Luna ,bardzo mi sie podoba twoje mieszkanie ,przyznaj sie ile pucowałaś zanim fotki porobiłaś

,ale serio ładne ,przestronne ,stonowane ,dobrze dobrane kolory gdzie trzeba
Kaska ma laptopa własnego(co uważam za poroniony pomysł,bo dziecko ma nieograniczony dostep do wszystkiego)
hihi, nie kochana, nie pucowałam, musałam tylko w kuchni ogarnąc, łóżka posłąć i z łazienki ubrania poskładac i pochowac. Ale ja robiłąm edno a mała nabałaganiła 2 inne, hihi.
Też uważam, że dzieciaki nie powinny mieć nieograniczonego dostępu do kompa czy tv. Moja ogląda tylko pół h wieczorem przed spaniem, albo tak jak dziś już nie mogłam nadrobić ze sprzataniem przy niej to jej wlaczylam na pół godzinki to zdążyłam wszystko w tym czasie zrobić i jeszcze zasiąść do was.
Moja ma tv w pokoju tylko dlatego, że tam była nasza sypialnia i mielismy 2tv, no i tak zostało. W zyciu bym jej nie kupiła, nie w tym wieku.
witam dziewczyny;-)jestem mamą rocznej Olivki siedze w domu całymi dniami mogę się tu przyłączyć???????????????
Hejka:-)
Malinka, no to mały plany Ci przyspieszył, mąka!łooo, no to było sprzątania!
Aaaaa zapomniałabym. Robiłam Amelii tą wróżbę co to robi sie w pierwsze urodzinki. Kieliszek, książeczka, młotek, różaniec....
Laska pierwszy różaniec wzięła, potem kieliszek.
Justa ja rzadko lae j\daję, najlepiej jej wchodzą ( i mnie też ) takie z kubusiem puchatkiem z Carrefour, są pyszne, czuć, że cos lepszego, ale ile w tym dobrego to nigdy sie nie dowiesz;-)
Moja też pierwszy różaniec, późńiej kielonek, ale to chyba przez chrzestnego, bo podsuwał jak mógł

Dzięki dziewczyny za pochwałki chatki, wiem, że to nie żaden luksus, ale jestem z niego dumna, bo moje i w dodatku ochrzciliśmy w nim już każdy kąt, hihihi. Jeszcze tylko przedpokuj kolejny remont czeka, bo mała sporo tapety już zdążyła obskubać ( a mnie to tylko cieszy, bo robiła go tesciowa i mnie si enie podoba, hehe, a teraz walne sobie pas drogiej takiej tapety z wielkim wzorem a reszte w ciemny kolor, teraz są tak piekne tapety, że szok, tylko tam tak niewygodnie z tapetą jechać bo kupa różnych załamań )
A tych jak nie ma tak nie ma, ale dzwonili, że są w drodze i nawet zrobią mi zakupy, hihi, fajnie, bo wczoraj wydałam całą gotówkę z domu . P wypłaci, ale wróci z pracy dopiero po 18

.