reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się wieczornie. bejbes śpi, ja wykąpana ale głodna:zawstydzona/y: a na nic ochoty nie mam:no:.... czekam na M więc wpadam na BB a tu pustki!!!! Gdzie się wszsytkie laski podziały:confused::confused:
Normalnie szok! Czyżby pradu brakło;-);-)
dorotka no kurcze widzę, że bidulko dołek masz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulam mocno i wyśpij się dobrze, przytul do G i jutro będzie nowy, lepszy dzień:tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no niezłe :-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczyna :baffled: Piotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił. :baffled: Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć :no:
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza. :confused:

Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić. :sorry2: Może jego ukochane naleśniki go skuszą. :-p
mammnadzieję ze to nie chorubsko :tak::tak::tak:

Widziałyście tą reklamę?
YouTube- Arctic Reklama

Edit:

Spadam, bo i dzien przed kompem zleci...

to ma byc reklama???? :-D:-D:-D:tak: toż to erotyk :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie puszczą jej do telewizji w życiu :no::no::no::no::no:

Cholera,Klaudia znowu zaczyna swoje histerie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za gadzina wstretna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mnie tak łeb napiernicza ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupilam sobie dzisiaj maslanke o smaku pieczonego jabłuszka i jest zajebista:tak::tak::tak:Czesc juz wypilam a czesc zostawie sobie na jutro do obiadu-jak tyle wytrzyma;-):-)

pierwszy raz słysze o takiej maslance:tak::tak::tak::tak::tak:nie widziałąm nigdzie takiej.gdzie ją kupiłaś?

No u mnie zazwyczaj tez to działa a dzisiaj to nie bardzo :no::no::no:
A co najlepsze to mój synus zapytał mnie dlaczego my nie mamy takiej pani która by nam sprzątała i gotowała wtedy bysmy nie musieli nic robic a on by jej zapłacil jednego pieniażka :-D:-D:-Dcudowny ten mój synek:-):-):-)
no prosze jaki mądry syn :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Hej.

Trzymamy za słowo :tak:;-)

nieaktualne , hmm.. Moja prawie roczna Amela jest kruszynką ...ale twoja Jula ile ma na tej fotce? :confused: Wygląda na 9 m-cy.:confused:

A propos zbliżających się Walentynek... :-D:-D:-D Może któraś się skusi.;-) Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro
czego to oni nie wymyślą :-D:-D:-D:-D:-D

Laski mam wielkiego focha na Was:tak::sorry2:.
a co sie stało?????

dziewczyny do rowu ale już!!:wściekła/y:
co to za rozkazy? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej mamuśki ;-) Ja protestuję...
Za dużo piszecie...Chciałam ładnie nadrobić co popisałyście,poodpisywać i co?Min.5 stron do poczytania...Nie dam rady...Oczy mi się zamykają :zawstydzona/y: Nie obrazicie się prawda?
Aha,nie wiem czy wam mówiłam,u lekarza byłam,wyniki ok,dostałam tabletki anty na zatrzymanie @ no i wtedy na dokładniejsze badania muszę iść...
aha,no i niestety,zwolnili mnie z pracy...Zbyt mało sprzedawałam,bo tylko po 1sztuce...No nic,nie ta to inna,nie martwię się tym aż tak :tak:
Buziole kobitki :-)
Ps.Marta-czemu konto na nk usunęłaś? :-(
ciesze się ze wyniki sa ok.
i zarazem przykro ze straaciłas pracę :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od 20.20 :tak::tak::tak::tak::tak:

jestem w pracy.o 15.00 dzwoni mój tato ze Oliwka ma temperaturę 38.3C no kużwa od czego rano było wszystko ok.
no kazałam dac jej na nurofen.tak mi się dłużyła ta praca do tej 17.00 że szok bo chciałam już wracać do domu do oliwki.ale jak przyszłam do domu to już mojemu szatanowi odeszło od tyłka bo szalał,nurofen zadziałał :tak::tak::tak:

jak kładła się spać to miała 37C,mam nadzieję ze w nocy jej nie wzrosnie bardziej.

kataru ni ma,nie kaszle ,to skąd ta temperatura?nie amm pojęcia.
mielismy jutro jechac do teściów ale nie wiadomo jak z Oliwką to będziemy siedziec w domu,już dzwoniłam i powiedziaąłm ze nie przyjedziemy.

Ale nam sie Ania rozpsiala hoho:-D Ja rozmawilam z mamą przed chwilą chyba przyleci w Kwietniu bo strasznie tęskni...moja tesciowa jakąs imprezke ma dzisiaj i przyszla sie pochwalic nowym strojem ja jak ja zobaczylam to:szok::szok:mowie wam jaka z niej jeszcze laskaaa:-Dno ale co tam ma 44 lata dopiero..a moj mezulek o 19 z robola wraca ..i nie moge sie juz doczekac....Aniu dziekuje za komplementy dla malej i o ogóle wszystkim..małaa to cały tatus ani troche do mnie nie podobna heehe:-(
ja zawsze czytam i odpisuje :)) No chyba ze jestem w Polsce to wtedy niestety:sorry2:
Fajnie ze masz taka mloda tesciowa Ja mam kolezanke w takim wieku:tak:
Ania a ja myślałam gdzie cię wcieło:confused::-D:-D:-D
kochna i jak wyszły oponki?????
kochana taka bylam zmeczona ze sil mi braklo
Oponki w samku super tylko za cienko rozwalkowalam ciasto:baffled: ale to juz wiem ze nastepnym razem z linika stane i na 1cm bede walkowala:-D
Fotki z balu już w ROWIE wkleiłam więc jak ktoś chętny obejrzeć to zapraszam:-):-):-)
Anka i jak oponki? Pochwal się:tak::tak:
Justa19 oj faktycznie teściowa młoda:tak::tak::tak:
zaraz zagladane
Hej

Matko jaka jestem zmęczona wpadła koleżanka z dwójka swoich chłopaków i mam taki bałagn w domu ze szok :szok::szok::szok: kto to teraz posprząta bo mi to sie nie chce na sam widok a jeszcze pranie do powieszenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Głodna jestem i zastanawiam sie co by tu zjeść , wsumie w lodówce mam sałatke owocowa wiec może sie skuszę:confused::confused::confused:

Anka gdzie ja tu bedę firankami sie chwalic :-):-):-)

sliczna jest pasowalaby do mojego syna on też ma ciemna karnacje po tatusiu:-):-):-)
uuuuu no to widze ze mialas tornado jak i u mnie:-D
A co pochwal sie!!! moze akurat ktores sie spodoba i bedziesz miala zamowienie:tak:
No właśnie problem w tym ze on stwierdzil ze sie zmęczył zabawa i musi jeszcze sobie paznokcie obciąć co właśnie w tej chwili robi i mówi ze jutro przeciez tatus przyjezdza to posprzata po nim :-D:-D:-D obawiam sie ze jakby to zobaczył to by padł , a na tatusia jutro czeka niezła fucha bo musi droge odwalic zeby moznabyło zjechac pod dom a jest tego troche bo 300metrów :-D:-D:-D
z tym,i pazurami to wyskloczyl:-D
Napewno tatus sprzatnie, mamay raczkami:-)
No u m mnie zazwyczaj tez to działa a dzisiaj to nie bardzo :no::no::no:
A co najlepsze to mój synus zapytał mnie dlaczego my nie mamy takiej pani która by nam sprzątała i gotowała wtedy bysmy nie musieli nic robic a on by jej zapłacil jednego pieniażka :-D:-D:-Dcudowny ten mój synek:-):-):-)
ooo taka to by i mi sie przydala:tak:Madry ten Maksiu ale co sie dziwic po cioci:-D:-D
Hej.

Trzymamy za słowo :tak:;-)

nieaktualne , hmm.. Moja prawie roczna Amela jest kruszynką ...ale twoja Jula ile ma na tej fotce? :confused: Wygląda na 9 m-cy.:confused:

A propos zbliżających się Walentynek... :-D:-D:-D Może któraś się skusi.;-) Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro
tanszy sok ananasowy:-p
:szok: a dlaczego:szok:
Hej mamuśki ;-) Ja protestuję...
Za dużo piszecie...Chciałam ładnie nadrobić co popisałyście,poodpisywać i co?Min.5 stron do poczytania...Nie dam rady...Oczy mi się zamykają :zawstydzona/y: Nie obrazicie się prawda?
Aha,nie wiem czy wam mówiłam,u lekarza byłam,wyniki ok,dostałam tabletki anty na zatrzymanie @ no i wtedy na dokładniejsze badania muszę iść...
aha,no i niestety,zwolnili mnie z pracy...Zbyt mało sprzedawałam,bo tylko po 1sztuce...No nic,nie ta to inna,nie martwię się tym aż tak :tak:
Buziole kobitki :-)
Ps.Marta-czemu konto na nk usunęłaś? :-(
nie ma sie co dolowac nie ta to inna!
Agunia, praca jak nie ta to inna;-):tak:.
Ludu widać,że weekend się zbliża ;-):tak::dry:bo pustki wielkie na BB:tak::szok:.
jak zawsez w weekendy pusciej:tak:

Laura wykapana, zjadla kolacje a ze tatus szedl sie kapac to Lali z nim:szok: tak wiec dzis brala dwie kapiele.Teraz siedzi oglada bajke a miala juz isc spac ale wkoncu jutro sobota:-D:-Dniech posiedzi.Ma jeszcze 15 minut i wyrko.Ja posprzatalam, dokonczylam salatke i kolacje musialabym zjesc bo nie mialam okazji:-D

Cześć dziewczyny!

Piotruś się kąpie z tatusiem, więc wpadam tylko na chwilkę, coby dać znać co i jak.
A więc Piotruś czuje się dobrze. Nie mógł jeść tak do 10.00, ale za to później wciągnął 3 naleśniki z jabłuszkami na raz :szok::szok::szok::szok: Wiecie, że jak na niego to po prostu góra jedzenia! :tak: Później poprawił ciasteczkami własnej roboty i był bardzo zadowolony! :-D:-D:-D Ciasteczka sprawiły, że obiadek był "feeeeee" no i w efekcie skończyło się "Happy meal'em" :baffled:
Ogólnie rzecz biorąc nic mu nie dolega. :tak:

A czasu dziś nie mieliśmy, bo była u nas moja koleżanka ze swoją pięciomiesięczną córeczką. Piotruś się opiekował malutką i wpatrywał się w nią jak w obrazek, a ona w niego :-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieję, że tak samo będzie traktował naszą dzidzię jak już się urodzi. :tak::tak::tak:

a ja ostatnio mma chopla na punkcie filmu"Nie płacz kochanie"M się już ze mnie śmieje że stale męczę ten film:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przez jakieś 5 dni codziennie ogladam ten film oczywiście wybrane sceny a reszte przewijam :-D:-D:-D:-D:-D

Ale śliczna dziewczynka ,mała piekności:tak:

Dowikla frytki i paluszki rybne też uwielbiam,coś czuje ,ze jak pozbędziemy sie dzieci na weekend to sobie zaserwujemy z lenistwa fryteczki na obiad,moze w niedziele:tak:Co w twoją Klauduśke wstapiło,coś ostatnio daje ci w kość:tak:a maślanka o smaku pieczonego jabłka -pyycha
No maslanka pierwsza liga:tak::tak::tak::tak:
A mi jzu sie znudzily te frytki i paluszki i dzisiaj dalam sobie do tego zupe pomidorowa amino:-p:-DA mowie Wam jak sie obzarlam:tak::tak::tak:
Justa 19 śliczna ta twoja Julcia a tata jak sie domyślam po urodzie corci hiszpan tak???
Dowiklus kochana dzis zrobie nalot na paski tapetowe w casto jak ma 17 cm to biorę bo to ten sam wzór na bank:tak::tak::tak:
macie całusy od Wiktori:tak:
Kerna ales ty szybka chałpka sprzatnięta obiad zrobiony mamo zwolnij poobijaj sie z nami:-D:-D:-D
Anaconda ja czekam na focie księzniczki:tak:
rybka z frytkami jam ja lubię:tak::tak:
moje dziecię roznosi mi chałpe cos w niego wstąpiło i przelewa picie z niekapka do miseczki i tak pije a jak mu zabieam i mówie ze tak nie wolno to krzyczy płacze rzuca ta miska a ja mam juz dość hellllpppppp:cool2::cool2::cool2::cool2:
Oj Kochaniutka jestes:tak::tak::tak:Oby to byl moj paseczek:tak::tak::tak:
A co Antosiowi sie stalo:confused:Widac nie tylko mojej Klaudii szajba odbija:no::no::no:
Justa bo córeczka jak do tatusia podobna to bedzie mieć powodzenie w zyciu:tak:a moja Julka to cała ja:baffled::-D
kochana ale masz młoda tesciową a jaka z niej młoda babcia:tak:mój A ntoszka bedzie miał 14 lat jak ja bede miała 44 lata:szok:ale adam wtedy bedzie miał 23 ufffff:-D:-D:-D
Jak ja bede miala 44 lata to Dominik bedzie mial 22 a dziewczynki 18 lat wiec nie tak zle:tak::tak::tak:
A ze my tu wszystkie ejstesmy takie idealne to i tak bedziemy wygladaly na mlodsze;-):-)
Laski dałam ważne info na zamkniętym:tak::tak::tak:
póki co nie poczytam nic bo bejbes się wścieka:wściekła/y:
Przeczytalam:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A o co ten foszek Kochana:confused:

Witam sie wieczorkiem
Niedawno wrocilam do domku bo bylam z mlodymi u kolezanki:tak::tak::tak:Dzieciaki sie wyszalaly:-):tak:Zjedli szybko paroweczki i jest spokoj.Dominik lezy juz w wyrku a dziewczynki probuja myc zeby:tak::tak::tak:Jak umyja to ubiora sie w pizamki i niech zmykaja spac

reklama
Do góry