reklama
Marta1981
Rodzyneczka
My za Tobą też koffana;-)jestem
jedno nadrobiłam teraz tu
tęskniłam za wami![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witajcie kochane:-):-):-):-):-)
czuje sie jakbym wieki tu nie była
tesnilam za Wami:-):-):-):-):-):-)
zasiedziałam teraz troche w rowie bo starszne zaspy

akumulatorki naladowane przynajmniej an jakis czas

wiec tak szybko straszczam
pojechalysmy w czwartek o 15.tescio nas podwizol na stacje.dziewczyny grzecznie w pociagu siedzialy.mala tylko "co to" pytala.
w ogole sie rozgadala strasznie
kolezanka wyszla po nas na stacje.
dziewczynki grzecznie sie bawily,koelzanka ma corke w wieku Pauliny i pierwszy raz od tylu lat o nic sie nie klocily

i sie nie bily

bo zawsze bylo cos.
Weronika tez czula sie jak u sibie,mmo ze dawno nie bylysmy bo w wakacje ostatnio
wieczorem mala grezcznie poszla spac,bez placzu czy cos.
Paulina tez
a my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam

polozylam sie psac przed 4 i byloby fajnie zeby nie to ze u nich w domu starsznie cieplo i mala jak sie po 4 obudzila to mimo picia i cienkiego mleka zasnela dopiero o 5 rano.no to ja pospalam

do po 8

bo krolewny raczyly juz wstac

ale bylo milo.wczoraj zaliczylsymy jeszcze zajecia plastyczne u kolezanki w bibliotece,dziewczyny lepily z masy solnej,malowaly itp.Weroniak tez

babki mialy z niej ubaw
wroclysmy po 18 do Mrozowale waraclaysmy z pociagu na piechoteWeronika juz ledwo doalazla ale za to o 20 juz padla
Paulina troche pozniej wiec i ja sie szybko polozylam spac zeby odespac.
dzis rano wiadomo s[przatanie, obiad pozniej bylam u mamy
Paulina została u babci na noc a ja z Weroniak wrocilam do domu i nawet wieksozsc drogi mala jechala na sankach

spi juz z godzine

p w pracy-osatnia noc bo dzis ma dyzur.jutro ma wolne ale pewnie trcohe odespi po 7 nocach bo w poniedzilek rano do pracy
to juz koniec kilometrowc.teraz ide poczytac

czuje sie jakbym wieki tu nie była

tesnilam za Wami:-):-):-):-):-):-)
zasiedziałam teraz troche w rowie bo starszne zaspy

akumulatorki naladowane przynajmniej an jakis czas

wiec tak szybko straszczam
pojechalysmy w czwartek o 15.tescio nas podwizol na stacje.dziewczyny grzecznie w pociagu siedzialy.mala tylko "co to" pytala.

kolezanka wyszla po nas na stacje.
dziewczynki grzecznie sie bawily,koelzanka ma corke w wieku Pauliny i pierwszy raz od tylu lat o nic sie nie klocily

bo zawsze bylo cos.
Weronika tez czula sie jak u sibie,mmo ze dawno nie bylysmy bo w wakacje ostatnio
wieczorem mala grezcznie poszla spac,bez placzu czy cos.
Paulina tez
a my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam

polozylam sie psac przed 4 i byloby fajnie zeby nie to ze u nich w domu starsznie cieplo i mala jak sie po 4 obudzila to mimo picia i cienkiego mleka zasnela dopiero o 5 rano.no to ja pospalam

ale bylo milo.wczoraj zaliczylsymy jeszcze zajecia plastyczne u kolezanki w bibliotece,dziewczyny lepily z masy solnej,malowaly itp.Weroniak tez

wroclysmy po 18 do Mrozowale waraclaysmy z pociagu na piechoteWeronika juz ledwo doalazla ale za to o 20 juz padla

Paulina troche pozniej wiec i ja sie szybko polozylam spac zeby odespac.
dzis rano wiadomo s[przatanie, obiad pozniej bylam u mamy
Paulina została u babci na noc a ja z Weroniak wrocilam do domu i nawet wieksozsc drogi mala jechala na sankach

spi juz z godzine

p w pracy-osatnia noc bo dzis ma dyzur.jutro ma wolne ale pewnie trcohe odespi po 7 nocach bo w poniedzilek rano do pracy
to juz koniec kilometrowc.teraz ide poczytac

Marta1981
Rodzyneczka
Anabuba widzę,że wyjazd mocno udany;-)
.
Zmykam i dobrej nocki życzę
.

Zmykam i dobrej nocki życzę

ufffff

kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie

sorrki ale z głowy to bedzie tyle ilem zapamiętała
Mamitka super że sie zalogowałaś
teraz trzymam kciukasy co by si,e udło nazbierać z 1% na wyjazd
a i te kluchy co ty robisz u nas nazywaja sie drewniane albo z dechy
sa pycha u nas ze skwareczkami sie je jada albo z kapucha zasmażaną
Agnes Dorotka zdrówka dla waszych Oliwek bidulki kochane tulam cmok cmok
Marta ja bym poszła do szkoły ale takiej w której by były tylko polski bilogia nauki medyczne prace ręczne o to mogę się uczyć cyfry to ja tylko lubie dodatnie na końcie
Justyś imprezka powiadasz:-):-):-)ale mi tu ciastek ciasteczek i innych nie pokazywać bo @ mam przez cały dzień zjadłam 1 bułkę i 2 jogurty naturalne wię głodnam na maxa a się diecę bo chce być laska jak wy
Meduska ilość wizyt twoja u dentysty mnie przeraża tudzież trąci romansem jak madziula sugerowała albo masochizmem
ale ja jak będe zwlekać to czeka mnie też romans z dentystą
Dowikla pamiętam że twoje dzieci dziś spały i ci dały mniej popalic to super
pasek się załatwia:-)
Anka dziś na imprezce baluję no to chlusniem bo uśniem
MH dziś tańcuje no to odcisków na stopach szumu w głowie i moc sexu
no reszty nie pamiętam sorrki

zaraz się kładę bo padam pisząc brzydko na ryj a jutro powtórka
papatki do jutra:-*

kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie

sorrki ale z głowy to bedzie tyle ilem zapamiętała

Mamitka super że sie zalogowałaś

Agnes Dorotka zdrówka dla waszych Oliwek bidulki kochane tulam cmok cmok
Marta ja bym poszła do szkoły ale takiej w której by były tylko polski bilogia nauki medyczne prace ręczne o to mogę się uczyć cyfry to ja tylko lubie dodatnie na końcie

Justyś imprezka powiadasz:-):-):-)ale mi tu ciastek ciasteczek i innych nie pokazywać bo @ mam przez cały dzień zjadłam 1 bułkę i 2 jogurty naturalne wię głodnam na maxa a się diecę bo chce być laska jak wy

Meduska ilość wizyt twoja u dentysty mnie przeraża tudzież trąci romansem jak madziula sugerowała albo masochizmem

Dowikla pamiętam że twoje dzieci dziś spały i ci dały mniej popalic to super

Anka dziś na imprezce baluję no to chlusniem bo uśniem

MH dziś tańcuje no to odcisków na stopach szumu w głowie i moc sexu

no reszty nie pamiętam sorrki

zaraz się kładę bo padam pisząc brzydko na ryj a jutro powtórka

papatki do jutra:-*
A jednak zrobiłam sernik

Siedzi sobie w piecyku
Dobranoc

Super, że wyjazd sie udał i Dziewczyny zadowolone

Aleksi nie znamja sie żegnam,ide spać.dobranoc
a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????
dobra dobrej nocki.ide wkime bo padam na pyszczycho:-)

Przeszłaś jak burza po postach;-) 14 h w pracyjestem
jedno nadrobiłam teraz tu
tęskniłam za wami![]()

To musiałaś miec rozładowane akumulatorki na maxaa my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam![]()

Super, że wyjazd sie udał i Dziewczyny zadowolone

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
przyznaje bez bicia ze nadrobilam tylko 3 ostatnie strony bo wiecej mi sie nie chce.musialabym do polnocy czytac albo dalej
wybacczie
Mamita zdrokwa dla Ciebie
jak masz angine i dostalas antybiotyk to po 24godzinach od 1 dawki juz nie zarazasz

ale unikaj kaslanaia.,najelpiej kaslac w dekold czy zalsaniac si czyms.nie dmucahc na jej lyzeczke itd itd
bedzie dobrze i wspolczuje bo wiem co jest
i antybiotyk 10 dni koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja na katar umieram

zdrowka
moja to kanapek nie jesc nie chce bardzo.czasami je zupe 2 razy dziennie:-)a tak mozesz zrobic jajecznice,jako na miekko czy jakies inne cos
a o co kaman z ta justa?bo chyba w rowie nie doczytalam
widze ze wirus @ sie na dobre rozpanoszyl

ja juz mam zas oba,ale co z tego jak nie mam jak tego wykorztsac?:-
-
-
-(
musze do jutra wytrzymac

Zdrowka dla Ciebie i Oliwki!
pogotowie przy 39?
moja miala 40,2 i nie wzywalam bo nigdy nie miala zadnych drgawek czy cos.tylko od razu dalam jej czopek pyralgine-te sa na recepte ale jak poprosisz pediatre to przepisze i robilam oklady na czolo i lydki i przez pol godz tempe spadal i=o 1 stopnien
najlepiej jeszcze na kark bo wtedy szybciej spada ale dziec tego nie lubia
mj od poniedzilek na dniwoki wiec tez bedzie normlany tydzien
czopki dzialaj szybciej niz syrop bo z odpbytu od razu do uklady krwionosnego lek dociera,a w syropie jeszcze zoladek...
a co do rejsetracji-jak masz poczte na wp to link mogl byc jako spam potraktowany

to sie nazywa intuicja.ja tez zawsze czuje ze cos sie dzieje z dziecmi
ja wiem co u niej
lazi o kulach.maly byl w szpitalu na zapalenie pluc.ona miala wczesniej swinska grype ale juz jej prszelao.
zalpala sie do pracy gdzies w biurze i powoli zaczyna sie prostowac
a AS to sie pewnie dalej feriuje:-)
pietrucha wyzrowail?
heheh a co tu ukladac?
az tak chaotycznie napisalam?

Wpadam na chwilkę. Czuję sie fatalnie. Mam początek anginy. Nie wiedziałam że gardło może aż tak boleć i uszy i w ogóle A. marudził, że jak w nocy zasnęłam to chrapałam i poszukał stoperów na dzisiajMam antybiotyk i takie tam febrisany i podbiał. Żeby tylko Zuza nie złapała
)
Mamita zdrokwa dla Ciebie
jak masz angine i dostalas antybiotyk to po 24godzinach od 1 dawki juz nie zarazasz

ale unikaj kaslanaia.,najelpiej kaslac w dekold czy zalsaniac si czyms.nie dmucahc na jej lyzeczke itd itd
bedzie dobrze i wspolczuje bo wiem co jest
i antybiotyk 10 dni koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale mam katar no,chyab szlag mnie zaraz trafi![]()
ja na katar umieram

zdrowka
U mnie podłogi wyszorowane, kuchnia umyta, m zajmuję sie bejbesem a ja myślę co mu do jedzenia dac...zero pomysłu. co ożna dać na śniadanie oprócz kanapek????
Jak chodzi o naszą przyjaciółkę justa 19-----została zbanowana. więcej w rowie![]()
moja to kanapek nie jesc nie chce bardzo.czasami je zupe 2 razy dziennie:-)a tak mozesz zrobic jajecznice,jako na miekko czy jakies inne cos
a o co kaman z ta justa?bo chyba w rowie nie doczytalam
Umieram.:-(
Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.
Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.
Zmykam pozwijać się .
Miłego dzionka.:-)
widze ze wirus @ sie na dobre rozpanoszyl

ja juz mam zas oba,ale co z tego jak nie mam jak tego wykorztsac?:-
musze do jutra wytrzymac

a więc jak pisałm Oliwka połozyła się spać z 37C ,obudziła sie o 2.00 w nocy na siku ja patrzę a ona gorąca jak kaloryfer,mierzę jej temperaturę a tu na termometrze 39,2Cdałam jej nurofen w syrope czekamy mineło ponad 20min a tu zamiast spadac to kreska podniosła sie w górę.już byłam przerażona,zaczełąm robić zimne okłady na czoło,Oliwka cała w wypiekach zaczeła gadac jakieś głupoty jakby majaczyła.zadzwoniliśmy na pogotowie i powiedzieli że skoro kontaktuje i nie ma drgawek to zebyśmy poczekali jeszcze z 20min a jak nie będzie spadac to wzywać pogotowie.
no i na szceście temp zaczeła spadać po kolejnych 20min spadły 3kreski potem kolejne.Oliwka usnęła jakoś przed 4.00 w nocy bo się rozbudziła.no i wstała po 7.00 rano ,mierzę jje temp a tu znowu temperatuta i znowu 39.3 noś kużwa
a na dodatek jeszce dziś do pracy musiałam iść.no ale do czasu mojego wyjścia zbiłam jej temperaturę do niecałe 38C wiec już lepiej,potem zadzwoniłąm do domu bo m z Oliwką został i miała już normalna temp.więc się uspokoiłam.poszła spać o 12.00 i wstała o 15.00 z nowu z temp 39,2
znowu zadzwonilismy na pogotowie powiedzieli że jak cos to oni przyjadą ale od razu ją zabieraja zeby zbadał ja lekarz,dla mnie bezsens że jak przyjeżdża pogotowie to bez pediatry
i ze temp tak rosnie stale bo to co jej daje w syropie to zasłabe że powinnam dawac jje czopki.
więc szybko poleciałąm do są siadki bo ona prowadzi apteke i mi sprzedała te czopki bo normalnie to sa na recepte ale po znajomości to dostałąm bez.
do tego mnie gardło boli,ssam tabletki.,a M tez podziębiny zapewne to n przyniósł jakiegos wirusa.normalnie nie mam sił dzisiaj.chce mi się spać ,tu Oliwka marudna,syf w domu nie maiąłm sił nawet posprzatać.mam dzis doła i nie mam sił na nic.
Zdrowka dla Ciebie i Oliwki!
pogotowie przy 39?

moja miala 40,2 i nie wzywalam bo nigdy nie miala zadnych drgawek czy cos.tylko od razu dalam jej czopek pyralgine-te sa na recepte ale jak poprosisz pediatre to przepisze i robilam oklady na czolo i lydki i przez pol godz tempe spadal i=o 1 stopnien
najlepiej jeszcze na kark bo wtedy szybciej spada ale dziec tego nie lubia
hehehehpisałam, że umieram
A tak serio, bo tylko przez tydzien mężol był na zmianach. Od poniedziałku już wracam do normalności.Uff..
]
mj od poniedzilek na dniwoki wiec tez bedzie normlany tydzien
Cały dzień myślałam czemu nie mogłam sie zarejestrować na forum fundacji dla niepełnosprawnych. I doszłam do wniosku, że poczta wp w ogóle nie przyjmowała poczty z gmail(oni maja w gmailu). Więc wcale nie zostałam zbanowana:-):-)
Może faktycznie czopki silniejsze? ja tez zawsze na nurofenie jechałam w syropie
Zdrówka dla Was;-)Oby tylko temp. nie rosła![]()
czopki dzialaj szybciej niz syrop bo z odpbytu od razu do uklady krwionosnego lek dociera,a w syropie jeszcze zoladek...
a co do rejsetracji-jak masz poczte na wp to link mogl byc jako spam potraktowany

nawet nie zauwazyłam ze tak napisałaświdocznie musiałam przeoczyć,ja przewrazliwiona no może czasami ale jak dziecko chore to wole dmuchac na zimne niż potem żałować ze cos zaniedbałam
![]()
to sie nazywa intuicja.ja tez zawsze czuje ze cos sie dzieje z dziecmi
a tak z ciekawości to wie któras coś na temat aleksi ????
ja wiem co u niej
lazi o kulach.maly byl w szpitalu na zapalenie pluc.ona miala wczesniej swinska grype ale juz jej prszelao.
zalpala sie do pracy gdzies w biurze i powoli zaczyna sie prostowac
As napewno wie.
Papa śpiochy.:-)
a AS to sie pewnie dalej feriuje:-)
oj kochana a co tak krotko?ufffff
kochane w sobote malinka pracuje 14 h a wy mi tu tyle piszecie![]()
pietrucha wyzrowail?
[
Bubka zaraz ułoże sobie w głowie to co napisałaś ;-)
heheh a co tu ukladac?
az tak chaotycznie napisalam?

Podziel się: