reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes a Ty gdzie sie podziewasz??
a juz jestem jestem dotarłam :tak::tak::tak::tak::tak:

ale długo nie posiedze bo jestem padnięta.dziś miałam tyle towaru do rozłożenia że szok poszłam do pracy na 6.30 :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no to musiałm wstać dziś o 5.30 żeby sie wyszykowac i zdążyć.

ale mi się nie chciało iść,wszyscy w domu smacznie spali,ciemno brrr.

cały dzień ziewam,spac mi się chce,jak przyłożę głowe do poduszki to sekunde dziś zasnę.czekam tylko jak oliwka zasnie i kłade się.

reklama
Ja nigdy nie robię obiadu z dwóch dań - gdzie by mi się chciało:-p:-p:szok::szok:

Aniu kuchareczka z ciebie ostatnio pełną gębą, zapraszam jutro do siebie może i mi oponek upieczesz:-p:-p:-p
nie ma problemu juz mam wprawe
Przyslij mi samolot:-D:-Dautem to moge nie dojechac bo wszedzie snieg

ale długo nie posiedze bo jestem padnięta.dziś miałam tyle towaru do rozłożenia że szok poszłam do pracy na 6.30 :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no to musiałm wstać dziś o 5.30 żeby sie wyszykowac i zdążyć.

cały dzień ziewam,spac mi się chce,jak przyłożę głowe do poduszki to sekunde dziś zasnę.czekam tylko jak oliwka zasnie i kłade się.
oooo tak rano to ja spie:szok:
Nie dziwne ze padasz na twarz sama bym juz spala
Lali mi spi wiec mam relaks ale spac sie nie wybieram moze kolo polnocy:sorry:
Agunia witaj kochana po dłuższej przerwie :tak:zdrówka dla Misi:tak:wykapana:-D

u dentysty szlifowanie:-D ale nie bylo dziś sieczki jednak:tak::tak::tak::-)

ide się położyc do wyrka z M:sorry:;-);-)

no prosze wykapana a teraz i bedziesz wykorzystana.Korzystaj bo moj chory to atakowac nie bede zeby chorobe przyjac a i tak mnie cos kreci:baffled:

reklama
Cosik tu pusto:szok::szok:

Zaprosilam na jutro Age z mezem i Emily na wyzerke.zadzwonie jeszce do znajomej moze tez wpadnie. Do poludnia mam w planach isc z Lali do parku nakarmic zwierzatka bo ma troche suchego chleba a potem zrobie oponki z polewa czekoladowa :-p

Dzis mam lenia i juz nic nie robie jutro ogarne popoludniu:-D wiadomo ze nie rano bo wstane o 10:-D:-D

To ja też wpadne ....mogę mogę....może akurat jakis bin laden bedzie lecial samolotem i mnie weżnie na stopa:-D:-D:-D

cześć dziewczynki:-):-):-) nie było mnibo laptop był w naprawie:wściekła/y: swoja drogą to już druga naprawa w ciagu roku, coś mi się to nie podoba:no:
przejrzałąm co nieco i muszę powiedzieć, ze łądnie sobie mieszkacie:tak::tak::tak: urzekły mnie kolorki u Luny:tak::tak::tak::tak:moje ukochane beże i brązy, bardzo mi się podoba
As super kuchnia, normalnie jak marzenie cała zabudowana, mnóstwo miejsca, dużo szafek ale cena mnie zmroziła:baffled::baffled::baffled::baffled: teraz wiem dlaczego ja mam tak mało szafeczek :tak::tak::tak::tak:a i tak jak dla nas było drogo
Iwcik firaneczki śliczniutkie, bardzo lubię takie różne dodatki w postaci tasiemek i koralików, super wygladają, gdybym ja miała takie zdolności pewnie dzisiaj w mojej kuchni nie wisiałyby surowe firanki tylko ładnie obszyte zieloną tasiemeczką i podpięte a tak lipa, wisi to co kupiłam tylko obcięte z beli:-(

dla wszystich chorujących duuużo zdrówka, trzynajcie się cieplutko i nie dawajcie wirusom;-);-);-)
u mnie też Misia chora, siedzimy od poniedziałku w domu, a ja nadal nie byłam sie zarejestrować w UP i nie wiem kiedy tam dojadę, jakoś wcale nie mam ochoty

jutro poczytam resztę bo dzisaj już tak siedzę ze 3 godziny:baffled:

dobrej nocy

Dzieki , strasznie sie cieszę ze sie wam podoba , ale jakby co to służe pomocą:tak::tak:

Ja nigdy nie robię obiadu z dwóch dań - gdzie by mi się chciało:-p:-p:szok::szok:

Dorota tulam mocno, najważniejsze że wam wszystko wytłumaczyła i teraz wiecie na czym stoicie i jak będzie przebiegało leczenie Oliwki, a jak ona dorośnie to na pewno wymyślą jakieś nowe leki na tą chorobę

I bardzo dobrze tatusiowi powiedział:tak::tak::-D:-D

No pomysły to ty dziewczyno masz - chwali się:tak::tak::tak:

Aniu kuchareczka z ciebie ostatnio pełną gębą, zapraszam jutro do siebie może i mi oponek upieczesz:-p:-p:-p

Ja też nie robie obiadu swu daniowego ewentualnie niedziela bo jest zawsze przymusowo ROSÓŁ no i jakies ziemniaki z mięskiem:tak::tak::tak:

śliczne są,strasznie mi się podobają :tak::tak::tak::tak:

Dziękuje dziekuje i jeszcze raz wszystkim dziekuję :tak::tak::tak:

No napewno taka harówka caly dzien , kobieto gdzie ty pracujesz ????? w biedronce czy co??????????:baffled::baffled::baffled:

Agunia witaj kochana po dłuższej przerwie :tak:zdrówka dla Misi:tak:wykapana:-D

u dentysty szlifowanie:-D ale nie bylo dziś sieczki jednak:tak::tak::tak::-)

ide się położyc do wyrka z M:sorry:;-);-)

No to teraz bedzie to drugie :-D:-D:-D bo idzie do meżą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry