reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzieci w wyrkach ,wiec zmykam sobie zrobic jakies kanapeczki i bede mogla sobie na spokojnie zjesc majac pewnosc ze nikt mnie obje;-):-D:-D:-D:-D

Dowikla jak maja katar i kaszel to moze inhalacje:confused:Albo masc wygrzewajaca na noc:tak:Mi u Lali pomogla:tak:

Agnes no to widze ze u Ciebie norma z zjawka na filmik:-)

Beata Ty jak po sol:-D

Spadam bom glodna
Dobranoc

dowikla a co to jest lewiatan??/co to za sklep?pierwsze słysze :sorry2:no to pewnie u siebie nie dostane takiej maslanki :no::no::no::no:
To jest duza siec sklepow:tak::tak::tak:Nie widzialas nigdy reklamy w tv:confused:

"twoj nowy sasiad w nim jest wszystko,sklep lewiatan jest tak blisko";-):-)
Sorki ze falszuje ale mam chrypke;-):-D:-D:-D:-D

Wpadam na chwilkę. Czuję sie fatalnie. Mam początek anginy. Nie wiedziałam że gardło może aż tak boleć i uszy i w ogóle A. marudził, że jak w nocy zasnęłam to chrapałam i poszukał stoperów na dzisiaj:szok::szok::szok: Mam antybiotyk i takie tam febrisany i podbiał. Żeby tylko Zuza nie złapała:baffled::baffled:
A. przyniósł dzisiaj wypłatę i nie wiem co z nią zrobić :sorry2::confused: 500zł mniej niż zwykle bo na urlopach przymusowych są przez pogodę. A w tym miesiącu babka podniosła cenę za hipoterapię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba powystawiam troszkę na allegro rzeczy po Zuzi i bujaczek i takie tam;-)Tylko nie wiem kiedy bo narazie nie do życia jestem:no::no:
A wiatr wieje za oknem:szok:

:-D:szok::-D:-D:szok::-D:szok::-D:szok::szok:

jestem jestem:happy2:
spacer zaliczony zakupy w biedronce tez mały może rżnąć w pampersy:-D:-D:-D
humorek no nie najgorszy:baffled:coś we mnie siedzi w środku i sama nie wiem co ale siem domyślam co to:baffled::baffled::baffled:mój chłopina od tygodnia akumulatorów mi nie ładował bo chory ale juz dziś zdrów byc musi bo jak nie to siłą wezmę;-);-):-):-):-):-)
droga masakra miejscami chodniki czyste czarne no marzenie a miejscami masakra breja do tego zamarzniete grudy:baffled:a ludzie koło swoich posesji to są bezmyślni podwórka sobie wyczyścili ze śnieg a breje buch na chodnik:wściekła/y::wściekła/y:no bym i mandaty wpierniczyła jak nic:wściekła/y::wściekła/y:
To dzisiaj nie przeładuj akumulatorków:-D:-D

To dla forumowych ciotek..troszke nie aktualne hehe tylko powiekszcie
Ale sliczna. Rzezcywiście ma długie włoski:tak::tak:

witam po pracy:tak: mąż obiad ugotował :baffled: chyba chce zebym go odwiozła do pracy :-D:-D:-D:-D
Żeby mój gotował to bym mogła co dzień go odwozić:-):-)

Justa bo córeczka jak do tatusia podobna to bedzie mieć powodzenie w zyciu:tak:a moja Julka to cała ja:baffled::-D
kochana ale masz młoda tesciową a jaka z niej młoda babcia:tak:mój A ntoszka bedzie miał 14 lat jak ja bede miała 44 lata:szok:ale adam wtedy bedzie miał 23 ufffff:-D:-D:-D
No u nas mówili, że Zuza podobna do Tatusia a teraz że do mnie:-)Co do wieku to możesz zostać młodą Babcią:-D:-D:-D

Hej

Matko jaka jestem zmęczona wpadła koleżanka z dwójka swoich chłopaków i mam taki bałagn w domu ze szok :szok::szok::szok: kto to teraz posprząta bo mi to sie nie chce na sam widok a jeszcze pranie do powieszenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Głodna jestem i zastanawiam sie co by tu zjeść , wsumie w lodówce mam sałatke owocowa wiec może sie skuszę:confused::confused::confused:

Anka gdzie ja tu bedę firankami sie chwalic :-):-):-)

sliczna jest pasowalaby do mojego syna on też ma ciemna karnacje po tatusiu:-):-):-)
No pochwal się :tak::tak:

Hej mamuski ja tak na chwile bo nadal mam dola i glowa mi peka :-(.
W urzedzie musialam sie poklocic z facetem bo chcial mi sie w kolejke wepchac a ja do klotni pierwsza wiec troche sie poklocilam ale pomoglo :-).
W urzedzie na szczescie zalatwilam wsio i bedzie mi sie nalezal zasilek.
3 miesiace po 509 zl a 3 po 416 zl
Tylko ze naliczac mi beda od 13 lutego wiec jak to sobie obliczylam to powinnam dostac 2 razy po 509 zl a 2 razy po 416 zl a 2 razy po jakies 250 zl bo to za pol miesiaca wyjdzie tez .
Podobno teraz jak oni cos zalatwiaja jakas prace to nie mozna odmowic ani razu.Kiedys bylo ze iles tam moznabylo zrezygnowac z oferty a zasilek nie przepadal.Teraz jedynie nie przepadnie jak pacodawca dany napisze ze cie nie chce .
No ale narazie sie nie martwie tym ze znajda mi jakas prace.Ja do pracy narazie nie chce isc a zarejestrowalam sie dla kasy no ale zobaczymy jak to bedzie.

U mnie dzis sloneczko swiecilo.Mimo to ja nadal jakas zdolowana .Mam jakies ciezkie dni.I z G jakos dzis nam nie podrpdze i jest dzis wogolebeznadziejny dzien.
Sorki ze tak smolubnie ,ale glowa mi peka i zaraz sie klade do lozka.
Super, że wszytko załatwiłaś:tak::tak:

Hej mamuśki ;-) Ja protestuję...
Za dużo piszecie...Chciałam ładnie nadrobić co popisałyście,poodpisywać i co?Min.5 stron do poczytania...Nie dam rady...Oczy mi się zamykają :zawstydzona/y: Nie obrazicie się prawda?
Aha,nie wiem czy wam mówiłam,u lekarza byłam,wyniki ok,dostałam tabletki anty na zatrzymanie @ no i wtedy na dokładniejsze badania muszę iść...
aha,no i niestety,zwolnili mnie z pracy...Zbyt mało sprzedawałam,bo tylko po 1sztuce...No nic,nie ta to inna,nie martwię się tym aż tak :tak:
Buziole kobitki :-)
Ps.Marta-czemu konto na nk usunęłaś? :-(
Dobrze, że byłaś u lekarza:tak::tak: A pracę zawsze znajdziesz:tak:

Witam się wieczornie. bejbes śpi, ja wykąpana ale głodna:zawstydzona/y: a na nic ochoty nie mam:no:.... czekam na M więc wpadam na BB a tu pustki!!!! Gdzie się wszsytkie laski podziały:confused::confused:
Normalnie szok! Czyżby pradu brakło;-);-)
dorotka no kurcze widzę, że bidulko dołek masz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulam mocno i wyśpij się dobrze, przytul do G i jutro będzie nowy, lepszy dzień:tak:

M. wraca?/:confused:

Agnes Lali tez miala temperature bez kaszlu i kataru.To jakis wirus .Trzymalo ja 3 dni
Temperaturą obroniła się przed chorobą:tak::tak:

Cześć dziewczyny!

Piotruś się kąpie z tatusiem, więc wpadam tylko na chwilkę, coby dać znać co i jak.
A więc Piotruś czuje się dobrze. Nie mógł jeść tak do 10.00, ale za to później wciągnął 3 naleśniki z jabłuszkami na raz :szok::szok::szok::szok: Wiecie, że jak na niego to po prostu góra jedzenia! :tak: Później poprawił ciasteczkami własnej roboty i był bardzo zadowolony! :-D:-D:-D Ciasteczka sprawiły, że obiadek był "feeeeee" no i w efekcie skończyło się "Happy meal'em" :baffled:
Ogólnie rzecz biorąc nic mu nie dolega. :tak:

A czasu dziś nie mieliśmy, bo była u nas moja koleżanka ze swoją pięciomiesięczną córeczką. Piotruś się opiekował malutką i wpatrywał się w nią jak w obrazek, a ona w niego :-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieję, że tak samo będzie traktował naszą dzidzię jak już się urodzi. :tak::tak::tak:

Dobrze, że nic mu nie jest;-)

Dowikla jak maja katar i kaszel to moze inhalacje:confused:Albo masc wygrzewajaca na noc:tak:Mi u Lali pomogla:tak:

Agnes no to widze ze u Ciebie norma z zjawka na filmik:-)

Beata Ty jak po sol:-D

Spadam bom glodna
Dobranoc
No smaruje Je pulmexem:tak::tak::tak:
Ale ten kaszel jest mokry a do tego katar jest jzu taki typowo wydzielinowy po tym syropie:tak::tak::tak:

Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie:wściekła/y::wściekła/y:On jak ma 37 temperaturę to umiera:wściekła/y::wściekła/y:

Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie:wściekła/y::wściekła/y:On jak ma 37 temperaturę to umiera:wściekła/y::wściekła/y:
skąd ja to znam,mój M jest taki sam ma lekkie przeziębienie i już spi pól dnia bo zdycha a ja nawet jak mam 38C to musze zająć sie wszystkim.faceci :sorry2:

reklama
Lewiatana znam. U nas dużo jest takich sklepików. A ta maślanka jest jeszcze w polo market ale u Was Agnes chyba nie ma tej sieci??

Do góry