reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też jestem przeciwna kupowania dzieciom laptopów czy nawet tv, mój M kiedyś wspominał żeby Mai do pokoju tv kupić to będzie mogła sobie bajki oglądać ale ja kategorycznie odmówiłam bo nie dość że by ciągle chciała oglądać to jeszcze kontakt z nią by się zmniejszył, trzeba się uczyć dzielenia z innymi, trochę ja trochę ona i tak będzie dopóki nie dorośnie

Ja też jestem przeciwna kupowania dzieciom laptopów czy nawet tv, mój M kiedyś wspominał żeby Mai do pokoju tv kupić to będzie mogła sobie bajki oglądać ale ja kategorycznie odmówiłam bo nie dość że by ciągle chciała oglądać to jeszcze kontakt z nią by się zmniejszył, trzeba się uczyć dzielenia z innymi, trochę ja trochę ona i tak będzie dopóki nie dorośnie
Zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak::tak::tak:

Marta co tak skromnie:sorry:
MH zdrówka kochana i mam nadzieję że laktacja będzie w 100% uratowana:tak:
Anaconda święte słowa:tak:moi maja telewizor u siebie bo dostali od dziadka maja swoje dvd ale...mogą oglądać tylko godzinę dziennie i wybierja albo u mnie gdzie jest cyfrowy polsat albo na dvd:tak:no adam jeszcze ma zagwózdkę czy bajki czy pograć na pleysteiszyn :-D:-D:-D:-D:-Du mnie nie ma przebacz w tygodniu szkolnym godzina dziennie w dni wolne 2 godzinki i mogą wybrac co chcą bajki dvd gry :tak:

Witam jeszcze mi 4 stronki zostały ale to wieczorem bo teraz z kursu piszę:-p:tak:.

Tym razem jeszcze nie połączę:no::-p;-).
Anka, teksty Lali niesamowite:tak::tak::-D:-D:-D.
Więcej wieczorem. Papatki.
tylko tyle:sorry:
Witam,

walczę o laktacje :eek: ale nie jest źle :tak:

A do tego mam zapalenie strun głosowych :wściekła/y: Jutro lecę na kontrole do lekarza :baffled:

Pozdrowionka :tak:
walcz kobieto walcz!!
Chyba niezle dalas czadu na weselu:tak:

100% racji podpisuje sie pod tym tekstem

A ja robilam porzadek w komodzie u Lalury.Znow musze troche ciuszkow odlozyc:baffled:Ostatnio zalozylam jej sweterek w gosciach patrze a ta ma zakrotkie rekawy:szok::zawstydzona/y:ale obciach:sorry:
Najswiezszy dialog

Laura husta sie na drzwiczkach z komody
Ja: laura nie hustaj sie
Lali dalej
Ja: Laura nie hustaj sie bo sie drzwiczki wylamia
Lali: nic sie nie stanie:
Ja: Lali tata nas zastrzeli jak sie urwia
L:Kochamy tatusia nie zastrezli nas:laugh2:

TO i tak ja jestem chyba najliberalniejsza ,bo mogą moje dzieciaki godzine dziennie grać i 2 ogladac tv,jak sa w domu ferie.Mają tez telewizor u siebie w pokoju,żeby móc sobie wieczorem bajki do snu ogladać ale też nie zawsze chcą ,bo znają swoje filmy na pamieć:tak:
W wekendy nie ma kompa jest czas z rodzina.
Marta jak kurs??
MH a,le cie balowanie powaliło kochana,:szok:

Ania no jak kochacie to nie zastrzeli:-D:-D:-D:-D:-Dale Lali się rozgadała bardzo bardzo:tak::tak::tak:
u ciebie Lali tak szybko wyrasta jak u mnie Julka:tak:myslałam ze to Antoszka będzie szybciej z ubrań wyrastał a tymczasem Julin najszybciej ona jest teraz długa i bardzo szczuła:tak:
Izabbella 718 witaj u nas napisz nam cos o sobie:tak:
Ja tu z wami pisiu pisiu a moje dziecię sobie w kuchni zimę zrobiło:szok:wysypał prawie kilogram mąki na siebie na podłogę:eek::eek::eek:no ale tym sposobem mam wykąpane dziecko i umyte wszędzie podłogi a miałam myć jutro:baffled:no pomogło mi dziecko w porządkach:eek::-D

reklama
Madziula Pietruszka gdzies z chomik za free ściągnął Juline frenklina na jednej płyci ma chyba 90 odcinków :szok:niektóre mieli ale większość nie więc zabrała ze sobą na ferie ale mama mówi ze jeszcze całej płyty nie obejrzał:no:oni czasami nwet tej godziny nie oglądają:sorry:a Adam odkąd ma pleysteiszyn to na kompa wcale nie siada:no:

Do góry