luuuzna
Mama Alanka
Ponoć po 8h, tak mi powiedziała położna środowiskowa. Dlatego nowości najlepiej wprowadzać rano, żeby sobie na noc przebojów nie zafundować.
Ja nawet nie wiedziałam, że są Ostatki
Dziewczyny po cesarce, macie jeszcze przeczulicę nad cięciem? Ja się dotknąć nie mogę, posmarować, tak mnie to denerwuje. A stosujecie coś na bliznę? Czy np. No-scar pomaga? Ile kosztuje?
Ponawiam pytanie czy mamy tu panią weterynarz?
Ja smaruję cepanem - śmierdzi, ale jest dobry

ja tez nie choc moj maz jest w domu...
boli mnie i nie da sie/....
ja mam swira na punkcie wystajacych kosci i blizn..
i nikt mi nie przegada uwielbiam odstajace kosci miednicy i obojczyki
a co do blizn to polecam najtansza masc CEPAN smierdzi ale bardzo pomaga...
wiem bo moj wujek na wyleczyl blizny na buzi po wypadku...
Karnitynko nareszcie sie wyrwalas!! gratulacje ze tak ladnie wam wyszedl ten pierwsze spacerek!!
ja dzis siedze z malym bo cos pokasluje..moj m mowi ze sie krztusi i ze ja panikuje...
ale mi sie wydaje ze co snie tak bo wczesniej tak nie kaszlal i strasznie marudny jest...
zobaczymy najwyzej juro do dr sie udamy...
a ja spadam na egzamin..nic nie umiem..
ostatni egzamin w mojej karierze studentki to moze jakos szczescie dopisze...
trzymajcie kciuki!!
Powodzenia!!
Mały zasnął po przerwie na zabawy - kupiliśmy mu taka fajną zabawkę:
edukacyjna zabawka 3w1 LITTLE TIKES stolik pałąk (897404099) - Aukcje internetowe Allegro
On kocha dźwięki, muzykę, światełka kolorowe

A jak się ślini teraz!! Normalnie z buźki mu leci cały czas...czytałam, że to może być spowodowane tym, że dziecko nie nadąża z przełykaniem śliny albo, że to juz na ząbki :O Aluś strasznie wkłada rączki do buzi (kiedyś robił tak, jak był głodny), a teraz ciągle je ma w buzi i się ślini - całe rączki ma mokre, a potem zimne od tego ślinienia.
Zapytam jutro pediatry...
A no i tort zamówiłam :-) Zrobią dokładnie taki, jaki wymarzyłam sobie:-) napis będzie tylko 'ALAN', bo obrazek jest spory, a tylko 1,5 kg torcik będzie, bo na 13 osób większego nie trzeba;-)
Aluś już powolutku bierze zabaweczki do rączek, uśmiecha się często i gada swoje 'gę' 'y' 'o' (takie krótkie) 'hał' 'e' a jak dzis z prababcią gadał przez tel