reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES ja sie nie nakrecam .Poprostu jak sie dowiem wynikow we wtorek .Jakby byly zle to juz bym miala namiary na takie forum.

A swoja droga to juz do glowy dostaje.Dzis mi sie wyniki snily,ale wyniki byly 2 .
1 to mierzyli Oliwce stope i z tego wyszlo ze jest ok,ale na najwazniejsze wyniki nadal w tym snie czekalam.Ja mam tylko nadzieje ze we wtorek sie czegos konkretnego dowiem.

Lece bo siedze i siedze.

reklama
Witam się i ja:-)
Anabuba nie wiesz co z Justa19??? Oszustka marna i tyla!!! nie ma już jej z nami..pod tym nickiem przynajmniej:dry::dry:
A z tym kebabem miałąm wczoraj...bleee odechciało mi się na dłuuuuuuuuugo. Taki wiór i spalony..no ohyda:wściekła/y:
Agnes to mała zdrowieje najgorsze za sobą macie:tak:
Asiu praca w niedziele.....masakra jakaś. :dry:
No i As wróćiła:-D ależ jestem ciekawa jak tam było:tak:
nie mamy planó na niedzielę..coś by tu porobić gdzieś opjechać ale w te śniegi nic się nie chce:zawstydzona/y:
Zaraz walnę sobie kilka zapiekanek z majonezem :-)

Witam i ja :tak::tak:
U mnie jeszcze wszyscy spia tylko ja nie moge spac:wściekła/y::wściekła/y: mam straszny bol gardla neo angin juz wzielam ale dalej boli no zebym tylko ja sie teraz nie rozchorowala:baffled::baffled::baffled:
Musze budzic zaraz moja gromade bo mamy jechac na targ a ze m idzie na popoludnie do roboty wiec sie trzeba spiechac:tak::tak::tak::tak:

Widzialam ze AS wrocila
No to witamy i czekamy na relacje :tak::tak::tak:

jestem:happy2::happy2:
jedno nadrobiłam teraz tu:tak:
tęskniłam za wami:-D:-D:-D
my tezzzzzzz:-)

Anabuba już myślałam że wszystko nadrabiasz bo nie ma Cię i nie ma:-D:-D
Antybiotyk mam na 7 dni:baffled: Kaszlu nie mam chcoiaz teraz mnie cos dusi:zawstydzona/y:
Dowikla no ja raczej linka nie zapodam:-(Ale za jakies 10 lat może uda sie wyjechać na wakacje:confused::cool2:

Wyciagam sernik i zmykam do wanny;-)
Dobranoc;-)
mniam -sernik:sorry2: kurde Wy to smaka ciągle na cos robicie:sorry2::-p:-p:-p

Witam Was dziewczyny
Ja dostalam @ czuje sie fatalnie i zla jestem jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
M byl na popoludnie w robocie ale co zadzwonil to sie z nim klucilam o byle co bo wszytko mnie drazni:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis nic ciekawego sie nie dzalo bylam troche na spacerze i placu zabaw z Emily oczywiscie bez wozka bo m wozi go ze soba w bagazniku:wściekła/y::wściekła/y:
Tak jak by go najbardziej potrzebowal w pracy a ja moge siedzec w domu uziemniona bo wozka brak:wściekła/y::wściekła/y:
Emily od paru dni jest nie do wytrzymania ryczy kwiczy tupie no wszytko naraz nie wiem jakis diabel w moje dziecko wstapil:wściekła/y::wściekła/y:
No to wam troche ponarzekalam:-D:-D
wspolczuje @ i wogóle Emily- moze to skok rozwojowy?:-D:-D:-D
tak najlepiej sobie to tlumaczyc:-D

maks sie obudzil po porannej drzemce to lece do niego zaraz:-p:-p:-p

po Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.

za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichać :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to żesmy wszystkich pozarażali :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D
Super,to czekamy na relacje:tak::tak::tak:
Witam niedzielnie :-) jak zwykle niewyspana zawiozłam męża do pracy po 7 rano ja mam do pracy na 12.30 :-( zrobię pomidorówkę bo mam rosół mąż gotował wczoraj ;-) makaronu nagotował to jeszcze troche zjem idę na kawkę Miłej niedzieli :-)
AS witaj z powrotem czekamy na relacje :tak:
moze dzieci dadza mi poczytac co napisałyscie :dry:
Milej pracy Kochana:-)Chociaz nie wiem jak praca a tym bardziej w niedziele moze byc mila hehe;-):-)

No to sie witam:-)
Nocka ok:tak::tak::tak:Chociaz mlode wstaly mi wczesniej niz zwykle ale ja i tak lezalam w wyrku jeszcze i wstałam dopiero na cwiczenia przed 10 chyba;-)
Jestesmy juz po sniadanku,a mlodzi bawia sie u Dominika w pokoju:szok::szok::szok::szok:Az nie wierzylam dopoki nie zobaczylam ze tam sa:szok::szok::szok::szok:I nawet sie nie kloca ani nie leja

O 11;30 daje mlodych tesciowej na spacer a ja sobie podlece do sklepu:tak::tak::tak:
Na obiad robie dzisiaj 'ala' chinszczyzne i zobacze co z tego wyjdzie;-):-)

AGNES
To dobrze ze Oliwka zdrowieje:tak::tak::tak:

Mnie katar nadal trzyma ale ja jestem twarda i sie nie dam:tak::tak::tak:

A&E
Zdrowka dla Ciebie i cierpliwosci

po Oliwce widac że już jej leiej,sama zawałała rosołek już wpędzlowała całą miseczkę:-):-):-) także apetyt jje wraca.
temp ma normalna :-):-):-):-) tylko katar.ciesze się ze jest lepiej.

za to ja kicham jak najęta,mam mega katar i mój tato też zaczął kichać :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to żesmy wszystkich pozarażali :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witaj w klubie Kochana;-):-)
Ja tez co chwile psikam i to tak ze na bank mnei wszyscy dookola slysza;-):-D:-D:-D:-D

No i sie zaczyna -tym razem Wiktoria juz mi ryczy:baffled::no::no::no:Bo Dominik uklada lego i nie pozwolil Jej podac klocka:szok::szok::szok::szok:

Witam Was dziewczyny
Ja dostalam @ czuje sie fatalnie i zla jestem jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
M byl na popoludnie w robocie ale co zadzwonil to sie z nim klucilam o byle co bo wszytko mnie drazni:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis nic ciekawego sie nie dzalo bylam troche na spacerze i placu zabaw z Emily oczywiscie bez wozka bo m wozi go ze soba w bagazniku:wściekła/y::wściekła/y:
Tak jak by go najbardziej potrzebowal w pracy a ja moge siedzec w domu uziemniona bo wozka brak:wściekła/y::wściekła/y:
Emily od paru dni jest nie do wytrzymania ryczy kwiczy tupie no wszytko naraz nie wiem jakis diabel w moje dziecko wstapil:wściekła/y::wściekła/y:
No to wam troche ponarzekalam:-D:-D

Chyba wam sie jeszcze nie chwalilam ze znalezlismy wrescie domek na wakacje:tak::tak::tak: jest 10 osobowy i kosztuje 490zl/dzien na 3 rodzinki to moim zdaniem jak za darmo wynajelismy oczywiscie caly domek bo mozna tez bylo wynajac apartament a lub b ale ze nas akurat 10 osob bedzie to w sam raz:tak: Tu macie linka
Angra_Startseite

Tylko nie wiem co ta za miescinka te Rowy moze ktoras juz tam byla?????
Byłam w Rowach,bo znajomi jeżdżą tam ze skuterami co roku.
Mieścina jak mieścina,która z roku na rok się nieco rozwija.:tak:
Mnie się podoboało tam ogólnie ,ale jak liczysz na super bary,restauracje w dużych ilościach to się możesz przeliczyć.:sorry2::sorry2:
Dzięki dziewczyny za powitanie.
Przeczytałam tylko2 ostatnie strony,więc na nowo muszę się w drożyć we wszystkie sprawy.
Widziałam,że Agnes pytała o Aleksię.
Ola prosiła by na forum nie pisać co u niej.:no::baffled:
Ania coś nie coś napisała to ja coś jeszcze dopiszę dla zainteresowanych.
Miała ofertę wyjazdu do Niemiec do pracy,ale akurat wrócił jej mąż na święta.
Miała do mnie przyjechać i też jej nie puścił,bo stwierdził,że jedzie do kochanka.
Wtedy wzywałam policję ,bo ją pobił.
Do dzisiejszego dnia siedzi w domu bez pracy i jej pilnuje.
Wieczorami wychodzi i wraca rano.
Kasę daje na potrzeby tylko dla małego.
Ola pracuje w recepcji i z pracy jest zadowolona.
Długi jej żyć nie dają ,ale powoli wychodzi na prostą.
To tyle co mogę napisać za pozwoleniem Oli po raz ostatni.
Ola nie chce wracać do tego co było.:no:
Dobra kochane na razie uciekam,bo pies czeka na spacer z miną skazańca.:baffled::baffled:
Doroka jak Oliwki wyniki?
Coś wiadomo bliżej?
niedługo może się pojawię na dłużej.

Hej.

Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi. :baffled:No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały:cool:.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.:tak:
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi. :tak:Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...:dry:

Widzę powrót As. As tęskniliśmy. Pisz jak Kuba.:tak:

Agnes123 kamień z serca , ze Oliwce lepiej.:tak:

medeuska ten twój chłop to cię głodzi?:sorry2:

Agnieszka&Emily herbatka z miodkiem i soczkiem malinowym w termos.:tak:

dorota123456789 za dużo bierzesz do siebie, stąd nawet po nocach ci sie śni wsyzstko.:tak: Nie martw się na zapas.;-)

Joanna73 :szok: a niedzele masz jakos ekstra płatne? :confused:

Zmiatam szykować się po straszaków ( o ile będą chciały wrócić od babci:dry:) i na obiadek do mamuski.:tak:

Miłego dzionka życzę, bedę od jutra.:-).

reklama
justa:-D:-D:-D:-D:-D

nie iwem co mi sie dzieje ze non stop mamvna cos ochote:baffled: to chyba efekt uboczny tygodniowej kopenhaskiej:-D

Do góry