reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dla mnie najwygodniejszy zestaw to body + półśpiochy. za pajacami nie przepadam, mam 2 ulubione rozpinane przy pieluszce. co do śpiochów to też tylko rozpinane przy pieluchach.

Ja innych tez nie kupuje:no:tylko takie odpinane w kroku:tak:

ahahahha dziewczyny zobaczcie mojego chrześniaka jak słodziutko wygląda:-)
m brat jest żołnierzem a moja mama postanowiła założyć mu buciki brata:-p

Niezly z niego kapral:-Dnawet włoski ma zgolone:-Dprawdziwy żołnierz:-D:-D:-D

MEA WKLEJAJ FOTY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jestem w plecy juz kolejny dzien !! powiem tylko co dzis i spadam do lozka bo wczoraj mialam ciezka noc musze odespac ...

wiec bgylam u gina ... zgoda na seks jest, tablety tez :) uff macica jeszcze deczko duza ale powiedzial ze do tego oksytocyna sie nada :) mam tez mala nadzerke ale to tez powinno sie samo wchlonac ... ogolnie jest ok :)

ja jestem w plecy juz kolejny dzien !! powiem tylko co dzis i spadam do lozka bo wczoraj mialam ciezka noc musze odespac ...

wiec bgylam u gina ... zgoda na seks jest, tablety tez :) uff macica jeszcze deczko duza ale powiedzial ze do tego oksytocyna sie nada :) mam tez mala nadzerke ale to tez powinno sie samo wchlonac ... ogolnie jest ok :)

Ja jakos w znikniecie nadzerki nie wierze:no:moja macice tez jeszcze nie byla taka jak powinna jak bylam na wizycie i gin powiedzial ze jest ok;-)

Wkońcu moja lekarka łaskawie się zlitowała i zaisała Nutramigen, Filip ma ewidentne objawy skazy białkowej a ona się jeszcze zastanawiała czy abby napewno jest mu to konieczne.;/ ale co tam, najważniejsze że juz mamy mleczko, teraz tyko czekam na poprawę:) tak piszecie o swoich teściach, a mnie do szwedzkiej pasji doprowadza babcia mojego M:angry: wyobraxcie sobie że gdy jesteśmy u niej z wizyta a ja tylko wyjde np do łazienki to ona opatula Flipka w 2 koce i kładzie pod piiecem:angry::wściekła/y::wściekła/y: i właśnie dzięki niej przewiało mi młodego i ma katarek.., no wściec się da...:angry: ale dosyc narzekania;) jutro tłusty czwartek i bede robiła chruściki ;) atera uciekam odespać wczorajszą nieprzespaną noc, dobrej nocki i słodkich snów dla Mamusiek i maluszków :)

reklama
Wkońcu moja lekarka łaskawie się zlitowała i zaisała Nutramigen, Filip ma ewidentne objawy skazy białkowej a ona się jeszcze zastanawiała czy abby napewno jest mu to konieczne.;/ ale co tam, najważniejsze że juz mamy mleczko, teraz tyko czekam na poprawę:) tak piszecie o swoich teściach, a mnie do szwedzkiej pasji doprowadza babcia mojego M:angry: wyobraxcie sobie że gdy jesteśmy u niej z wizyta a ja tylko wyjde np do łazienki to ona opatula Flipka w 2 koce i kładzie pod piiecem:angry::wściekła/y::wściekła/y: i właśnie dzięki niej przewiało mi młodego i ma katarek.., no wściec się da...:angry: ale dosyc narzekania;) jutro tłusty czwartek i bede robiła chruściki ;) atera uciekam odespać wczorajszą nieprzespaną noc, dobrej nocki i słodkich snów dla Mamusiek i maluszków :)
jak objawia sie ta skaza bialkowa???
ja zaczynam sie martwic... wczesniej bylo ok ale od kilku dni Julka ma wysyp czerwonych grubych plam i strasznie z tego skóra schodzi... we wtorek idziemy na szczepienie W KONCU!!! to zapytam pediatry o to!!!!

Do góry