reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja z zapytaniem.:confused2:

Laski dajecie maluchom parówki? :confused:Jeśli tak to od kiedy można dawać i jakie? Czy mła pociecha już moze? Czy te dziecięce są dobre?:rolleyes2::confused:

Po tej aferze z Constarem ( parówki robili z parówek- a my się nimi zajadaliśmy :baffled:) przestałam kupować ten wyrób.:ninja2:

izabella718 mamo lutowej pociechy witaj. :-) I tu się spotykamy..:-):-)

Nie sposób was dzis nadrobić.:sorry:

Aaaaa zapomniałabym. Robiłam Amelii tą wróżbę co to robi sie w pierwsze urodzinki. Kieliszek, książeczka, młotek, różaniec....
Laska pierwszy różaniec wzięła, potem kieliszek.:sorry::sorry:
Jak się wsio uspokoi zdjęcia wkleje do rowu.:tak:

reklama
Antek dba o porządki w domu i już:tak:,
faktycznie z Laury robi sie teraz mała wygadana :tak:kolejna do rzucania tekstów:tak:
Ksawier napisał przepis na podwieczorek,makaron,śmietana cukier i truskawki:tak:Mam zadanie domowe :-D:tak:jak dobrze,ze kilka truskawek jeszcze po zamrazalce sie plącze:eek:
Próbowałam kiedys to sciagnac ,ale tak sie dłuzyło z torrenta ,ze dałam spokój ,a z chomika to mi transferu szkoda:baffled:

HA,HA jUSTA ,CZYLI BĘDZIE CHLEJĄCĄ ZAKONNICA??czego oczywiście nie zyczę:)

Co do parówek ,to ja sie nie wypowiem ,bo staram sie w ogóle unikać ,czasem ulegnę i kupię dzieciom,a jak były tak małe to nie pamietam

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny;-)jestem mamą rocznej Olivki siedze w domu całymi dniami mogę się tu przyłączyć???????????????
witamy na forum.Napisz cos o sobie :)
Ania no jak kochacie to nie zastrzeli:-D:-D:-D:-D:-Dale Lali się rozgadała bardzo bardzo:tak::tak::tak:
u ciebie Lali tak szybko wyrasta jak u mnie Julka:tak:myslałam ze to Antoszka będzie szybciej z ubrań wyrastał a tymczasem Julin najszybciej ona jest teraz długa i bardzo szczuła:tak:
Izabbella 718 witaj u nas napisz nam cos o sobie:tak:
Ja tu z wami pisiu pisiu a moje dziecię sobie w kuchni zimę zrobiło:szok:wysypał prawie kilogram mąki na siebie na podłogę:eek::eek::eek:no ale tym sposobem mam wykąpane dziecko i umyte wszędzie podłogi a miałam myć jutro:baffled:no pomogło mi dziecko w porządkach:eek::-D
musze przyznac ze gadula z niej niesamowita.Mimo ze ma tylko 2,5 roku gada sie z nia jak z doroslym:-D
A dziecko skorzystalo z okazji ze mam sie wciagnela na bb i prosze:-D:-DAle robote masz juz odwalona:-D
Ja z zapytaniem.:confused2:

Laski dajecie maluchom parówki? :confused:Jeśli tak to od kiedy można dawać i jakie? Czy mła pociecha już moze? Czy te dziecięce są dobre?:rolleyes2::confused:

Po tej aferze z Constarem ( parówki robili z parówek- a my się nimi zajadaliśmy :baffled:) przestałam kupować ten wyrób.:ninja2:

izabella718 mamo lutowej pociechy witaj. :-) I tu się spotykamy..:-):-)

Nie sposób was dzis nadrobić.:sorry:

Aaaaa zapomniałabym. Robiłam Amelii tą wróżbę co to robi sie w pierwsze urodzinki. Kieliszek, książeczka, młotek, różaniec....
Jak się wsio uspokoi zdjęcia wkleje do rowu.:tak:
ja dawalam parowki Lali :tak:
Tu kupuje drobiowe:tak:
Moja to samo zrobila na roczku:tak:
Antek dba o porządki w domu i już:tak:,
faktycznie z Laury robi sie teraz mała wygadana :tak:kolejna do rzucania tekstów:tak:
Ksawier napisał przepis na podwieczorek,makaron,śmietana cukier i truskawki:tak:Mam zadanie domowe :-D:tak:jak dobrze,ze kilka truskawek jeszcze po zamrazalce sie plącze:eek:
Próbowałam kiedys to sciagnac ,ale tak sie dłuzyło z torrenta ,ze dałam spokój ,a z chomika to mi transferu szkoda:baffled:

HA,HA jUSTA ,CZYLI BĘDZIE CHLEJĄCĄ ZAKONNICA??czego oczywiście nie zyczę:)

Laura tez wziela rozaniec:-D
Kochana o takie jedzonko sama bym poprosila:tak:

My sie musimy zbierac.Jade do Agnieszke i idziemy na miasto.Musze w PL kiosku kupic twarog bo tu nie wiedza co to jest:rofl2:Przy okazji chleb kupie bo w domu brak:baffled:A wieczorem zrobie troche oponek:tak:

Macie przepis na jakies fajne ciasteczka kruche??

JUSTA witam ;-)
coś o sobie???
mój skarb ma rok skończyła 03.02.10r jestem z krakowa siedze z małą w domku bo niestety zostałyśmy same tatuś wybrał inne życie i narazie nie ma miejsca w żłobku dla mojej królewny ale jak się zwolni to idzie do żłobka i wtedy was opuszcze;-(ale raczej szybciej niż we wrześniu to się nie stanie;-)a jak narazie kożystam z uroków bycia z moją Olivką:-)pozdrawiam

:-D:-D:-D:-D:-DAnka:-D:-D:-D:-D:-D
Justyś ma mój Antek wpiernicza parówki raz w tygodniu(choć chęci ma codzień)kupuję mu jedynki z indyka i te lubi najbardziej:tak:
Madziula ale mój Pietrucha to z chomika ściągnoł za free bez zużycia transferu:eek:i jeszcze charli i lola bo Julina uwielbia a na cebebiss chwilowo tej bajki nie ma:tak:
Antoszka zjadł zupę zagryzł 5 paluszkami chyba i ja zjem zupke wreszcie mnie nerwy puściły to może coś przełknę:tak:Julinka zdrzemneła się w aucie wracając od dentysty teraz nic ja nie boli:-) i lepi plastelina:tak:wreszcie dziecko zadowolone moze sie bawić bo nic nie boli:tak::tak::tak:

Luna ,bardzo mi sie podoba twoje mieszkanie ,przyznaj sie ile pucowałaś zanim fotki porobiłaś:-D,ale serio ładne ,przestronne ,stonowane ,dobrze dobrane kolory gdzie trzeba:tak:

Kaska ma laptopa własnego(co uważam za poroniony pomysł,bo dziecko ma nieograniczony dostep do wszystkiego)
hihi, nie kochana, nie pucowałam, musałam tylko w kuchni ogarnąc, łóżka posłąć i z łazienki ubrania poskładac i pochowac. Ale ja robiłąm edno a mała nabałaganiła 2 inne, hihi.
Też uważam, że dzieciaki nie powinny mieć nieograniczonego dostępu do kompa czy tv. Moja ogląda tylko pół h wieczorem przed spaniem, albo tak jak dziś już nie mogłam nadrobić ze sprzataniem przy niej to jej wlaczylam na pół godzinki to zdążyłam wszystko w tym czasie zrobić i jeszcze zasiąść do was.
Moja ma tv w pokoju tylko dlatego, że tam była nasza sypialnia i mielismy 2tv, no i tak zostało. W zyciu bym jej nie kupiła, nie w tym wieku.

witam dziewczyny;-)jestem mamą rocznej Olivki siedze w domu całymi dniami mogę się tu przyłączyć???????????????
Hejka:-)

Malinka, no to mały plany Ci przyspieszył, mąka!łooo, no to było sprzątania!

Justa ja rzadko lae j\daję, najlepiej jej wchodzą ( i mnie też ) takie z kubusiem puchatkiem z Carrefour, są pyszne, czuć, że cos lepszego, ale ile w tym dobrego to nigdy sie nie dowiesz;-)
Moja też pierwszy różaniec, późńiej kielonek, ale to chyba przez chrzestnego, bo podsuwał jak mógł :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za pochwałki chatki, wiem, że to nie żaden luksus, ale jestem z niego dumna, bo moje i w dodatku ochrzciliśmy w nim już każdy kąt, hihihi. Jeszcze tylko przedpokuj kolejny remont czeka, bo mała sporo tapety już zdążyła obskubać ( a mnie to tylko cieszy, bo robiła go tesciowa i mnie si enie podoba, hehe, a teraz walne sobie pas drogiej takiej tapety z wielkim wzorem a reszte w ciemny kolor, teraz są tak piekne tapety, że szok, tylko tam tak niewygodnie z tapetą jechać bo kupa różnych załamań )

A tych jak nie ma tak nie ma, ale dzwonili, że są w drodze i nawet zrobią mi zakupy, hihi, fajnie, bo wczoraj wydałam całą gotówkę z domu . P wypłaci, ale wróci z pracy dopiero po 18:baffled:.

Ostatnia edycja:
Ja też już jestem, niepotrzebnie wcześniej poszłam po Maję bo już jej pani nie było i jutro znowu będę musiała wcześniej iść:sorry::sorry:
Justa ja swojej daję parówki z indykpola i takie od małego jadła - a lubi bardzo:tak::tak:
Izabella witam nową mamusię:-):-)
Maja pogardziła moją zupą pieczarkową - wyjadła tylko ziemniaczki i mięsko z kurczaka, ale ona ostatnio wybredna się zrobiła, może nie tyle wybredna co ciągle by tylko to samo jadła, zero nowości:baffled::baffled:

reklama
Jestem jeszcze:tak:
Malina jakim cudem ściągnał bez zuzycia transferu:szok:mylisz sie malina ,z "chomikuj"za trnsfery trzeby płacić,masz tylko 50mb za free,a to wystarcza tylko na e-booki.
Witaj Izabella,czyli jesteś samotną matką jak rozumiem>>Jak sobie radzisz?

Do góry