J
Justa19
Gość
No mała nareszcie spiocha
...DOBRANOC MAMUSIE DO JUTRA;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajDobry wieczór mamuśki..chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?
![]()
Poradnik przeczytany? to wzruć potem jakieś porady;-)Witaj Justa:-) no widzisz ja sobie tutaj przesiaduję dość często
Marta no to super!! Ciesze się że bezproblemowo w przedszkoluNa pewno dużo się nauczy...a eskimos
no rozwijanie wyobraźni pierwsza klasa
A z tym prawnikiem...no żeby był tak przystojny jak i skuteczny
Agnes to odpczywaj, relaks nam się należy. A swojadrogą to fakt...późno chodzi spać
ja też jestem wykończona ale bardziej psychicznie przez te dwugodzinne fochy bejbesa....a m wraca dopiero ok 22 więc następny dzień sami... to ja też zmykam, poczytam sobie poradnik bo kupiłam sobie o dwu i trzy latkachAle pewnie zasnę po pierwszej stronie
miłej nocki:-)
A widzialyscie komentarze? N rece mi opadły jak przeczytalam, ze sie puszczala, jak dziewięcioletnie dziecko moze sie puszczac, pewnie w jakms domu publicznym byla ( oczywiście nie z wlasnej woli ) . Słyszałyście zapewne o takiej pracy jak " biale rękawiczki"-oni mają łby zryte.Luna też jak przeczytalam to mi mało oczy z orbit niewyskoczyły
Matko kochanna, kobieto, spać! I idź do lekarza bo się wykończysz.Witam! Ja o tej godzinieAle niestety tak mnie gardło boli jak nigdy. Wstałam wypić fervex
Idę dzisiaj do lekarza bo masakra
![]()
Ja czytalam to wczorajJusta skąd ty te koty masz , zarąbiste
Laksi słyszałyście o tym ze dziewczynka 9 -latka urodziła syna , możecie poczytać:
9-latka urodziła dziecko - www.mamazone.pl
Sa tez pastylki propolisowe do ssania na bol gardla i tez dobrze dzialajaniomto moja mama wyszukała. Kupisz w każdej aptece. to jest kit pszczeli na bazie spirytusu...więc wszsytkie syfki z gardła zostają zamordowane. Zrestą on ma dość szerokie zastosowanie. Powiem Ci że na nas nic tak nie działa jak to świństwo. Zwykle udaje nam się bez tabsów, syropów itp. Na pewno warto spróbować. Tak 3-4 razy popsikać dokładnie gardło
![]()
Witam,witam:-)Dobry wieczór mamuśki..chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?
![]()
Oby to nie bylo zadne chorobskoCześć dziewczyny!
Oj kiepsko nam się dziś dzionek zaczynaPiotruś przebudził się przed 6.00, więc wzięłam go jeszcze na chwilkę do nas do łóżka. Położył się, ale zaraz wstał i zaczął się własną ślinką krztusić. Wstałam z nim oklepałam trochę plecki, ale nic nie wyleciało, więc dostał mleko. Wypił prawie 200ml, ale po jakichś 20 minutach wszystko zwrócił.
Więc mieliśmy szybkie sprzątanie i od tamtej pory niczego nie chce tknąć
![]()
Wprawdzie nie ma gorączki i nie wygląda na chorego, ale zaczynam się zastanawiać czy nie pójść z nim do lekarza.
Zmykam, spróbuję jakieś śniadanko w niego wmusić.Może jego ukochane naleśniki go skuszą.
![]()