reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się!!!
Oznajmiam, że moja ksiezniczka tez jest do wziecia, polecam rocznik 2010:-D:-D:-D

Mea chetnie sie spotkam z wami:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj przy okazji spacerku doszlam do mamy i normalnie az sie lepiej czuje psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2: nie ma to jak pogadac z doroslymi ludzmi:blink::blink:
co do spotkania to ja jestem za!! ;)
allitka babo sorry zem w tym szpitalu nie pogadala z Toba ale normalnie nas wtedy brali na sale i troche zamieszania bylo ;p ale fajnie bylo Cie spotkac :-D

no i rocznik 2010 rządzi ;p

cherie pokazalam mojej Maji Twojego Danielka to sie usmiechnela :-D
no i wlasnie moja myszka od dwoch dni sieladnie usmiecha.. najbardziej jak jest 19 i ją rozbieram do kąpieli :-D

reklama
Nie zmieniam:no: 3 chłonną znakomicie i rano ma suchą pupę:tak:

No ale eeeej ostatnio się dużo chłopów rodzi i co to będzie?

Wiecie co - mój Aluś ma dołeczki w policzkach:szok::szok::szok:
Nikt w mojej i w T rodzinie nie ma dołeczków:szok:
:-D
Moja też ma jak robi grymasy:-) Tzn wtedy to najlepiej widać. No ale u nas ma każdy:-p

Moja Mysza za dnia to dziś spała ja wiem? Może z 1.5h jakby te wszystkie 10 minutówki do kupy złożyć. Widać po niej, że ledwo żywa ze zmęczenia, ale uparta strasznie. Dobrze, że mi w nocy ładnie śpi:)
Tylko się zastanawiam bo dziś jak już zaśnie na te pare minut to budzi ją atak płaczu. Trwa z 5s może. Taki nagły. Jakby koszmara miała.. Dziś tak 3 razy było lub 4. Dziwne.. Co to może być..

OOO to już:tak::tak::tak:

Trenuje lekkoatletów i pływaków:tak: a ja jako dawna mistrzyni short tracku nauczyłam Małego szybko na łyżwach jezdzic, a na nartach z racji pasji...:tak: w zeszłym roku debiutował i było ok.
a balet.... hmmm super:-)

kurcze to ty sportsmenka jestes :)

Oja a ja za nivea place 9 zl za 63 sztuki w realu nieraz z neta jak wiecej zamawiam za 7.5:) Nie mam jak do biedronki jechac za daleko i sie boje autem poki co hihi

ja kupuje chusteczki z lidla ... 80 sz za niecale 6 zl :) kilka juz roznych probowalam i te sa najlepsze !!

Nie zmieniam:no: 3 chłonną znakomicie i rano ma suchą pupę:tak:

No ale eeeej ostatnio się dużo chłopów rodzi i co to będzie?

Wiecie co - mój Aluś ma dołeczki w policzkach:szok::szok::szok:
Nikt w mojej i w T rodzinie nie ma dołeczków:szok:
:-D

Ja też jak nie ma kupy to nie zmieniam:tak:
A Tomek też ma dziurki..po mamusi:-D

dzieki mi sie nie podoba i jakos nie chcialam go wstawic.. zreszta ja swoich zdj nie nawidze!!!!!:wściekła/y:

Czemu ja cię nie mam na NK:-(

teraz mi smutno i mam mega doła!!!
czuje sie gorsza!!!zabrzmialo to jakby mamy butelkowe nie chcialy i nie próbowaly!!!:-:)-:)-:)-:)-(

Przestań się zamartwiać...ja też bym tak długo nie dała rady ściągać czy próbowa uczyć;-)

Może Tomek też będzie taki zdolny;-)

nom:-) i uzywamy chusteczek nawilzajacych Dada. 72szt za 3zl z groszami. Sa super:tak:

My wczoraj je odkryliśmy..u nas 3,99 zł...ale dobre są tylko te naturals bo te lawendowe jak dla mnie zbyt mokre:tak:

reklama
Do góry