reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A do kiedy synek ma czas aby się obrócić? i jak się nie obróci czeka Cię cc ??

moja kolezanka w sobote (a to bedzie tydzien przed terminem) bedzie miec CC bo wlasnie dzidzia sie nie obrocila, czekali i czekali i nic, tez wolalaby rodzic naturalnie, ale z drugiej strony przynamniej jest pewna kiedy urodzi:tak:

mag007 W końcu doczekałaś się łóżeczka :) U mnie w 33t5d ciąży córeczka ważyła 2650 gram :) lekarz powiedział, że waga jak najbardziej prawidłowa :) A do kiedy synek ma czas aby się obrócić? i jak się nie obróci czeka Cię cc ??

no właśnie z wrażenia zapomniałam zapytać, do kiedy ma czas:-(

tak jak kiedyś byłam napalona na cesarkę, to teraz nie chcę jej za Chiny ludowe:eek:
więc mam nadzieję, że grubas się obróci:-D

mag - mi lekarz mówił, ze teoretycznie powinien się obrócić do 36 tygodnia, ale w praktyce zdarza się i poźniej. Wszystko zalezy od wielkości Małego, ilości wód itp.
A Twój wcale nie jest jakiś wielki. Ja bym powiedziała, że w sam raz na ten etap ciąży :tak:

reklama
Wróciłam. Zdjęcie zrobione, w pracy byłam po legitymacje i rmua i ciasto małzowi kupiłam bo dzisiaj ma urodziny. Piec nie miałam kiedy ale mysle ze i tak takiego bym nie potrafiła :-D
Teraz obiadek i chyba wezme sie za to nieszczesne prasowanie pieluch :baffled:

Do góry