reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowikla jak maja katar i kaszel to moze inhalacje
Albo masc wygrzewajaca na noc
Mi u Lali pomogla
Agnes no to widze ze u Ciebie norma z zjawka na filmik:-)
Beata Ty jak po sol
Spadam bom glodna
Dobranoc

Beata Ty jak po sol

Spadam bom glodna
Dobranoc
To jest duza siec sklepowdowikla a co to jest lewiatan??/co to za sklep?pierwsze słyszeno to pewnie u siebie nie dostane takiej maslanki
![]()

"twoj nowy sasiad w nim jest wszystko,sklep lewiatan jest tak blisko";-):-)
Sorki ze falszuje ale mam chrypke;-)

Wpadam na chwilkę. Czuję sie fatalnie. Mam początek anginy. Nie wiedziałam że gardło może aż tak boleć i uszy i w ogóle A. marudził, że jak w nocy zasnęłam to chrapałam i poszukał stoperów na dzisiaj

Mam antybiotyk i takie tam febrisany i podbiał. Żeby tylko Zuza nie złapała

A. przyniósł dzisiaj wypłatę i nie wiem co z nią zrobić
500zł mniej niż zwykle bo na urlopach przymusowych są przez pogodę. A w tym miesiącu babka podniosła cenę za hipoterapię

Chyba powystawiam troszkę na allegro rzeczy po Zuzi i bujaczek i takie tam;-)Tylko nie wiem kiedy bo narazie nie do życia jestem

A wiatr wieje za oknem

A pracę zawsze znajdziesz
M. wraca?/

Dobrze, że nic mu nie jest;-)

A. przyniósł dzisiaj wypłatę i nie wiem co z nią zrobić

A wiatr wieje za oknem

To dzisiaj nie przeładuj akumulatorkówjestem jestem
spacer zaliczony zakupy w biedronce tez mały może rżnąć w pampersy
humorek no nie najgorszycoś we mnie siedzi w środku i sama nie wiem co ale siem domyślam co to
mój chłopina od tygodnia akumulatorów mi nie ładował bo chory ale juz dziś zdrów byc musi bo jak nie to siłą wezmę;-);-):-):-):-):-)
droga masakra miejscami chodniki czyste czarne no marzenie a miejscami masakra breja do tego zamarzniete grudya ludzie koło swoich posesji to są bezmyślni podwórka sobie wyczyścili ze śnieg a breje buch na chodnik
no bym i mandaty wpierniczyła jak nic
![]()

Ale sliczna. Rzezcywiście ma długie włoskiTo dla forumowych ciotek..troszke nie aktualne hehe tylko powiekszcie

Żeby mój gotował to bym mogła co dzień go odwozić:-):-)witam po pracymąż obiad ugotował
chyba chce zebym go odwiozła do pracy
![]()
No u nas mówili, że Zuza podobna do Tatusia a teraz że do mnie:-)Co do wieku to możesz zostać młodą BabciąJusta bo córeczka jak do tatusia podobna to bedzie mieć powodzenie w zyciua moja Julka to cała ja
kochana ale masz młoda tesciową a jaka z niej młoda babciamój A ntoszka bedzie miał 14 lat jak ja bede miała 44 lata
ale adam wtedy bedzie miał 23 ufffff
![]()

No pochwal sięHej
Matko jaka jestem zmęczona wpadła koleżanka z dwójka swoich chłopaków i mam taki bałagn w domu ze szokkto to teraz posprząta bo mi to sie nie chce na sam widok a jeszcze pranie do powieszenia
Głodna jestem i zastanawiam sie co by tu zjeść , wsumie w lodówce mam sałatke owocowa wiec może sie skuszę
Anka gdzie ja tu bedę firankami sie chwalic :-):-):-)
sliczna jest pasowalaby do mojego syna on też ma ciemna karnacje po tatusiu:-):-):-)

Super, że wszytko załatwiłaśHej mamuski ja tak na chwile bo nadal mam dola i glowa mi peka :-(.
W urzedzie musialam sie poklocic z facetem bo chcial mi sie w kolejke wepchac a ja do klotni pierwsza wiec troche sie poklocilam ale pomoglo :-).
W urzedzie na szczescie zalatwilam wsio i bedzie mi sie nalezal zasilek.
3 miesiace po 509 zl a 3 po 416 zl
Tylko ze naliczac mi beda od 13 lutego wiec jak to sobie obliczylam to powinnam dostac 2 razy po 509 zl a 2 razy po 416 zl a 2 razy po jakies 250 zl bo to za pol miesiaca wyjdzie tez .
Podobno teraz jak oni cos zalatwiaja jakas prace to nie mozna odmowic ani razu.Kiedys bylo ze iles tam moznabylo zrezygnowac z oferty a zasilek nie przepadal.Teraz jedynie nie przepadnie jak pacodawca dany napisze ze cie nie chce .
No ale narazie sie nie martwie tym ze znajda mi jakas prace.Ja do pracy narazie nie chce isc a zarejestrowalam sie dla kasy no ale zobaczymy jak to bedzie.
U mnie dzis sloneczko swiecilo.Mimo to ja nadal jakas zdolowana .Mam jakies ciezkie dni.I z G jakos dzis nam nie podrpdze i jest dzis wogolebeznadziejny dzien.
Sorki ze tak smolubnie ,ale glowa mi peka i zaraz sie klade do lozka.

Dobrze, że byłaś u lekarzaHej mamuśki ;-) Ja protestuję...
Za dużo piszecie...Chciałam ładnie nadrobić co popisałyście,poodpisywać i co?Min.5 stron do poczytania...Nie dam rady...Oczy mi się zamykająNie obrazicie się prawda?
Aha,nie wiem czy wam mówiłam,u lekarza byłam,wyniki ok,dostałam tabletki anty na zatrzymanie @ no i wtedy na dokładniejsze badania muszę iść...
aha,no i niestety,zwolnili mnie z pracy...Zbyt mało sprzedawałam,bo tylko po 1sztuce...No nic,nie ta to inna,nie martwię się tym aż tak
Buziole kobitki :-)
Ps.Marta-czemu konto na nk usunęłaś? :-(

Witam się wieczornie. bejbes śpi, ja wykąpana ale głodnaa na nic ochoty nie mam
.... czekam na M więc wpadam na BB a tu pustki!!!! Gdzie się wszsytkie laski podziały
Normalnie szok! Czyżby pradu brakło;-);-)
dorotka no kurcze widzę, że bidulko dołek masztulam mocno i wyśpij się dobrze, przytul do G i jutro będzie nowy, lepszy dzień
![]()
M. wraca?/

Temperaturą obroniła się przed chorobąAgnes Lali tez miala temperature bez kaszlu i kataru.To jakis wirus .Trzymalo ja 3 dni

Cześć dziewczyny!
Piotruś się kąpie z tatusiem, więc wpadam tylko na chwilkę, coby dać znać co i jak.
A więc Piotruś czuje się dobrze. Nie mógł jeść tak do 10.00, ale za to później wciągnął 3 naleśniki z jabłuszkami na razWiecie, że jak na niego to po prostu góra jedzenia!
Później poprawił ciasteczkami własnej roboty i był bardzo zadowolony!
Ciasteczka sprawiły, że obiadek był "feeeeee" no i w efekcie skończyło się "Happy meal'em"
![]()
Ogólnie rzecz biorąc nic mu nie dolega.
A czasu dziś nie mieliśmy, bo była u nas moja koleżanka ze swoją pięciomiesięczną córeczką. Piotruś się opiekował malutką i wpatrywał się w nią jak w obrazek, a ona w niegoMam nadzieję, że tak samo będzie traktował naszą dzidzię jak już się urodzi.
![]()
Dobrze, że nic mu nie jest;-)
No smaruje Je pulmexemDowikla jak maja katar i kaszel to moze inhalacjeAlbo masc wygrzewajaca na noc
Mi u Lali pomogla
Beata Ty jak po sol
Spadam bom glodna
Dobranoc

Ale ten kaszel jest mokry a do tego katar jest jzu taki typowo wydzielinowy po tym syropie

nie widziałam tych reklamTo jest duza siec sklepowNie widzialas nigdy reklamy w tv
"twoj nowy sasiad w nim jest wszystko,sklep lewiatan jest tak blisko";-):-)
Sorki ze falszuje ale mam chrypke;-)

mammita o bidulo,no to Cie okropne chorubsko złapało

Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie
On jak ma 37 temperaturę to umiera

skąd ja to znam,mój M jest taki sam ma lekkie przeziębienie i już spi pól dnia bo zdycha a ja nawet jak mam 38C to musze zająć sie wszystkim.faceciAgnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nieOn jak ma 37 temperaturę to umiera
![]()

reklama
Podziel się: