reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ktora odda core Ryskowi??:-D

rysiek to przystojniak zwlaszcza jego wloski bardzo mnie urzekly no ale ja mam Fifolka! z tego co wiem to Lenka Natalki wolna a sliczna dziewuszka...:-)
natalka ostatnio czasu chyba nie ma!! mnostwo zalatwiania ma ze slubem i chrzcinami w koncu to juz w ten week:-)

wlasciwie to my jestesmy z calej polski i trzeba by znalezc cos posrodku !! myslalam o okolicach lodzi /srodek polski jest gdzies miedzy lodzia a kutnem z tego co pamietam :)/

Jejku tak dawno mnie nie było, że Wy już spotkanie planujecie:szok::-D
Jak gdzieś koło Kutna to idę na to:-D mogę nocować u kumpeli:-)

U mnie po staremu - czyli raz dobrze raz źle...idę dziś wszystko załatwić na chrzciny i tort zamówić. Nie wiem jeszcze do końca jaki motyw wziąć:zawstydzona/y: Chciałam, żeby mi wyżelowali na niebieskim torcie taki obrazek:

http://www.cukierniaagusia.pl/images/products/987141b543e1c9403c6454eb9ba011a1.JPG

Z napisem: w dniu Chrztu Św Alana
Co Wy na to?

Okresu dalej nie mam:confused:
Alus tyje tyje i tyje:-D:-D ale w normie:tak:
Mieliśmy problemy z jego Peselem (Baba z USC nie zgłosiła meldunku do mojej gminy i nie miał przyznanego długo!:szok:)
Ale już jest i lekarze nie chcą mnie więcej mordować za brak Peselu! Nawe pediatra nie mogła mi zapisywać mleczka dla małego, bo ma ponad 2 mies. i powinien mieć Pesel dawno...

Muszę też się uczyć na exam..eh wszystko na raz, a T umywa rączki często od małego i tylko go ma jak jest spokojny i nie płacze...a nawet jak płacze to go tak długo trzyma aż mały jest cały czerwony od płaczu:wściekła/y: I jak tu się uczyć? Jeszcze pewnie będzie zły, że się uczę dzień przed, ale mam to w nosie o!

Jejku tak dawno mnie nie było, że Wy już spotkanie planujecie:szok::-D
Jak gdzieś koło Kutna to idę na to:-D mogę nocować u kumpeli:-)

U mnie po staremu - czyli raz dobrze raz źle...idę dziś wszystko załatwić na chrzciny i tort zamówić. Nie wiem jeszcze do końca jaki motyw wziąć:zawstydzona/y: Chciałam, żeby mi wyżelowali na niebieskim torcie taki obrazek:

http://www.cukierniaagusia.pl/images/products/987141b543e1c9403c6454eb9ba011a1.JPG

Z napisem: w dniu Chrztu Św Alana
Co Wy na to?

Okresu dalej nie mam:confused:
Alus tyje tyje i tyje:-D:-D ale w normie:tak:
Mieliśmy problemy z jego Peselem (Baba z USC nie zgłosiła meldunku do mojej gminy i nie miał przyznanego długo!:szok:)
Ale już jest i lekarze nie chcą mnie więcej mordować za brak Peselu! Nawe pediatra nie mogła mi zapisywać mleczka dla małego, bo ma ponad 2 mies. i powinien mieć Pesel dawno...

Muszę też się uczyć na exam..eh wszystko na raz, a T umywa rączki często od małego i tylko go ma jak jest spokojny i nie płacze...a nawet jak płacze to go tak długo trzyma aż mały jest cały czerwony od płaczu:wściekła/y: I jak tu się uczyć? Jeszcze pewnie będzie zły, że się uczę dzień przed, ale mam to w nosie o!

oj to troche masz na glowie!!!
ten tort bardzo ladny fajny pomysl.
dobrze ze alus ladnie tyje:-)
co do uczenia to wspolczuje! zmobilizuj chlopa jakos by ci pomagal! ja mojemu zawsze mowie "caly dzien cie nie ma a ja sprzatam gotuje i dziecko wychowuje tak ty wieczorem mozesz troche mnie wyreczyc i dac mi odpoczac" i jakos dziala!

a teraz HIT dnia u mnie!!!! moja mamuska dzowni ze jak wyjezdzala to zakopala sie pod blokiem... ehh tyle sniegu jest!!!! wiec moj maz wlasnie wychodzil do pracy i podskoczyl wypchnac ją!!! i co?? wypchnal ją a nią tak zarzucilo ze spadla na samochod mojego meza!!! niepotrzebnie skrecila kierownica ehhh... i reflektor plus zderzak do wymiany!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem tylko jakie ona uszkodzenia miala!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LUZZNA super torcik...
ciekawe czy unas da sie cos taieg zrobic...

ja decydowalam sie na knajpe zeby mi sie tescie nie wtracali....

o oni se juz planuje chrzest u nich na dole..hahaha to sie zdziwia..:-D

a teraz HIT dnia u mnie!!!! moja mamuska dzowni ze jak wyjezdzala to zakopala sie pod blokiem... ehh tyle sniegu jest!!!! wiec moj maz wlasnie wychodzil do pracy i podskoczyl wypchnac ją!!! i co?? wypchnal ją a nią tak zarzucilo ze spadla na samochod mojego meza!!! niepotrzebnie skrecila kierownica ehhh... i reflektor plus zderzak do wymiany!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem tylko jakie ona uszkodzenia miala!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o kurcze:szok::szok::szok:
ja z natalka tez mieszkam na zadupiu i wszedzie mamy daleko...
do Łodzi mamy 300km...
podróz z takim dzieckiem może być bardzo męcząca!!

EEE bez przesady;-) my juz do Wawy z Piotrusiem jezdzilismy, 4 godz drogi i git;-)

upsss....
trzeba cholerka uwazac teraz...;/
ale bez nerwow mamuska!!niech maz sie tym zajmie;-)

reklama
Do góry