mrozy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
No to u nas dzis +3 a wczoraj +6

Do góry