reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Ja o tej godzinie:szok::szok::szok: Ale niestety tak mnie gardło boli jak nigdy. Wstałam wypić fervex:zawstydzona/y:Idę dzisiaj do lekarza bo masakra:baffled:
Dobry wieczór mamuśki..:zawstydzona/y:chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Witaj:tak::tak:

Witaj Justa:-) no widzisz ja sobie tutaj przesiaduję dość często:tak:
Marta no to super!! Ciesze się że bezproblemowo w przedszkolu:tak: Na pewno dużo się nauczy...a eskimos:szok: no rozwijanie wyobraźni pierwsza klasa:tak:
A z tym prawnikiem...:cool2::cool2::cool2: no żeby był tak przystojny jak i skuteczny:cool2::cool2::cool2:
Agnes to odpczywaj, relaks nam się należy. A swojadrogą to fakt...późno chodzi spać:dry:
ja też jestem wykończona ale bardziej psychicznie przez te dwugodzinne fochy bejbesa....a m wraca dopiero ok 22 więc następny dzień sami... to ja też zmykam, poczytam sobie poradnik bo kupiłam sobie o dwu i trzy latkach:tak: Ale pewnie zasnę po pierwszej stronie:sorry2: miłej nocki:-)
Poradnik przeczytany? to wzruć potem jakieś porady;-)

Hejka mamuśki , wstałam, bo mi isę znudziło spanie, hihi

Kerna propolan powiadasz, trzeba bedze sie zaopatrzyc...

Luna też jak przeczytalam to mi mało oczy z orbit niewyskoczyły
A widzialyscie komentarze? N rece mi opadły jak przeczytalam, ze sie puszczala, jak dziewięcioletnie dziecko moze sie puszczac, pewnie w jakms domu publicznym byla ( oczywiście nie z wlasnej woli ) . Słyszałyście zapewne o takiej pracy jak " biale rękawiczki"-oni mają łby zryte.

Witaj Justa 19. Ostrzeżenie dostałaś, więc nic już mówić nie będę:-D:-D:-D
Witamy na domókach:-D

Marcia, to mały wojowniczym tancerzm będzie, może kapuejra ( nie iwem jak to się pisze, hihi)?

Witam! Ja o tej godzinie:szok::szok::szok: Ale niestety tak mnie gardło boli jak nigdy. Wstałam wypić fervex:zawstydzona/y:Idę dzisiaj do lekarza bo masakra:baffled:
Matko kochanna, kobieto, spać! I idź do lekarza bo się wykończysz.

Dzis plany mam następujące, odkleic się od kompa -buahahahahahaha
Dokończyć zupkę pomodore, zaliczyc spacer z bombasem. Mój najprawdopodobniej do 18 i na 20 umówił się z kolegami z pracy na pifffo, podejrzewam nie jedno. Dostanie kilka przykazań przed wyjsciem:tak:.
No i co, juz czuje, że mam lenia w kosciach, ciekawe kiedy z szlafroczka wyskoczę, hihi.

Ostatnia edycja:
Witam was serdecznie mój mąż twierdzi że tylko on ciężko pracuje ciągle daje mi to do zrozumienia że ja niby nic nie robię mamy ślicznego synka Pawełka ma 7 miesięcy od niedawna mieszkamy sami wyprowadziliśmy się od jego mamy za moją namową ( BO BYŁO TAM STRASZNIE) ja całymi dniami sama dziecko obiady sprzątanie pranie palenie w piecu itp. itd. . Czasami to mam ochotę wyjść piznąć drzwiami i wrócić następnego dnia nie rozumiem jak mężczyzna który zakłada z Tobą rodzinę nie rozumie pewnych rzeczy tyle razy mu to tłumacze ale nic nie dociera samo to że cały dzień musimy siedzieć w tych czterech ścianach same nie ma z kim porozmawiać po prostu gorzej niż w więzieniu .Słyszałam kiedyś taki tekst ze takie jest przeznaczenie kobiet ( oczywiśćie powiedział to facet) Dziewczyny ni emartwcie się nimi niech żałują nic nie zastąpi patrzenenia jak rosną nasze pociechy tylko nam jest to dane.:-)

Cześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczyna :baffled: Piotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił. :baffled: Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć :no:
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza. :confused:

Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić. :sorry2: Może jego ukochane naleśniki go skuszą. :-p

Myszunia, a może podtruł się czymś? może cos zjadł ? Może cos lżejszego, biszkopciki, herbatniczki?

Justa skąd ty te koty masz , zarąbiste :-D:-D:-D

Laksi słyszałyście o tym ze dziewczynka 9 -latka urodziła syna , możecie poczytać:

9-latka urodziła dziecko - www.mamazone.pl
Ja czytalam to wczoraj:no:No jak dla mnie to masakra:szok::szok::szok::szok:
niom:tak::tak::tak: to moja mama wyszukała. Kupisz w każdej aptece. to jest kit pszczeli na bazie spirytusu...więc wszsytkie syfki z gardła zostają zamordowane. Zrestą on ma dość szerokie zastosowanie. Powiem Ci że na nas nic tak nie działa jak to świństwo. Zwykle udaje nam się bez tabsów, syropów itp. Na pewno warto spróbować. Tak 3-4 razy popsikać dokładnie gardło:tak:
Sa tez pastylki propolisowe do ssania na bol gardla i tez dobrze dzialaja:tak::tak::tak:
Dobry wieczór mamuśki..:zawstydzona/y:chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Witam,witam:-)

No to teraz sie witam
Za duzo laseczki od wczoraj nie popisalyscie;-)Ale to dobrze bo mialabym za duzo czytania a planuje isc jeszcze spac;-):-)
Dominik juz w szkole ,ja wycwiczona a dziewczynki spia:tak::tak::tak:Musze Wam powiedziec ze mam niezle zakwasy po wczorajszym ale ja lubie ten bol:szok::-D:-D:-D:-D
Zapowiada sie u mnie superowa pogoda bo od ranca swieci slonce i nie widac zadnej chmurki:tak::tak::tak::tak:Oby tak juz zostalo do wieczora

Cześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczyna :baffled: Piotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił. :baffled: Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć :no:
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza. :confused:

Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić. :sorry2: Może jego ukochane naleśniki go skuszą. :-p
Oby to nie bylo zadne chorobsko:no::no::no:
A moze to zabki :confused:

reklama
Myszunia no poranek nieciekawy.....może faktycznie,że czymś się podtruł....jak tylko lubi chrupać to ja bym mu dała sucharki i herbatke do tego....taką lajt. daj znać jak mały się czuje:tak:
dowikla oj zgadzam się, że ból zakwasowy to coś super przyjemnego...ja od samego bólu czuję się mega szczupło:-D:-D:-D
A z tym propolanem. My używamy propolan nie propolis.Nie wiem jaka to różnica między nimi ale zawsze kupowaliśmy ten. U mnie zawsze problemy gardłowe rozwiązywało to świństwo:tak:
Luna lenia masz.....a już nie pamiętam kiedy go nie miałam:-D:-D:-D:-D
U mnie fasolina po bretońsku dzisiaj, bo przecież tak za mną chodzi..:-p

Do góry