reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie kochane:-):-):-):-):-)
czuje sie jakbym wieki tu nie była:-p
tesnilam za Wami:-):-):-):-):-):-)
zasiedziałam teraz troche w rowie bo starszne zaspy:-D:-D:-D:-D

akumulatorki naladowane przynajmniej an jakis czas:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wiec tak szybko straszczam
pojechalysmy w czwartek o 15.tescio nas podwizol na stacje.dziewczyny grzecznie w pociagu siedzialy.mala tylko "co to" pytala.:-Dw ogole sie rozgadala strasznie
kolezanka wyszla po nas na stacje.
dziewczynki grzecznie sie bawily,koelzanka ma corke w wieku Pauliny i pierwszy raz od tylu lat o nic sie nie klocily:szok::szok::szok::szok::szok: i sie nie bily:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
bo zawsze bylo cos.
Weronika tez czula sie jak u sibie,mmo ze dawno nie bylysmy bo w wakacje ostatnio
wieczorem mala grezcznie poszla spac,bez placzu czy cos.
Paulina tez
a my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam:-D:-D:-D:-D

polozylam sie psac przed 4 i byloby fajnie zeby nie to ze u nich w domu starsznie cieplo i mala jak sie po 4 obudzila to mimo picia i cienkiego mleka zasnela dopiero o 5 rano.no to ja pospalam :baffled::baffled::baffled::baffled: do po 8:baffled::baffled::baffled::baffled: bo krolewny raczyly juz wstac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ale bylo milo.wczoraj zaliczylsymy jeszcze zajecia plastyczne u kolezanki w bibliotece,dziewczyny lepily z masy solnej,malowaly itp.Weroniak tez:tak::tak::tak: babki mialy z niej ubaw:-D
wroclysmy po 18 do Mrozowale waraclaysmy z pociagu na piechoteWeronika juz ledwo doalazla ale za to o 20 juz padla:-D
Paulina troche pozniej wiec i ja sie szybko polozylam spac zeby odespac.

dzis rano wiadomo s[przatanie, obiad pozniej bylam u mamy
Paulina została u babci na noc a ja z Weroniak wrocilam do domu i nawet wieksozsc drogi mala jechala na sankach:szok::szok::szok:
spi juz z godzine:tak::tak::tak::tak::tak:

p w pracy-osatnia noc bo dzis ma dyzur.jutro ma wolne ale pewnie trcohe odespi po 7 nocach bo w poniedzilek rano do pracy

to juz koniec kilometrowc.teraz ide poczytac:tak::tak::tak::tak:

ufffff:baffled::-D:-D:-D
kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie:szok::szok::szok:
sorrki ale z głowy to bedzie tyle ilem zapamiętała:zawstydzona/y:
Mamitka super że sie zalogowałaś:tak:teraz trzymam kciukasy co by si,e udło nazbierać z 1% na wyjazd:tak:a i te kluchy co ty robisz u nas nazywaja sie drewniane albo z dechy:-Dsa pycha u nas ze skwareczkami sie je jada albo z kapucha zasmażaną:tak:
Agnes Dorotka zdrówka dla waszych Oliwek bidulki kochane tulam cmok cmok
Marta ja bym poszła do szkoły ale takiej w której by były tylko polski bilogia nauki medyczne prace ręczne o to mogę się uczyć cyfry to ja tylko lubie dodatnie na końcie:tak:
Justyś imprezka powiadasz:-):-):-)ale mi tu ciastek ciasteczek i innych nie pokazywać bo @ mam przez cały dzień zjadłam 1 bułkę i 2 jogurty naturalne wię głodnam na maxa a się diecę bo chce być laska jak wy:tak:
Meduska ilość wizyt twoja u dentysty mnie przeraża tudzież trąci romansem jak madziula sugerowała albo masochizmem :-Dale ja jak będe zwlekać to czeka mnie też romans z dentystą:baffled:
Dowikla pamiętam że twoje dzieci dziś spały i ci dały mniej popalic to super:tak:pasek się załatwia:-)
Anka dziś na imprezce baluję no to chlusniem bo uśniem:-D
MH dziś tańcuje no to odcisków na stopach szumu w głowie i moc sexu:-D
no reszty nie pamiętam sorrki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz się kładę bo padam pisząc brzydko na ryj a jutro powtórka:baffled:
papatki do jutra:-*

biedna malinuś :no: Mówisz, że o bułce i 2 jogurtach jesteś dziś?:szok:

Bubka zaraz ułoże sobie w głowie to co napisałaś ;-)

MALINUS
Daj sobie troszke na luz chociaz jak masz @ i tyle pracujesz bo nam tu padniesz Kochana:-(

Dobranoc tym co ida spac:-)

A jednak zrobiłam sernik:tak::tak::tak:Siedzi sobie w piecyku:tak:

ja sie żegnam,ide spać.dobranoc

a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????

dobra dobrej nocki.ide wkime bo padam na pyszczycho :tak::tak::tak::tak::-)
Aleksi nie znam:confused: Dobranoc

jestem:happy2::happy2:
jedno nadrobiłam teraz tu:tak:
tęskniłam za wami:-D:-D:-D
Przeszłaś jak burza po postach;-) 14 h w pracy :szok::szok::szok:

a my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam:-D:-D:-D:-D
To musiałaś miec rozładowane akumulatorki na maxa:-D:-D:-D
Super, że wyjazd sie udał i Dziewczyny zadowolone:tak::tak::tak:

reklama
przyznaje bez bicia ze nadrobilam tylko 3 ostatnie strony bo wiecej mi sie nie chce.musialabym do polnocy czytac albo dalej:baffled:wybacczie:sorry2:

Wpadam na chwilkę. Czuję sie fatalnie. Mam początek anginy. Nie wiedziałam że gardło może aż tak boleć i uszy i w ogóle A. marudził, że jak w nocy zasnęłam to chrapałam i poszukał stoperów na dzisiaj:szok::szok::szok: Mam antybiotyk i takie tam febrisany i podbiał. Żeby tylko Zuza nie złapała:baffled::baffled:
)

Mamita zdrokwa dla Ciebie
jak masz angine i dostalas antybiotyk to po 24godzinach od 1 dawki juz nie zarazasz:tak::tak::tak::tak:
ale unikaj kaslanaia.,najelpiej kaslac w dekold czy zalsaniac si czyms.nie dmucahc na jej lyzeczke itd itd
bedzie dobrze i wspolczuje bo wiem co jest
i antybiotyk 10 dni koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale mam katar no,chyab szlag mnie zaraz trafi:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja na katar umieram:-D:-D:-D:-D
zdrowka

U mnie podłogi wyszorowane, kuchnia umyta, m zajmuję sie bejbesem a ja myślę co mu do jedzenia dac...zero pomysłu. co ożna dać na śniadanie oprócz kanapek????:confused::confused::confused:
Jak chodzi o naszą przyjaciółkę justa 19-----została zbanowana. więcej w rowie:sorry2:

moja to kanapek nie jesc nie chce bardzo.czasami je zupe 2 razy dziennie:-)a tak mozesz zrobic jajecznice,jako na miekko czy jakies inne cos
a o co kaman z ta justa?bo chyba w rowie nie doczytalam

Umieram.:-(

Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.:no:

Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.:tak:

Zmykam pozwijać się .:dry:

Miłego dzionka.:-)

widze ze wirus @ sie na dobre rozpanoszyl:-D:-D:-D:-D
ja juz mam zas oba,ale co z tego jak nie mam jak tego wykorztsac?:-:)-:)-:)-(
musze do jutra wytrzymac:-p:-p:-p

a więc jak pisałm Oliwka połozyła się spać z 37C ,obudziła sie o 2.00 w nocy na siku ja patrzę a ona gorąca jak kaloryfer,mierzę jej temperaturę a tu na termometrze 39,2C:szok::szok::szok::szok::szok: dałam jej nurofen w syrope czekamy mineło ponad 20min a tu zamiast spadac to kreska podniosła sie w górę.już byłam przerażona,zaczełąm robić zimne okłady na czoło,Oliwka cała w wypiekach zaczeła gadac jakieś głupoty jakby majaczyła.zadzwoniliśmy na pogotowie i powiedzieli że skoro kontaktuje i nie ma drgawek to zebyśmy poczekali jeszcze z 20min a jak nie będzie spadac to wzywać pogotowie.

no i na szceście temp zaczeła spadać po kolejnych 20min spadły 3kreski potem kolejne.Oliwka usnęła jakoś przed 4.00 w nocy bo się rozbudziła.no i wstała po 7.00 rano ,mierzę jje temp a tu znowu temperatuta i znowu 39.3 noś kużwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a na dodatek jeszce dziś do pracy musiałam iść.no ale do czasu mojego wyjścia zbiłam jej temperaturę do niecałe 38C wiec już lepiej,potem zadzwoniłąm do domu bo m z Oliwką został i miała już normalna temp.więc się uspokoiłam.poszła spać o 12.00 i wstała o 15.00 z nowu z temp 39,2 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

znowu zadzwonilismy na pogotowie powiedzieli że jak cos to oni przyjadą ale od razu ją zabieraja zeby zbadał ja lekarz,dla mnie bezsens że jak przyjeżdża pogotowie to bez pediatry :no::no::no::no::no:
i ze temp tak rosnie stale bo to co jej daje w syropie to zasłabe że powinnam dawac jje czopki.

więc szybko poleciałąm do są siadki bo ona prowadzi apteke i mi sprzedała te czopki bo normalnie to sa na recepte ale po znajomości to dostałąm bez.

do tego mnie gardło boli,ssam tabletki.,a M tez podziębiny zapewne to n przyniósł jakiegos wirusa.normalnie nie mam sił dzisiaj.chce mi się spać ,tu Oliwka marudna,syf w domu nie maiąłm sił nawet posprzatać.mam dzis doła i nie mam sił na nic.

Zdrowka dla Ciebie i Oliwki!
pogotowie przy 39?:confused:
moja miala 40,2 i nie wzywalam bo nigdy nie miala zadnych drgawek czy cos.tylko od razu dalam jej czopek pyralgine-te sa na recepte ale jak poprosisz pediatre to przepisze i robilam oklady na czolo i lydki i przez pol godz tempe spadal i=o 1 stopnien
najlepiej jeszcze na kark bo wtedy szybciej spada ale dziec tego nie lubia

pisałam, że umieram :tak::-D:-D:-D
A tak serio, bo tylko przez tydzien mężol był na zmianach. Od poniedziałku już wracam do normalności.:tak:Uff..:baffled:
]
heheheh
mj od poniedzilek na dniwoki wiec tez bedzie normlany tydzien

Cały dzień myślałam czemu nie mogłam sie zarejestrować na forum fundacji dla niepełnosprawnych. I doszłam do wniosku, że poczta wp w ogóle nie przyjmowała poczty z gmail(oni maja w gmailu). Więc wcale nie zostałam zbanowana:-):-)

Może faktycznie czopki silniejsze? ja tez zawsze na nurofenie jechałam w syropie:baffled:
Zdrówka dla Was;-)Oby tylko temp. nie rosła:no:

czopki dzialaj szybciej niz syrop bo z odpbytu od razu do uklady krwionosnego lek dociera,a w syropie jeszcze zoladek...
a co do rejsetracji-jak masz poczte na wp to link mogl byc jako spam potraktowany:tak::tak::tak::tak:

nawet nie zauwazyłam ze tak napisałaś :no::no::no::no: widocznie musiałam przeoczyć,ja przewrazliwiona no może czasami ale jak dziecko chore to wole dmuchac na zimne niż potem żałować ze cos zaniedbałam :tak::tak::tak::tak::tak:

to sie nazywa intuicja.ja tez zawsze czuje ze cos sie dzieje z dziecmi

a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????

ja wiem co u niej
lazi o kulach.maly byl w szpitalu na zapalenie pluc.ona miala wczesniej swinska grype ale juz jej prszelao.
zalpala sie do pracy gdzies w biurze i powoli zaczyna sie prostowac

:no::no: As napewno wie.:tak:

Papa śpiochy.:-)

a AS to sie pewnie dalej feriuje:-)

ufffff:baffled::-D:-D:-D
kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie:szok::szok::szok:
oj kochana a co tak krotko?
pietrucha wyzrowail?

[

Bubka zaraz ułoże sobie w głowie to co napisałaś ;-)

heheh a co tu ukladac?
az tak chaotycznie napisalam?:baffled:

Do góry